Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
15.11.21 18:33
@tutulka123 píše:
@Uslava možná si to přečti od začátku ještě jednou. Chci si jen postezovat. Jestli si to chceš zapamatovat, nemám s tím problém ;)

Na covid je tu X diskusi. Ty jsi něco extra, co tu ještě nebylo? Kde se to dočtu? Poradit chceš co?

• Citovat
  • Upravit
5413
15.11.21 18:35

Připadá mi, že je to komerční nemoc I ty PCR testy jsou v přepočtu na měsíc dražší než antigenni. Aspoň tak mi to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
15.11.21 18:36
@tutulka123 píše:
@Altavista s tím souhlasím. Záleží proč upřednostňují covid pacienty před ostatními naléhavými.

hm, ty by ses fakt měla asi jít do nějakýho špitálu podívat. Když přivezou člověka, který nemůže dýchat, k tomu třeba nějaké přidružené problémy (počínaje věkem, konče třeba nějakým onemocněním), tak těm lidem mají říct jako co? Sorry, na zítra máme naplánovaný 2 operace kyčle, takže vás nepřijemem? Problém je, že dokud bude 70 % nově nakažených neočkovaných, tak se z toho nikdy nevyhrabeme. Ti, co jsou očkovaní a přesto to chytnou, jsou často staří lidé, kteří mají přidružené nemoci, takže přesto, že jsou očkovaní, ta imunita je slabší. Loni nám zemřelo 30 tis lidí a ty řešíš, že nemůžeš s děckem na plavání? Jako vážně? :roll: Tak choď na procházky do lesa.

Pak se máme divit, že ty čísla neklesají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
15.11.21 18:36

Hele, a není on výdělečný, protože je to výrobek?  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
15.11.21 18:38

Vzpomínám, i nekteri doktoři říkali, proč bychom proti němu měli bojovat, když je tak vydelecny. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.11.21 18:39

@Barbucha3 už jsme tedy trochu mimo téma, ale věř mi, že nad smrti jsem premyslela celou pubertu. Ne, ikdybych věděla datum své smrti nic bych nezměnila. Nevím, co by mělo být jinak? Měla bych se chovat jinak? Něco delat jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.11.21 18:40

@Uslava dobře, přečti si to ještě jednou. Chci si jen postezovat. Nežádám žádnou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
15.11.21 18:40

@BrnackaM
Tak je to uz takova notorieta…ale at nezeru, tak zminim treba studii v Nature…je to dost prukazne?

https://www.nature.com/…-020-19741-6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
15.11.21 18:43
@tutulka123 píše:
@Barbucha3 už jsme tedy trochu mimo téma, ale věř mi, že nad smrti jsem premyslela celou pubertu. Ne, ikdybych věděla datum své smrti nic bych nezměnila. Nevím, co by mělo být jinak? Měla bych se chovat jinak? Něco delat jinak?

Hele mě to je jedno, jen si nedokážu představit, že ženská řekne, že chce chytit covid, a že by ji bylo jedno, kdyby umřela a to v sobě nosí děcko a druhé maličké má doma. Tak snad se snažím prostě chránit (celkově), když už tak aspoň pro ty malé děti, které mě potřebují. Je mi jasný, že to jsou jen kecy, jak ti to je jedno, ale zbytečně se rouháš. Jen abys dala najevo, jak ti je celý covid jedno. A my tě máme politovat jak ti 30 tisíc mrtvých a stovky dalších na jipu kazí plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.11.21 18:45

@BrnackaM prostě ty lidi umrou. Smrt je přirozená součást života. At už umřu já ne o někdo jiný, prostě to tak je. Kolem mě lidi umírali i před covidem. Prostě to tak je.

@Takco na tohle už jsem taky přečetla několik diskuzi. Loni nemocnice přiznali že za covid pacienta dostávají denně 60tis, na normálním lůžku 20tis. Co se týče testu, samozřejmě na tom vydělává nejvíce Čína, ale to už je problém Evropy, že přesunula už dávno veškerou výrobu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
15.11.21 18:45

Podepiš reverz, že si proplatíš veškerou léčbu v případě hospitalizace na pneumologii. Pak se informovaně neočkuj a buď smířena s náklady. V opačném případě nebudeš ošetřena, poslala bych tě to vydejchat, případně umřít domů. To je jediná cesta, jak většinově neplatit za tento odpad společnosti.

• Citovat
  • Upravit
555
15.11.21 18:48

@Barbucha3 trochu to zjednodušuješ. Možná se rouham ale jak jsem psala, lidi kolem mě umírali i před covidem a budou umírat i teď. Co se týče dcery, o tu by bylo postaráno krásně, to se nebojím. Kolikrát si doma připadám navíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.11.21 18:48
@amuse bouche píše:
To je jediná cesta, jak většinově neplatit za tento odpad společnosti.

Dej si hadr na hlavu a do rozkroku, ať tě přejdou ty vlhký sny, ty odpade. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.11.21 18:49
@tutulka123 píše:
@Jolka86 manzel chodí do práce :nevim:@Villanelle to je právě ten problém. Už nikdo nehledá přesně důvody, proč zemřel. Jestli dostal velkou nálož, nebo jestli ještě neměl nějaký skrytý problém. Už se taky stalo, že zemřel fotbalista na zástavu srdce, protože měl skrytý problém o kterém nevěděl. Mě loni zemřel děda - měl rakovinu, metastazy všude, ale stejně má v úmrtím listu covid. Prostě těm číslům nevěřím.
Beztak dojde k promoření, pokud se očkovaní netestujou.

Jako, ze zemrelo 30 tisic lidi a visichni byli na unreni nebo meli nejakou skrytou vadu? Tak to jo. Myslim, ze vic nez placene testy by zabraly povinne brigady v nemocnici ve skafandrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.11.21 18:50

@amuse bouche souhlasím. Nevadí mi si zaplatit léčbu, která bude za něco stát ;) někdo šetří celý živit na pohřeb (moje babicka), někdo na dovolenou - my nikam nejezdíme a někdo na nečekané výdaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí