Nechci kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
27.9.15 16:36
@Teeeri píše:
8o :roll: hm, no… co na to říct. Já bych určitě kojila alespon 6 měsíců

8o :roll: hm, no…co na to říct.

Tohle jsou přesně ty reakce, které určitě potřebuje číst.
Ty bys kojila, druhá nechce. Je to každého věc.

@Pavca13, pokud je ti kojení nepříjemné a kojit nechceš, tak nekoj. Přece ale k tomu nepotřebuješ posvěcení od bab z eMimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
27.9.15 16:43

@radúna tak 8o 8o 8o 8o určitě ji nebude nabízet UM když může kojit a dat mu to nejlepší, Že. Tak jednou se rozhodla mít miminko tak k tomu patří kojení, protože není nic lepšího, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.9.15 16:43

Nekoj, neboj! Já blbec si naučila malýho uspávat u prsu a teď už mi to začíná být neříjemné. Už začíná lézt po čtyřech a nejradši bych to ukončila. V pondělí koupím flašku a děj se vůle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
27.9.15 16:44

@ewik pepik no chudák dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.9.15 16:46

@BabyBella proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
27.9.15 16:53

@Pavca13 Me taky kojeni extra nebavi, ze zacatku to bylo vbylozene hrozne, hodne bolestive…ale syn to miluje, privira u toho ocka blahem a ja vim, ze mu davam to nejlepsi. Kojim uz desaty mesic a moc se tesim, az kojit nebudu a budu moct jit vecer ven, dat si vic nez jednu sklenicku vina, tesim se na to, ale ted je cas kojeni a me se sobecke mamy hnusi. Zajmy meho ditete jsou moji prioritou a vse ostatni pocka, vsak vecne u prsu nebude :) Ted me potrebuje a potrebuje kojeni, neni to jen jidlo, jde i o vztah s malym, imunitu, ochranu pred radou onemocneni, prece bych mu to neodeprela. Vydrzte alespon do toho pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
27.9.15 16:56
@Billi píše:
@Pavca13 naprosto tě chápu. U prvního jsem kojila rok s dokrmem, nikdy jsem nekojila plně, od porodnice měl 1× denně UM. Kojení jsem si vybojovala a celkem mě to i bavilo. U druhého mě to otravovalo, po 6 měsících se naštěstí sám odstavil. Jak mě u prvního kojení chybělo, tak u druhého jsem si oddychla. Navíc po zkušenostech ani nevím, jestli má v mém případě kojení význam. Nějak nevěřím v „nekonečnou sílu MM“.
Pokud bude 3. dítě, tak jsem více méně rozhodnutá nekojit. Možná to přetrpím v porodnici a prvních pár týdnů, aby měla „dušička pokoj“, ale jak bude sebemenší problém, tak bez výčitek dám Hipp.

Dite se v 6 mesicich samo neodstavi, to byl jen bojkot kojeni, ktere sikovna maminka zvladne. Dite se samo odstavi tak kolem 3 let :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.9.15 17:00

Ouuuu do tri let, to je mazec. Pochop, každý má hranice jinde. já se teď biju do hlavy, že jsem to mohla dopustit, jiný by si blahem chrochtal. POokud to opravdu nechceš, nedělej to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
27.9.15 17:01

4 měsíce kojení klidně stačí, pokud se na to už necítíš, tak nekoj a nestresuj se tím :) já mám 5ti denní mimčo a teda kojení chci vydržet, nevadí mě a jsem ráda, že malá pije hezky, ale kdyby to tak nebylo, tak bych byla taky na vážkách. Užívej si mimča ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.9.15 17:02

@Althya dítě mělo zápal plic, tak se mi odstavilo. Fakt jsem nebyla šikovná maminka, co odsává, protože jsem ho měla neustále na sobě a to i v noci. Protože jsme málem skončili s dehydratací v nemocnici (kdyby doktorka na pohotovosti nebyla kr.va…), tak jsem mu dala UM. Po týdnu už prso nechtěl ;)
Proto jsem psala, že u nás si nejsem jistá ochranou proti nemocem, imunitě a dalším… Ale to je jen u nás. Prostě nevěřím v zázračnou sílu MM.

• Citovat
  • Upravit
12743
27.9.15 17:04

@Pavca13 nechceš kojit? tak nekoj. Ono se to za 2 měsíce nezlepší. Dítě bude chtít prso pořád. Já kojila ráda a dlouho, ale hlavně z finančních důvodů a z vlastní pohodlnosti. Jako pokud nechceš tak to nedělej. Ono se to nepos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
27.9.15 17:08
@BabyBella píše:
@ewik pepik no chudák dítě

Zajímal by mě důvod, proč by dítě mělo být chudák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
27.9.15 17:14

@Pavca13 pokud to máš takle tak někoj. O nic nejde když je kvalitní um. Já taky nekojila jen 6 týdnů a všem jsem řekla, že nemám mlíko tečka. Vyhla jsem se kecům a byl klid. Dcerka je spokojená já taky to je nejdůležitější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.9.15 17:16

Abych uvedla vše na pravou míru. Prvního jsem přestala kojit asi v sedmi měsících, zavedla jsem UM, žádný problém. U druhého jsem se nechala ukolébat pohodlností uspávání u prsu a teď zvažuji přechod na UM. Nebudu nic lámat přes koleno za každou cenu, zkusíme, uvidíme.. Žádný chdák se nekoná, ale možná má Bebybella jinou zkušenost se kterou se chce s námi podělit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
27.9.15 17:16

To je tvoje vec jestli budes kojit nebo ne. Pokud u toho mas tak neprijemne pocity, tak to chapu.Me nekdy kojeni nebavi, ale to podle me neni duvod k odstaveni.Do tri let to, ale urcite nevydrzim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová