Nechce usnout v kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hodaka
31.8.12 21:18
@Lama Lama píše:
hele, té mojí je 14m a na žádný režim to zatím nevypadá. někdy padne za vlast už 9 ráno, jindy to táhne s bráchou do jedný. :nevim:
Chce spát v postýlce, ale to bych byla jen doma, aby se ve spaní vystřídali. Takže má peška, dopo to někde na chvíli zalomi )šátek, kočár auto) nebo taky ne. A pak alespoň spí dlouho společně. Jakmile jsme doma, tak je to na střídačku.

nj, je to náročný, my měli dva spánky hodně dlouho snad do dvaceti měsíců :roll:

• Citovat
  • Upravit
291
31.8.12 21:22
@Lama Lama píše:
Mě spal v kočáře doma. ale on jezdit nepotřeboval.
věkem bych se neřídila. prostě je buď unavená a spát potřebuje nebo není. Pokud v kočáře neječí a nespí, tak bych to neřešila a dala spát po příjezdu. Nebo denně musíš někam kočárem na dobu spaní?

No to sice kazdej den nepotrebuju, ale kdyz jo, tak je to horor.Neni problem v tom, ze je v kocaru, ona asi proste chce jen prso a nijak jinak nechce usnout.Jeci pak jak partyzan.Prez den ji takhle doma uspavam, ale vecer, usne normalne i bez dudliku kolikrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.8.12 21:23
@dada12 píše:
Ne ať je vzhůru. Ale nač se tak nervovat? Usne, pokud bude chtít :nevim:

No nevím jak její dítě, ale moje ne. Taky jsem si myslela, že v té posteli usne - samozřejmě ne hned, ale někdy. A nebo že padne někdy potom odpol. Ale prostě není kočár = není spaní. Takže když bych jí do toho kočáru nedala, tak neusne i když bude unavená sebevíc a ona to má třeba naopak - pokud jí nedá do postýlky tak jinde neusne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.8.12 21:25
@TalinkaR píše:
Nechvala jsem ji v polosedu a udrncala se.Byla spokojena, ze koukala po okoli a ikdyz se sem tam branila, tak spala.ted vubec. Jeci jak na lesy, ze je strasne unavena a ze chce to svoje.Je to ted pro me slozitejsi nekam vyrazit, uz se desim, jak bude spinkat. Takze holt budu to muset zkouset dal a nebo ji proste nechavat spat doma :mrgreen:

Tam bude jádro pudla v tom prsu. Ona je unavená a chce svoje uklidňovadlo. Ty ji na veřejnosti kojit nechceš, fajn. V tom případě bych zkusila nabídnout jiný zdroj, co třeba flašku s pitím, u toho se neudyndá?
Jenom jedna věc, proč ji nechceš nakojit venku? Když doma ti to nevadí? Dítě nemá předsudky vůči kojení venku, tudíž zřejmě nechápe, proč doma prso dáš a venku ne. Takhle velký dítě je napitý snad raz dva, pokud ti pak v tom kočárku usne v pohodě, tak bych dala prso, ona si cucne a bude vyřízeno, ne?
Zvolila bych buď jiný způsob uspávání celkově, ať v tom teda nemá zmatek nebo dávala prso i venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
31.8.12 21:25
@Hodaka píše:
nj, je to náročný, my měli dva spánky hodně dlouho snad do dvaceti měsíců :roll:

No prave, my mame taky obcas dva spanky, nekdy jen jeden, ale temer vzdy kolem desate, nekdy pak i odpo, ale vetsinou uz ani moc nee. Dopoledne se rychle unavi, taky proto, ze vstava v 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
31.8.12 21:28
@Gladys píše:
Tam bude jádro pudla v tom prsu. Ona je unavená a chce svoje uklidňovadlo. Ty ji na veřejnosti kojit nechceš, fajn. V tom případě bych zkusila nabídnout jiný zdroj, co třeba flašku s pitím, u toho se neudyndá?
Jenom jedna věc, proč ji nechceš nakojit venku? Když doma ti to nevadí? Dítě nemá předsudky vůči kojení venku, tudíž zřejmě nechápe, proč doma prso dáš a venku ne. Takhle velký dítě je napitý snad raz dva, pokud ti pak v tom kočárku usne v pohodě, tak bych dala prso, ona si cucne a bude vyřízeno, ne?
Zvolila bych buď jiný způsob uspávání celkově, ať v tom teda nemá zmatek nebo dávala prso i venku.

Mas pravdu, ja to i tak delam, protoze mi nic jinyho nezbyva a obe jsme pak spokoje. Okoli vubec neresim. Sednu na prvni lavku a je to. Jenze co v zime? :roll: Budu ji muset nechavat spat doma a pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
31.8.12 21:30
@TalinkaR píše:
No prave, my mame taky obcas dva spanky, nekdy jen jeden, ale temer vzdy kolem desate, nekdy pak i odpo, ale vetsinou uz ani moc nee. Dopoledne se rychle unavi, taky proto, ze vstava v 6.

jo to je na prd, mě kluk vstával taky kolem 6-6.30 v 9 šel spát, vstal v 11-11.30 a další spánek měl tak 12.30-13 do 16-16.30, celý den na prd. A spal jen v postýlce, když byl celodenní výlet tak usnul i v kočárku, bez řevu teda, ale spal tak 2 hodinky což pro něj bylo málo, a jezdit jen po rovné ploše, žádný dolíky :lol:

• Citovat
  • Upravit
291
31.8.12 21:33
@Hodaka píše:
jo to je na prd, mě kluk vstával taky kolem 6-6.30 v 9 šel spát, vstal v 11-11.30 a další spánek měl tak 12.30-13 do 16-16.30, celý den na prd. A spal jen v postýlce, když byl celodenní výlet tak usnul i v kočárku, bez řevu teda, ale spal tak 2 hodinky což pro něj bylo málo, a jezdit jen po rovné ploše, žádný dolíky :lol:

taky koukam zadna sranda :lol:A kolik mu bylo, kdyz ti takhle spinkal?
No holt musime to nejak pretrpet s tema nasema ratolestma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.8.12 21:35

@TalinkaR tak si to zkrátka budeš muset nějak načasovat, abys jela v době očekávaného spánku někde, kde nebude vadit dítě vyndat z fusaku. Nebo zůstat doma. Nebo načasovat procházku těsně před spaním, nakojit, strčit do kočáru a jet :nevim: Je spousta řešení, záleží na tom kam jdeš.
Taky dítě na studeném vzduchu a zabalené ve fusaku ti bude možná usínat trochu líp, takže je možné, že řešíš situaci, která ani nenastaneš. Bych z toho nedělala takovou kovbojku, ono se to nějak vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
31.8.12 21:38

@Gladys snad jo :mrgreen: kazdopadne diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.8.12 21:42

Ja uz si presne nepamatuju kdy to bylo, ale od urcite doby prestala spat v kocarku. Myslim ze je to normalni. Byly i doby, kdy mela oci jak baterky, byly jsme venku dlouho a nic. Nekdy uz to nevydrzela a doslova odpadla pred barakem.

ja proste zmenila rezim a spalo se jen doma, me to i vyhovovalo, mela jsem svuj klid, nemusela jsem trajdat s kocarem. Jen se pak hur planovaly nektere veci, pac spala a spi docela dlouho, tak mam odpoledne zabity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
31.8.12 21:42
@TalinkaR píše:
taky koukam zadna sranda :lol:A kolik mu bylo, kdyz ti takhle spinkal?
No holt musime to nejak pretrpet s tema nasema ratolestma

no asi do těch 20 měsíců :lol: pak nějak sám přešel na jeden spánek, zkoušela jsem to, ale byl z něj pekelník, musel sám. JO a když jsem chtěla ven, nebo potřebovala tak spíš dopolko, odpolko jsem ho nechala spinkat doma, to byl delší spánek, večer chodil nejdéle v 8.Ale nekojila jsem takže tohle jsem řešit nemusela.

• Citovat
  • Upravit
6555
1.9.12 00:41

Tak mě na tom nepřijde nic zvláštního, jsou děti, které v určitém věku nechtějí v kočárku ani sedět, natož spát. :nevim: Například kamarádky holčička, co začla běhat, do kočárku jí nedostaneš. No tak se prostě musíme uzpůsobit. Mě třeba přijde samozřejmé, že po obědě je nějaké courání venku tabu, kluk jde v půl jedné spát, vstane v půl třetí. Já se tomu přizpůsobuju, ať už nákupama, vařením, návštěvama, prostě má takový režim. Ven se tedy jde až se vyspí, ve tři a hotovo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
1.9.12 13:02

Mě malej nespí od půl roku v kočáru ale v posteli i jsem radši spí doma v klidu a dýl ale zas to omezuje když chcem někam jít protože to usne až musí padnout únavou a to pak spí třeba o hodiny dýl než má a dělá nám to bordel takže přes poledne jsme doma no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí