Nechci miminko už mám dvě deti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
31.1.17 09:52
@Kelsey píše:
Ona taky psala, ze se rozvadi ma dve deti, ceka treti s pritelem. Ptala se jak to bude se jmenem ditete, ze pritel chce koupit byt nebo co :think:
Ale ona pak zapomnela zapinat anonym, tak i nick tam byl.

mě už tady nepřekvapí nic. Po té včerejší diskusi na téma Žádost u UPT. je už smazaná. Takovou směsici vulgarit a lidské pokleslosti ze strany zakl. jsem už dlouho nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
31.1.17 09:54

Přesně při takových příspěvků si říkám..proč ona může mít dítě a já nemůžu otěhotnět, proč ho chce dát pryč, když já bych za něj dala cokoliv? V první řadě si nad tím asi měla přemýšlet dřív než se to stalo = antikoncepce. V druhém případě je to tvé rozhodnutí a musíš si to řádně promyslet. Buď budeš litovat ze si miminko dala pryč a nebo toho že sis ho nechala, je to těžké ale sedni si s přítelem a řekni mu jak se citis. Ale jestli ze na tom nejste finančně špatně a přítel se o vás postará tak bych si to nechala. Jaký máš rozestup dětí? Nechci tě soudit, můžeš mít jakýkoliv důvod ale opravdu si to rozmysli a promluv si s ním o tom :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.1.17 10:05
@Katie9 píše:
Přesně při takových příspěvků si říkám..proč ona může mít dítě a já nemůžu otěhotnět, proč ho chce dát pryč, když já bych za něj dala cokoliv? V první řadě si nad tím asi měla přemýšlet dřív než se to stalo = antikoncepce. V druhém případě je to tvé rozhodnutí a musíš si to řádně promyslet. Buď budeš litovat ze si miminko dala pryč a nebo toho že sis ho nechala, je to těžké ale sedni si s přítelem a řekni mu jak se citis. Ale jestli ze na tom nejste finančně špatně a přítel se o vás postará tak bych si to nechala. Jaký máš rozestup dětí? Nechci tě soudit, můžeš mít jakýkoliv důvod ale opravdu si to rozmysli a promluv si s ním o tom :?

Neber si to tak. Myslím si, že řada těchto diskusí je založena právě jako provokace neplodných a snažilek a realita je úplně jiná. Často se zakl. začnou do takto zranitelných žen obouvat. Problém je v jejich hlavě a řeší to kopáním na diskusích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.1.17 10:18
@pe-terka píše:
mě už tady nepřekvapí nic. Po té včerejší diskusi na téma Žádost u UPT. je už smazaná. Takovou směsici vulgarit a lidské pokleslosti ze strany zakl. jsem už dlouho nečetla.

Tak tam to byla vylozene provokace.
Kdysi se tady podobne Krasavice vyjadrovala, ale ta už pry ma sve dite, tak ta uz by to nedelala.
To nejaky pubos, jsou jarni prazdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
31.1.17 10:23
@Katie9 píše:
Přesně při takových příspěvků si říkám..proč ona může mít dítě a já nemůžu otěhotnět, proč ho chce dát pryč, když já bych za něj dala cokoliv? V první řadě si nad tím asi měla přemýšlet dřív než se to stalo = antikoncepce. V druhém případě je to tvé rozhodnutí a musíš si to řádně promyslet. Buď budeš litovat ze si miminko dala pryč a nebo toho že sis ho nechala, je to těžké ale sedni si s přítelem a řekni mu jak se citis. Ale jestli ze na tom nejste finančně špatně a přítel se o vás postará tak bych si to nechala. Jaký máš rozestup dětí? Nechci tě soudit, můžeš mít jakýkoliv důvod ale opravdu si to rozmysli a promluv si s ním o tom :?

Protoze tvoje pripadna neplodnost nema co delat s plodnosti jinych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
31.1.17 10:35

@pe-terka Me se to nějak nedotklo, jen si říkám ze kdyby nebyl nějaký opravdu finanční problém a pohodová domácnost, tak proč dávat dítě pryč :nevim: Pochopila bych, kdyby neměla finance, to je potom vychovavani 3 dětí opravdu zahul nebo jiný důvod. Ale když píše ze přítel dítě chce, tak tím pádem z toho chápu ze mají peníze a o děti se dokáže chlap postarat :nevim: @Šarlota4 Ano to je jasné, jen mě to zamrzí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
31.1.17 10:36
@Anonymní píše:
Zdravím. Mam velmi těžké období. Nevím co dělat a jak se rozhodnout. Mam 2 děti s manželem se rozvádím. žijí s přítelem a jsem s ním v 8 tt těhotenství. on mimi chce. já ne.za měsíc mi končí podnajem on chce koupit byt ale nevím jestli mu dají hypo. nevím co dál zase mateřská mimino.ach jo. navíc je mi už 35 let. Co mám dělat :nevim:

Co máš dělat ti tady nikdo neřekne. Jsi dospělá a svéprávná, takže se musíš rozhodnout sama. Dítě je už tady, teď teprve řešit, jestli ho chceš, je trochu pozdě. Krom toho, tvůj přítel ho velmi chce, a určitě bude chtít každopádně svoje dítě. Jestli zmaříš jeho dítě, jsem přesvědčena, že tě opustí. Tvůj věk není ještě nijak vysoký pro mateřství. Ale co uděláš ty, je tvoje rozhodnutí a tvůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
31.1.17 10:50
@zoy píše:
Co dodat, když jsi dítě nechtěla, měla ses lip chránit. Zabit tvorečka s už tlukoucim srdcem, navíc když ho jeho otec chce, na to bych nemela žaludek.
:pankac: Přesně. :palec: Ve 35 letech by už měla vědět, jak se děti dělají. :nevim: Já být tím otcem dítěte, tak pokud by šla na potrat, už o ni neopřu ani kolo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
31.1.17 10:59

Já bych se ještě zamyslela nad tím, jak dlouho si s přítelem, jak se staví ke svatbě (aby dítě nebylo papírově manželovo), jestli v něj máš důvěru atd. Protože když teď kývneš, že si dítě tedy necháte a on tě za měsíc pošle do háje, protože „si uvědomí, že je ještě mladej a nevyskákanej“, tak to budeš ty, kdo bude sám na MD se třemi dětmi.
Takže já osobně bych si utřídila, zda s novým přítelem chci strávit zbytek života a není to jen hejpočkejhejhula a jestli případně tři děti zvládnu sama, a podle toho bych se rozhodovala dál…ale popravdě, pokud bych byla v situaci, kdy si třetí dítě nepřeju, nedovedu si představit, že bych si ho (na nátlak okolí) nechala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.1.17 11:00
@Katie9 píše:
@pe-terka Me se to nějak nedotklo, jen si říkám ze kdyby nebyl nějaký opravdu finanční problém a pohodová domácnost, tak proč dávat dítě pryč :nevim: Pochopila bych, kdyby neměla finance, to je potom vychovavani 3 dětí opravdu zahul nebo jiný důvod. Ale když píše ze přítel dítě chce, tak tím pádem z toho chápu ze mají peníze a o děti se dokáže chlap postarat :nevim: @Šarlota4 Ano to je jasné, jen mě to zamrzí :palec:

ale jo, jo to chápu. Ty její důvody proč ne jsou v kontextu malicherné. Navíc v 35 by člověk měl vědět, jak se chránit před nežádoucím otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.1.17 11:02

No teď už bys to dítě měla donosit. Když ho jeho otec chce, tak jít na potrat mi přijde hodně blbý. Ano, on nebude těhotnit ani rodit, tohle bude na tobě, ale pokud ho ty nechceš, měla jsi se postarat o ochranu. počali jste dítě, on má radost, a těší se, rozhodnout se ho nedonosit je vůči němu dost hnusný :?
Na tvým místě bych i ho určitě nechala, jsi ženská, horony budou pracovat, a jsem si skoro jistá, že t mimčo budeš mít nakonec moc ráda :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
31.1.17 11:07

Hlavně by sis měla vyjasnit, jestli dítě vůbec do budoucnosti chceš nebo ne. Pokud ty ne a přítel ano, tak je sprostý tahat ho za nos. To se stalo kamarádce, měla chlap, co už dvě děti měl a ona ne. Pořád jí říkal, že dítě později, až jí nakonec řekl, že nechce a pro ni už bylo pozdě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9050
31.1.17 11:14

Zakladatelko, to dítě není jen tvoje…co si asi tak myslíš, že se stane, když půjdeš na ukončení. Když partner dítě chce, tak ty zabiješ jeho chtěné dítě…tak to se s ní rovnou rozluč. Na každé takové diskusi mě vždy fascinuje, jak zakladatelka začne snášet důkazy, jak to dítě nemůže mít…nedostatek místa, peněz, bytů…bla bla bla…Nechci být zlá, ale vadí mi, že žádná se nepostaví pravdě na přímo a neřekne si, ne jsem pohodlná dítě už nechci ze sobeckých důvodů :think:
Nikdy si nepřestanu stát za názorem, že ten kdo další děti nechce nebo na ně nemá, má se účinně chránit :zed: Doufám zakladatelko, že nepřipojíš informace o selhané antikoncepci, protože to už by mě snad piclo, to tu totiž píše každý a přitom neselhává antikoncepce, ale lidi.
Riskovat při souloži můžu já, ač další děti nechceme, kdyby se to stalo, tak ho v klidu budeme mít.
Dost často sem zavítá někdo, kdo prosí, aby se takové miminko narodilo a bylo dáno do přímé adopce…je přeci spoustu rodičů, které by ho přijali s láskou. Jenže to vždy narazí na špatné lidské vlastnosti…jít na interupci ostuda není, porodit dítě a dát ho milujícím lidem, ostuda je… :think: aspoň podle myšlení těch, kterých se to týká. Občas si říkám, co jsme to za živočišný druh :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9050
31.1.17 11:16
@Ice79 píše: :pankac: Přesně. :palec: Ve 35 letech by už měla vědět, jak se děti dělají. :nevim: Já být tím otcem dítěte, tak pokud by šla na potrat, už o ni neopřu ani kolo.

Velmi výstižné, tak tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59416
31.1.17 11:32

Další věc je jestli on dítě chce a ona mu řekne že potratila bude smutný ale řekne že se pokusí až to půjde. Pokud řekne že jde na potrat pro chlapa to bude zrada a odpustí, asi ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí