Nechci chlapečka, mám zajít k psychologovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dorothea
14.1.14 06:50

Zakladatelce rozhodne doporucuji zajit k psychologovi.

• Citovat
  • Upravit
3487
14.1.14 06:54

@lovesmile Ne,podle mě už někteří neví co by a neváží si věcí, které jsou pro ostatní nejvíc, co může být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.1.14 06:58
@Terina89 píše:
@lovesmile Ne,podle mě už někteří neví co by a neváží si věcí, které jsou pro ostatní nejvíc, co může být. :nevim:

S tímhle bych souhlasila, ale ne v tomto konkrétním případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
14.1.14 07:00
@lovesmile píše:
S tímhle bych souhlasila, ale ne v tomto konkrétním případě.

Tak se asi shodneme, že se neshodneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.1.14 07:01

@Terina89 ale ona ví že je sní něco špatně..nemusíme jí tu odcuzovat..já osobně vím co je to snažit se alespon o jedno dítě..teda já ne, ale známí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.1.14 07:03
@Terina89 píše:
Tak se asi shodneme, že se neshodneme :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
14.1.14 07:03
@Malike píše:
@Terina89 ale ona ví že je sní něco špatně..nemusíme jí tu odcuzovat..já osobně vím co je to snažit se alespon o jedno dítě..teda já ne, ale známí..

Já to právě vím taky, švagrová se snaží už přes 10 let, proto mě to rozčílilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.1.14 07:04

Já nevím.. Dítě je dar a NIKDY jsem nepřemýšlela nad tím jestli chci nebo nechci holčičku nebo chlapečka.. Obě děti mám vymodlené, vytrpěné ve velmi rizikových těhotenstvích proto tohle nechápu..

• Citovat
  • Upravit
15575
14.1.14 07:09

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.1.14 07:13

Dokud si to nedá dopořádku hlavně at neotěhotní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
14.1.14 07:16

Já myslím, že se dost rouháš. Teď je tvoje holka naprosto úžasná a super, počkej až se dostane do fáze vztekání a odmítání. Já nechápu, proč některé matky preferují jedno pohlaví, každé má své pozitiva i negativa. Z kluka může být sígr, který doma nekomunikuje nebo naprosto úžasný kluk, stejně tak holka může být naprosto skvělá, milá a nekonfliktní jako z ní může být nafučená fiflena, které nebude nic dobré :nevim: Být tebou, tak rozhodně teď nemám další dítě a pokud si neujasníš, že i případného kluka zvládneš a bude to tvůj syn, tak zůstaň u jedináčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.1.14 07:19

Psychologa nebo nemit druhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
14.1.14 07:21

Běž si nechat poradit odborníkem - psychologem. Máš v sobě nějaký hloupý blok a sama s ním nepohneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
14.1.14 07:24

@claara2 Zajdi za odborníkem…když už i ty sama myslíš, že ho potřebuješ tak na tom asi něco bude…tyhle tvoje pocity jsou přinejmenším „divný“…psychicky zdravej jedinec k těmhle „extrémním“ pocitům a myšlenkám podle mě dojít nikdy ani nemůže, takže jestli ti někdo odpoví, že to měl nebo má stejně jako ty tak potřebuje odborníka taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
14.1.14 07:26

@claara2 to bude znit blbe - ale takovejch uz bylo. Znam osobne nekolik, co chtely dve holky a uplne jim precaklo, kluka milujou a uz jsou spokojene s autama a masinkama. Ostatne chlapecci jsou na mazleni pro maminky a holky pro tatky, to je znama vec.

Jo a ty odsuzujici prispevky a ty, co te posilaji k psychologovi, mas za trest za to, ze jsi napsala uprimne to, co citi urcite mnohe zeny.

Příspěvek upraven 14.01.14 v 07:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová