Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovesmile Ne,podle mě už někteří neví co by a neváží si věcí, které jsou pro ostatní nejvíc, co může být. ![]()
@Terina89 píše:
@lovesmile Ne,podle mě už někteří neví co by a neváží si věcí, které jsou pro ostatní nejvíc, co může být.
S tímhle bych souhlasila, ale ne v tomto konkrétním případě.
@lovesmile píše:
S tímhle bych souhlasila, ale ne v tomto konkrétním případě.
Tak se asi shodneme, že se neshodneme ![]()
@Terina89 ale ona ví že je sní něco špatně..nemusíme jí tu odcuzovat..já osobně vím co je to snažit se alespon o jedno dítě..teda já ne, ale známí..
@Malike píše:
@Terina89 ale ona ví že je sní něco špatně..nemusíme jí tu odcuzovat..já osobně vím co je to snažit se alespon o jedno dítě..teda já ne, ale známí..
Já to právě vím taky, švagrová se snaží už přes 10 let, proto mě to rozčílilo ![]()
Já nevím.. Dítě je dar a NIKDY jsem nepřemýšlela nad tím jestli chci nebo nechci holčičku nebo chlapečka.. Obě děti mám vymodlené, vytrpěné ve velmi rizikových těhotenstvích proto tohle nechápu..
Já myslím, že se dost rouháš. Teď je tvoje holka naprosto úžasná a super, počkej až se dostane do fáze vztekání a odmítání. Já nechápu, proč některé matky preferují jedno pohlaví, každé má své pozitiva i negativa. Z kluka může být sígr, který doma nekomunikuje nebo naprosto úžasný kluk, stejně tak holka může být naprosto skvělá, milá a nekonfliktní jako z ní může být nafučená fiflena, které nebude nic dobré
Být tebou, tak rozhodně teď nemám další dítě a pokud si neujasníš, že i případného kluka zvládneš a bude to tvůj syn, tak zůstaň u jedináčka.
Běž si nechat poradit odborníkem - psychologem. Máš v sobě nějaký hloupý blok a sama s ním nepohneš
@claara2 Zajdi za odborníkem…když už i ty sama myslíš, že ho potřebuješ tak na tom asi něco bude…tyhle tvoje pocity jsou přinejmenším „divný“…psychicky zdravej jedinec k těmhle „extrémním“ pocitům a myšlenkám podle mě dojít nikdy ani nemůže, takže jestli ti někdo odpoví, že to měl nebo má stejně jako ty tak potřebuje odborníka taky…
@claara2 to bude znit blbe - ale takovejch uz bylo. Znam osobne nekolik, co chtely dve holky a uplne jim precaklo, kluka milujou a uz jsou spokojene s autama a masinkama. Ostatne chlapecci jsou na mazleni pro maminky a holky pro tatky, to je znama vec.
Jo a ty odsuzujici prispevky a ty, co te posilaji k psychologovi, mas za trest za to, ze jsi napsala uprimne to, co citi urcite mnohe zeny.
Příspěvek upraven 14.01.14 v 07:28
Zakladatelce rozhodne doporucuji zajit k psychologovi.