Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
amuse bouche
15.11.21 18:59
@tutulka123 píše:
Holky dneska už tu končím, zítra můžeme pokračovat ;)

Jasně :mrgreen: Až přijedeš do nemocnice nemohoucí bez dechu, tak ti řeknem, buy buy, přijeď zítra. Jsi marná, hezký večer

• Citovat
  • Upravit
1443
15.11.21 19:00

@tutulka123 Na nejake detske plavani, pri trose sikovnosti, staci si na jednom testu prepisovat datumy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
15.11.21 19:00

@tutulka123 já měla covid loni a můžu ti říct, že jsem si občas umřít přála. Jen tak OT, že to nemusí být brnkačka, kdy tě se subjektivně nepříliš nepříjemnou desaturací milostivě uloží ke spánku a ty v něm exneš.

• Citovat
  • Upravit
36556
15.11.21 19:01
@Sonarka píše:
Před covidem taky někdo umíral?? 8o To tady neříkej nahlas :* ;)
Jinak souhlas…je to kruté, ale nemoci byly, jsou a budou a vždycky na ně budou lidi umírat…a jak říkávala už moje babička, člověk může žít doma v izolaci, aby nic nechytil, chránit se před vším a pak vyjde ven a srazí ho auto… :nevim: Holt nejsme nesmrtelní…některým by to tady možná mělo být dodatečně vysvětleno :think: Třeba zrovna na těch hodinách biologie chyběli… :think:

Kdyby ta nemoc zabíjela děti, tak by tě za tyhle kecy lidi sežrali… „Děti umíraly vždycky, asi jste chyběli na biologii“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
15.11.21 19:03
@kve-tinka píše:
Otázka trošku mimo a jak je to a testy pro děti, které nejsou očkované, ani nespadají do očkovacího profilu? Jako, aby syn mohl s očkovanými rodiči na bazén, bude muset na PCR? :roll:

Děti 12 mínus nemusí

• Citovat
  • Upravit
8666
15.11.21 19:03
@Yorkmut píše:
Ji ale nevadi smrt, ale ty penize, preci.

jj, tak ať začne šetřit. Covid tu s náma asi ještě nějakou dobu bude, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.11.21 19:07
@tutulka123 píše:
@Altavista s tím souhlasím. Záleží proč upřednostňují covid pacienty před ostatními naléhavými.

Myslím, že někdo neupřednostňuje pacienta dusícího se kvůli covidu před pacientem dusícím se z jiného důvodu. Jak jsi na to přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.11.21 19:08
@tutulka123 píše:
@Barbucha3 trochu to zjednodušuješ. Možná se rouham ale jak jsem psala, lidi kolem mě umírali i před covidem a budou umírat i teď. Co se týče dcery, o tu by bylo postaráno krásně, to se nebojím. Kolikrát si doma připadám navíc :think:

Když se tak strašně nebojíš umřít, proč se nenecháš naočkovat?
Hraješ tu povznesenou emo holku „smrt je v pohodě“, proč co se bojíš injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
15.11.21 19:08
@tutulka123 píše:
@Jolka86 manzel chodí do práce :nevim:@Villanelle to je právě ten problém. Už nikdo nehledá přesně důvody, proč zemřel. Jestli dostal velkou nálož, nebo jestli ještě neměl nějaký skrytý problém. Už se taky stalo, že zemřel fotbalista na zástavu srdce, protože měl skrytý problém o kterém nevěděl. Mě loni zemřel děda - měl rakovinu, metastazy všude, ale stejně má v úmrtím listu covid. Prostě těm číslům nevěřím.
Beztak dojde k promoření, pokud se očkovaní netestujou.

A jak si muzes byt jista, ze nezemrel kvuli tomu? Muj deda ma taky rakovinu a metastázy, covid dostal, byl v nemocnici, a zije dal, to je prekvapko, co… dokonce je uz naockovany a zije porad. Pravda, s tou rakovinou uz asi dlouho nebude :’(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
15.11.21 19:14
@Bábrdl píše:
Kdyby ta nemoc zabíjela děti, tak by tě za tyhle kecy lidi sežrali… „Děti umíraly vždycky, asi jste chyběli na biologii“

No, a vždyť je to pravda, ne?

Třeba bychom zase otrnuli a média by byla plná výkřiků, jak je lepší, když děti umřou na covid než aby umřely steskem po škole. Holt bychom si jich museli udělat více (já už to bohužel nestihnu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11698
15.11.21 19:17

Mě nejvíc štve, že ty neočkovaný nejvíc obtěžuje „ten hadr na hubě“, strašně špatně se přes to dýchá atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.11.21 19:18

Jezis tak si zaplat testy a neockuj se. Vzdyt nemusis, tak co resis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
15.11.21 19:18
@amuse bouche píše:
Podepiš reverz, že si proplatíš veškerou léčbu v případě hospitalizace na pneumologii. Pak se informovaně neočkuj a buď smířena s náklady. V opačném případě nebudeš ošetřena, poslala bych tě to vydejchat, případně umřít domů. To je jediná cesta, jak většinově neplatit za tento odpad společnosti.

Takže ten, kdo se nechce očkovat je automaticky odpad společnosti?
Covid a celá ta situace okolo je fakt na ho…, na tom se asi shodneme všichni. Ale chtít, aby si neočkovaní platili sami léčbu? A co třeba obézní naočkovaný kuřák? Nezdravým způsobem života si může za to, že může mít těžký průběh i přes očkování. Ten by si léčbu podle tebe zasloužil mít hrazenou? A všeobecně je ve společnosti spousta lidí, kteří si životním stylem způsobí zdravotní problémy. Ti by si měli léčbu hradit tím pádem taky sami? A koho bychom potom vlastně měli léčit ze zdravotního pojištění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.21 19:19
@tutulka123 píše:
Zdravím, chtěla bych si jen postěžovat, jak už mě štve současná situace. Mám dceru 2 roky, se kterou chodím na kurz plavání, který končí v lednu. Ráda bych ho s ní dochodila, ale bohužel jsem nemoc neprodělala (manžel i dcera ano - skoro bez příznaků) a platit každý týden 800 za PCR (pokud to takto schválí) mi připadá jako blbost (nyní si dělám samotesty, které fasuje manžel v práci). Očkování se mi příčí, jelikož jsem v současné době těhotná a nešla bych v těhotenství na žádné očkování. Navíc mi obecně očkování nedělá dobře a vždycky omdlívám. Gynekolog mi odmítl napsat papír, protože to není kontraindikace. Jinak nikam nechodím na žádné akce, do hospody atd., jsem s dcerou doma. Za celý život jsem měla možná párkrát rýmu a kašel, jinak nemocná nebývám. Už z toho chytám deprese, co se to tady děje a proč nás musí omezovat. Pořád hledám, co za tím je, kdo z toho má prospěch a co bude dál.

Mam kamarádku, co porodila ve 20.tt kvůli Covidu. Těhotenství není kontraindikace, je to rizikový faktor, 12 procent na JIP ve VB jsou těhotné. Nerozumím tomu, že neočkovaná těhotná chce v téhle situaci chodit na plavání, ale očkování se bojí.

• Citovat
  • Upravit
150066
15.11.21 19:27

Kdo z toho má prospěch…no Vilda Gejtsů, jsem myslela že už to pochopili úplně všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí