Nechci kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
14.12.15 11:23
@Mango_Lassi píše:
Jo a sex máš taky jen na plození?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.12.15 11:25

@Althya ženy dokonce mají právo rozhodovat, zda si dítě nechají nebo ne. Mají právo jist antikoncepci. Mají volební právo. Nelíbí?
Odstehuju se někam, kde tohle mají povinný.
Tvém názorem se nikdo nemusí řídit. Cus

• Citovat
  • Upravit
9658
14.12.15 11:28
@Althya píše:
Holky, ja se tady nechci hadat. Jak uz jsem mockrat psala, nemam nic proti zene, ktera kojit chtela, ale z nejakeho duvodu se nezdarilo @KatkaX Odstrikavani je na palici a 2 mesice bych to asi nevydrzela, tak nemusis takhle psat. Moje starsi dite bylo jine, nebylo tak kontaktni, zato vyzadovalo permanentni pozornost. Mladsi je vic kontaktni, ale mam s nim paradoxne vetsi pohodu, kdyz jsou doma oba dva, venuji se v podstat hlavne te starsi, ktera to vyzaduje. Rada je ale mam oba stejne a nemocnou ji nikam nestrkam. To bylo jednou, ze byla na hlidani u babi a hned se ji rozjelo nachlazeni :nevim: A zaryta kojicka jsem, to priznavam a taky priznam, ze u druheho ditete jsem si prosla nekolika kojicimi krizemi, uz snad po tydnu od narozeni jsem mu davala UM v lahvi, protoze mi neustale visel na prsu, ta silene bolela a uz jsem toho mela plne zuby. Pak se to zlepsilo, dalsi krize, az jsem po 7 mesicich vyhledala laktacni poradkyni a od te doby je maly pouze kojen a prikrmy a ja si to konecne uzivam. a jsem rada, ze jsem za kojeni bojovala a ted uz mi i zacina v noci lepe spat a jsem rada, ze jsem to vydrzela, protoze to stoji za to

odstříkávala jsem devět měsíců a dá se to, jo bylo to na palici. jenže jsem měla akutního císaře, mlíko nebylo a pak mě malej tak zmasakroval bradavky, že mě z nich crčela krev, takže zákaz kojení… a pak už se nepřisál, protože byl zvyklý na láhev. takže každý den pěkně odsávačku a jelo se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
14.12.15 11:29
@Mango_Lassi píše:
Jo a sex máš taky jen na plození?

To je vazne hodne mimo argument :roll: Sex muzeme mit prakticky kdykoliv nezavisle na ledscem, ale mleko v prsou se tvori jen v souvislosti s materstvim (teda vim, ze je mozne kojeni i u adoptivni maminky, ale tim bych tuto diskuzi nechtela zatezovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.12.15 11:32
@Althya
@Althya píše:
To je vazne hodne mimo argument :roll: Sex muzeme mit prakticky kdykoliv nezavisle na ledscem, ale mleko v prsou se tvori jen v souvislosti s materstvim (teda vim, ze je mozne kojeni i u adoptivni maminky, ale tim bych tuto diskuzi nechtela zatezovat)

když to někdo pochopit nechce, tak to nepochopí, zbytečná diskuse, řekla bych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.12.15 11:33
@Althya píše:

Jsi z laktacni ligy nebo ještě jinak militantne postižená?
Opakuju, žijeme ve svobodné společnosti, kde každý jedinec má právo rozhodovat o sobě a svém dítěti sám.
A sex nemůžeš mít úplně kdykoli bez následků. Už jsi dospělá, mohla bys to vědět

• Citovat
  • Upravit
142
14.12.15 11:35

@Althya Moc bych rada vedela jak je mozne kojeni u adoptivni matky, prosim o podrobnosti. Teda adoptujes treba dvoumesicni dite, ktery je na UM, a dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.12.15 11:38

@Kocicule laktační liga to ví. Zdimas prsa odsavackou. Hotový sadismus
Na Google najdeš návody od podobně postižených

Příspěvek upraven 14.12.15 v 11:39

• Citovat
  • Upravit
9658
14.12.15 11:38
@Mango_Lassi píše:
Opakuju, žijeme ve svobodné společnosti, kde každý jedinec má právo rozhodovat o sobě a svém dítěti sám.
A sex nemůžeš mít úplně kdykoli bez následků. Už jsi dospělá, mohla bys to vědět

tohle je docela dobrý argument, už jsem se s ním setkala hodněkrát, ale když pak přišlo třeba téma očkování, tak maminka najednou začala vykřikovat, že matka nemá právo nedat dítě očkovat a nemá právo o tomhle rozhodovat… takže někdy mám tyhle diskuse strašně ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.12.15 11:41
@Pam12 píše:
tohle je docela dobrý argument, už jsem se s ním setkala hodněkrát, ale když pak přišlo třeba téma očkování, tak maminka najednou začala vykřikovat, že matka nemá právo nedat dítě očkovat a nemá právo o tomhle rozhodovat… takže někdy mám tyhle diskuse strašně ráda :mrgreen:

S očkováním to na mě nezkoušej. Jdi do příslušných diskuzí

• Citovat
  • Upravit
9658
14.12.15 11:47
@Mango_Lassi píše:
S očkováním to na mě nezkoušej. Jdi do příslušných diskuzí

já to na tebe nezkouším, ale zajímá mě, že když tu vykřikuješ, že matka má právo dítě nekojit, jestli má taky právo dítě neočkovat - když teda každý má právo o svém dítěti rozhodovat sám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.12.15 11:51

J @Pam12 je to čistě tvá věc to očkování.

• Citovat
  • Upravit
14110
14.12.15 11:51

@Kocicule KAMARÁDKA SE ROZKOJILA PRO ADOPTOVANÝHO KLUKA, BYL MU ROK A PŮL…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
14.12.15 12:01
@Mango_Lassi píše:
A sex nemůžeš mít úplně kdykoli bez následků. Už jsi dospělá, mohla bys to vědět

Zamenujes to co pisu. O sexu bez nasledku nebyla rec, jen, ze ho muzeme mit temer kdykoliv, kdyz je s kym. Z laktacni ligy nejsem. A je svoboda a svoboda, melo by se delat to, co je obecne prospesne a prirozene a mezi to patri kojeni bezesporu. Navic tebou zminena interrupce se muze legalne provest jen do urciteho tydne, pak jebn z lekarskych duvodu, protoze je tu pravo ditete na zivot. Ale tohle uz by byla prilis filozoficka debata a do te se tady na epipi nechci poustet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.12.15 12:06

@Krrysa No tak jsem prolustrovala net a opravdu vidim, ze takove pribehy existuji, nemusis na me kricet. Teda pro 1.5 chlapecka nevim zda to melo cenu, od roka dite uz se normalne stravuje, ale jak ja vsude tvrdim, pokud vsichni zucastneny se citi spokojene, tak proc ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová