Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
15.11.21 18:18

Taky mě to neskutečně štve. Ale faktem je, ze covid je potvora zákeřná. Jako těhotná bych se rozhodne očkovat nenechala, ale na dětské plavání bych nechodila. Virová nálož v populaci je teď zase veliká- i díky očkovaným, pro které “covid skončil” slýchám tuhle hovadinu téměř denně. Vlhko a teplo v kombinaci s detma je pro covid ideální. Bála bych se, ze to chytím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
15.11.21 18:20

Upřímně, je mi fuk jestli je někdo očkovaný nebo není, ale co mě štve jsou zahlcené nemocnice a problém, který začínají mít všichni, kteří mají jinou nemoc, než covid. To mě štve. Jestli někdo nechce, nakazí se a umře je mi upřímně fuk. Ale ty nemocnice na vrcholu křivky jsou problém i pro všechny ostatní.

• Citovat
  • Upravit
555
15.11.21 18:22

@Calathea upřímně trochu doufám, že to chytim a budu mít půl roku klid.. pokud to nepřežiju, tak už mi to bude jedno. Když čtu zprávy na Novinkách, tak je kolikrát větší riziko, že mě smete auto na přechodu než že se nakazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.11.21 18:22

@Altavista s tím souhlasím. Záleží proč upřednostňují covid pacienty před ostatními naléhavými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
15.11.21 18:26
@kalie píše:
Taky se nechci ockovat, je jiz prokazano, ze mlade zdrave zeny nemuvaji zavazny prubeh.Jako zcela absurdni vnimam ockovani deti, ktere maji prubeh v drtive vetsine pripadu bezpriznakovy nebo s velmi mirnymi priznaky.

Zdroj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
15.11.21 18:26
@tutulka123 píše:
Zdravím, chtěla bych si jen postěžovat, jak už mě štve současná situace. Mám dceru 2 roky, se kterou chodím na kurz plavání, který končí v lednu. Ráda bych ho s ní dochodila, ale bohužel jsem nemoc neprodělala (manžel i dcera ano - skoro bez příznaků) a platit každý týden 800 za PCR (pokud to takto schválí) mi připadá jako blbost (nyní si dělám samotesty, které fasuje manžel v práci). Očkování se mi příčí, jelikož jsem v současné době těhotná a nešla bych v těhotenství na žádné očkování. Navíc mi obecně očkování nedělá dobře a vždycky omdlívám. Gynekolog mi odmítl napsat papír, protože to není kontraindikace. Jinak nikam nechodím na žádné akce, do hospody atd., jsem s dcerou doma. Za celý život jsem měla možná párkrát rýmu a kašel, jinak nemocná nebývám. Už z toho chytám deprese, co se to tady děje a proč nás musí omezovat. Pořád hledám, co za tím je, kdo z toho má prospěch a co bude dál.

Dík, že jsi to tady všem oznámila. Ale nějak nevím, co s tou informací mám dělat. Mám si to pamatovat na o co?

• Citovat
  • Upravit
555
15.11.21 18:27

@edika85 každá komplikace u porodu je nepříjemná. Bohužel to člověk neovlivní. Může to být covid, špatně omotana pupeční šňůra,… jsem teď tak vnitřně nastavená, že pokud by mě ockovani nějak ublizilo, vyčítala bych si to. Pokud se nakazim a budu mít kvůli tomu komplikace vyčítat si to nebudu, protože jsem se tak rozhodla sama. Ne nátlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
15.11.21 18:28
@tutulka123 píše:
@Calathea upřímně trochu doufám, že to chytim a budu mít půl roku klid.. pokud to nepřežiju, tak už mi to bude jedno. Když čtu zprávy na Novinkách, tak je kolikrát větší riziko, že mě smete auto na přechodu než že se nakazim.
:roll: no jen aby jsi si to těmi hloupými řečmi nepřivolala. Celkem čumím jak by bylo mámě od (skoro) dvou dětí jedno, kdyby umřela. Ale taková hrdinka si asi jen proto, že se tě nic moc netýká co?
Vůbec to neříkám proto, že bych si myslela, že ti covid ublíží nebo aby jsi se nechala očkovat. Jen takové řeči nechápu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.11.21 18:28

@Uslava možná si to přečti od začátku ještě jednou. Chci si jen postezovat. Jestli si to chceš zapamatovat, nemám s tím problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.11.21 18:30

@Barbucha3 nevěřím na posmrtný zivot, a tak si opravdu myslím, že když člověk umře, už je mu vše jedno. Pokud bylo vedecky dokázáno něco jiného, tak o tom nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
15.11.21 18:31
@tutulka123 píše:
@Barbucha3 nevěřím na posmrtný zivot, a tak si opravdu myslím, že když člověk umře, už je mu vše jedno. Pokud bylo vedecky dokázáno něco jiného, tak o tom nevím.

Potom už asi jo. Ale kdyby ti dnes někdo řekl, že za týden umřeš asi bys už takhle nemluvila. Teda doufám, když máš malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
15.11.21 18:32
@Altavista píše:
Upřímně, je mi fuk jestli je někdo očkovaný nebo není, ale co mě štve jsou zahlcené nemocnice a problém, který začínají mít všichni, kteří mají jinou nemoc, než covid. To mě štve. Jestli někdo nechce, nakazí se a umře je mi upřímně fuk. Ale ty nemocnice na vrcholu křivky jsou problém i pro všechny ostatní.

Když byly údajně při předchozich vlnach největší návaly, u lékařů i při čekání v nemocnici prázdno. Nebýt tv zpráv, vypadalo to jako jindy. Naopak si člověk mohl obehat vyšetření poměrně dobře, protože se většina lidí k doktorovi bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
15.11.21 18:33
@tutulka123 píše:
@edika85 každá komplikace u porodu je nepříjemná. Bohužel to člověk neovlivní. Může to být covid, špatně omotana pupeční šňůra,… jsem teď tak vnitřně nastavená, že pokud by mě ockovani nějak ublizilo, vyčítala bych si to. Pokud se nakazim a budu mít kvůli tomu komplikace vyčítat si to nebudu, protože jsem se tak rozhodla sama. Ne nátlakem.

Každá komplikace u porodu je nepříjemná, spousta z nich se dá ale dneska již ovlivnit a rozhodně stojí za to snažit se riziko komplikací snížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252

Jen treba pro inspiraci, doktorka na patologii, ktera se nechala treti davkou ockovat uz v prubehu tehotenstvi…fakt neni treba se toho ockovani bat.
 https://www.instagram.com/p/CVUem1gqJzB/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
@tutulka123 píše:
@Altavista s tím souhlasím. Záleží proč upřednostňují covid pacienty před ostatními naléhavými.

Je dobré placený? Ale proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+