Nechci kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
27.9.15 22:22

@Pavca13 kojení není povinnost ;) Já kojila dva týdny, dva a pul měsíce a sest týdnů. I na UM rostou spokojene, chytre a zdravé děti :) I když si to někdo, pro koho je kojení to nejvíc, co může svému dítěti dat(jak uz jsem na EM několikrát četla), asi nedovede představit. Někdy dokonce kojení paradoxne způsobí to, že někdo nedá svému dítěti to nejlepsi - spokojenou vyrovnanou matku, která pečuje o dítě s láskou a radosti. Lidé jsou proste různí. A takové ty výkřiky jako že chudák dítě, kdo se nechce omezit, neměl by děti mít apod. jsou blaboly. Nikdy nevíte, jestli zrovna ta matka, co své děti nekojila, pro ne v životě neudela víc, než ta, co soudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
27.9.15 22:27

Tak nekoj kdyz nechces

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
27.9.15 23:04

@Vlkoška přesně tak úplně nesnáším když potkám kamarádku která bez problémů kojila a hrozně se diví a myslí si že jsem odstavila schválně. Ať si každá matka dělá to co je pro ni a dítě nejlepší ale štve mě když si nějaká myslí že jsem sobec a nemyslim na své dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.9.15 23:53

Je to velmi sobecké, co jsi napsala. Jasně, že přibírají, ba ještě víc než kojené děti. Znám hodně maminek, které nekojí ale dají flašku s UM a dětičky jsou pěkně vypasený:-D už od mala na umělém jídle, no to je fakt super. Mateřské mléko je to to nejlepší co může matka svému miminku dát, když už si to dítě jakákoliv holčina udělá, tak by měla počítat s tím, že bude prostě kojit. Je to rozmazlenost, je lehčí prostě dítě nafutrovat nutrilonem a dítě pak spí celou noc…proč asi? Má žaludek plný umělýho těžkýho mléka, že to ani za celou noc nestráví, chuděrka malá:-( Jasně, že s umělým mlíkem má člověk víc volnosti a tak, ale tak dělali jsme si dítě proto, aby jsme si pak užívali zábavy a kafíčka s kámoškama, nebo proto že jsme chtěli miminko a mít ho, věnovat se mu, dívat se na něj jak roste, co dělá, jak se mění?? Nebo nechávat miminko doma s babičkou, přítelem a sama si trajdat někde po venku??? Hodně maminek je tu strašně sobeckých, divná doba, divný svět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.15 00:00
@scentini píše:
Nekoj, pokud nechceš. Nikdo nemá právo ti do toho kecat. Mě stačila noc v porodnici, kdy dcera řvala hlady, sala a sála mlíko neteklo. Rano jsem řekla dost a šla vydupat um. Každej na mě furt soucitne koukal. Přitom já i dcerka jsme byly v poho, všude plakali miminka, maminky si stěžovaly jak jim kojení nejde. Furt nervy. Dceři je 17 měs. a musím zatukat, že nebyla vůbec nemocná. Pouze rýma jednou. Já ani bratr jsme taky nebyli kojení a jsme oba zdraví. Jednou za rok maximálně chřipka. Pokud budu mít další děti kojit taky nebudu.

Hned první den po porodu se mateřské mléko nevytvoří. Bylo hloupé si vydupat hned UM na druhý den, chudák dcerka :roll:

• Citovat
  • Upravit
1740
28.9.15 07:09
@Anonymní píše:
Je to velmi sobecké, co jsi napsala. Jasně, že přibírají, ba ještě víc než kojené děti. Znám hodně maminek, které nekojí ale dají flašku s UM a dětičky jsou pěkně vypasený:-D už od mala na umělém jídle, no to je fakt super. Mateřské mléko je to to nejlepší co může matka svému miminku dát, když už si to dítě jakákoliv holčina udělá, tak by měla počítat s tím, že bude prostě kojit. Je to rozmazlenost, je lehčí prostě dítě nafutrovat nutrilonem a dítě pak spí celou noc…proč asi? Má žaludek plný umělýho těžkýho mléka, že to ani za celou noc nestráví, chuděrka malá:-( Jasně, že s umělým mlíkem má člověk víc volnosti a tak, ale tak dělali jsme si dítě proto, aby jsme si pak užívali zábavy a kafíčka s kámoškama, nebo proto že jsme chtěli miminko a mít ho, věnovat se mu, dívat se na něj jak roste, co dělá, jak se mění?? Nebo nechávat miminko doma s babičkou, přítelem a sama si trajdat někde po venku??? Hodně maminek je tu strašně sobeckých, divná doba, divný svět…

Hlavně že anonym, hrdinko. Stejne tak dite vycítí stres a někdo prostě s kojením problém má a velký! Jasný, že ty co s tim problém nemají tak tvrdi, že takový matky jsou sobecký :roll: sobecka je takova matka, co sve dítě nemiluje a nevěnuje se mu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
28.9.15 07:12
@Anonymní píše:
Je to velmi sobecké, co jsi napsala. Jasně, že přibírají, ba ještě víc než kojené děti. Znám hodně maminek, které nekojí ale dají flašku s UM a dětičky jsou pěkně vypasený:-D už od mala na umělém jídle, no to je fakt super. Mateřské mléko je to to nejlepší co může matka svému miminku dát, když už si to dítě jakákoliv holčina udělá, tak by měla počítat s tím, že bude prostě kojit. Je to rozmazlenost, je lehčí prostě dítě nafutrovat nutrilonem a dítě pak spí celou noc…proč asi? Má žaludek plný umělýho těžkýho mléka, že to ani za celou noc nestráví, chuděrka malá:-( Jasně, že s umělým mlíkem má člověk víc volnosti a tak, ale tak dělali jsme si dítě proto, aby jsme si pak užívali zábavy a kafíčka s kámoškama, nebo proto že jsme chtěli miminko a mít ho, věnovat se mu, dívat se na něj jak roste, co dělá, jak se mění?? Nebo nechávat miminko doma s babičkou, přítelem a sama si trajdat někde po venku??? Hodně maminek je tu strašně sobeckých, divná doba, divný svět…
@Anonymní píše:
Hned první den po porodu se mateřské mléko nevytvoří. Bylo hloupé si vydupat hned UM na druhý den, chudák dcerka :roll:

No to jsi mi ale hrdinka. :potlesk: Proč, když jsi tak přesvědčená o své pravdě, jsi anonymní?
Já svoje dítě miluju, ale nechápu, proč bych jednou týdně nemohla s kamarádkou na kafíčko? To je mi líto zas Tebe, pokud pořád dřepíš u dítěte. Jestli to nebude z Tvé strany spíš závist, že my můžem a ty musíš čučet doma.
Jo a jak jsem mírumilovný člověk, tak řeči typu „chudák dítě“ nenávidím tak, že mít tě poblíž, tak ti skopu zadel do špice. Chudák dítě je dítě feťačky, alkoholičky, dítě v děcáku atd.,ale napsat někomu, že je jeho dítě chudák, jen proto, že nekojí, ukazuje akorát ubohost, Tvoji ubohost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.9.15 07:57
@Terina89 píše:
No to jsi mi ale hrdinka. :potlesk: Proč, když jsi tak přesvědčená o své pravdě, jsi anonymní?
Já svoje dítě miluju, ale nechápu, proč bych jednou týdně nemohla s kamarádkou na kafíčko? To je mi líto zas Tebe, pokud pořád dřepíš u dítěte. Jestli to nebude z Tvé strany spíš závist, že my můžem a ty musíš čučet doma.
Jo a jak jsem mírumilovný člověk, tak řeči typu „chudák dítě“ nenávidím tak, že mít tě poblíž, tak ti skopu zadel do špice. Chudák dítě je dítě feťačky, alkoholičky, dítě v děcáku atd.,ale napsat někomu, že je jeho dítě chudák, jen proto, že nekojí, ukazuje akorát ubohost, Tvoji ubohost.
:pankac:
Tohle jsou přesně super matky jsou doma na zadku od prcka se nehnou a leze jim to na mozek. Proboha proč bych nedala dítě pohlídat a nezlašla si někam ať už s kàmoškou nebo s přítelem? Pak se diví, že jsou to nervní matky a vztah jde do kopru. Já jsem s dcerkou pořád jde na hlídání tak jednou týdně na pár hodin a když se vrátím tak ani od babiček nechce být jen s màmou není taky výhra. A přesně kvůli takovej jako je anonymní z 23:53 jsem řekla, že mlíko nemám a dala um jelikož kdyby mi nějakà takovà začala dávat rady a kecat do dcery asi bych se jej těžko udržela jí netřepnout. Touto lží jsem si dost pomohla akorát mě furt někdo litoval ale nevyčítal :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
28.9.15 08:10
@Terina89 píše:

Souhlas :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
28.9.15 08:13

@Míša2014 Já jsem si nic nevymýšlela, prostě jsem řekla, že mi to nebylo příjemné. Mohla jsem to říct normálně, protože mám kolem sebe naštěstí normální matky, které neberou kojení za pupek světa :) Dokonce moje švagrová kojila neteř do 16m a nikdy jsme na tohle téma neměly nedorozumění, protože víme, že jsou to naše děti a děláme pro ně to, co je z našeho pohledu nejlepší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.9.15 08:29

@Terina89 Jo tak ono v rodine taky v pohodě i když sestry jsou v kojení jedničky ale přistehovala jsem se na ves a nechtěla jsem to tu řešit abych zas nepotkala nějakou super matku :lol: jinak po akutní sekci a problémech to lidé chápají Drobet víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
28.9.15 08:56
@Anonymní píše:

ty jsi úžasná, hrdinně anonymne pises takový zvast. Nenapadlo te někdy, že ty matky, co dají dítěti UM k tomu mají jaksi jiné důvody, nez trajdani po venku a nafutrovani decka aby celou noc spalo? To opravu nevidís dal nez na špičku svého prsu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
28.9.15 09:10
@Vlkoška píše:
ty jsi úžasná, hrdinně anonymne pises takový zvast. Nenapadlo te někdy, že ty matky, co dají dítěti UM k tomu mají jaksi jiné důvody, nez trajdani po venku a nafutrovani decka aby celou noc spalo? To opravu nevidís dal nez na špičku svého prsu?
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
alli_li
28.9.15 09:28
@Anonymní píše:

A proc svuj nazor pises anonymne?
Ano ja jsem byla velmi sobecka, deti nekojila a uprimne Ti muyu rict, za ani jedno mi neprospalo do 2 let celou noc. I kdyz byly na UM, tak se budily cca po 2 hodinach - takze to co jsi napsala s tim nafutrovanim nutrilonem, jenuplne mimo misu.
A ano ja si uzivala zabavy, kaficek a vyletu i po porodu, ale deti jsem si do kavaren brala sebou uz od miminka, nedrepela jsem doma na zadku - to, ze mam dite, prece neznamena, ze muj predchozi zivot skoncil.
A za celou dobu, co se nam deti narodili, jsme s manzelem nikde nebyly a vsude kam jsme chteli jit/jet, tak deti byly s nami.

Tvuj nazor se mi zda hooodne zastaraly a hlavne z nej citim trosku zavist.

To, ze jsem nekojila, jak uz jsem psala, se na mych detech nepodepsalo a vyrostly z nich stastne a spokojene deti, protoze nemely vedle sebe vynervovanou matku ;-)

• Citovat
  • Upravit
12154
28.9.15 12:11

@Tempest, koukám, že hrdinka je odtajněna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová