Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30422
15.11.21 19:42
@Maminanamatersky píše:
@tutulka123 Na nejake detske plavani, pri trose sikovnosti, staci si na jednom testu prepisovat datumy.

To je pak těžký. Testování se takhle o*ebává, nedivme se, že to zas jde někam. Myslím, že omezování neočkovaných na radostech je úplně v pořádku. Ať sedí doma a neriskují. Každého volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
15.11.21 19:52

Nejsem žádný popirac, nerebeluji. Dlouhodobě jsem plánovala, že až synovi bude půl roku, nechám se naockovat (jsem po covidu). Je to tady, půjdu tam.
Ale hrozně moc mi vadí, co se tu děje. Někteří očkování se staví do nadřazené pozice, přitom mohou covid mít úplně stejně jako neocko (a v mém okolí dost často i měli, mají). To, že se začnou uznávat jen PCR testy? Vždyť už teď se často na výsledek čeká dlouhé dny. Jen to podporuje nějaké kšeftovani s falešnou tečkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
15.11.21 20:10
@Lily-of-the-valley píše:
Nejsem žádný popirac, nerebeluji. Dlouhodobě jsem plánovala, že až synovi bude půl roku, nechám se naockovat (jsem po covidu). Je to tady, půjdu tam.
Ale hrozně moc mi vadí, co se tu děje. Někteří očkování se staví do nadřazené pozice, přitom mohou covid mít úplně stejně jako neocko (a v mém okolí dost často i měli, mají).To, že se začnou uznávat jen PCR testy? Vždyť už teď se často na výsledek čeká dlouhé dny. Jen to podporuje nějaké kšeftovani s falešnou tečkou.

Ve finále - proč ne? Udělali to, co udělat měli, i když mnozí fakt neradi. Že kovid kolikrát mají, ale slabý nebo naprosto bezpříznakový je v pohodě - pokud by to tak měli všichni nebo alespoň většina populace, jsme za vodou a žijeme relativně normální život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
15.11.21 20:11

@tutulka123 tak sis postěžovala. S dcerou ať chodí manžel a ty seď někde v ústraní na zadku. Takové řeči bla bla bla a pak budeš kojit a bla bla bla. Mně jsou mnohem příjemnějsi lidi bez keců. Nevadí mi neočkování, vadí mi neočkování, kteří mají kotel hloupých řečí, stejně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
15.11.21 20:11
@kve-tinka píše:
Otázka trošku mimo a jak je to a testy pro děti, které nejsou očkované, ani nespadají do očkovacího profilu? Jako, aby syn mohl s očkovanými rodiči na bazén, bude muset na PCR? :roll:

deti do 12 let u nas na bazenech nemusi mit zadny test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.11.21 20:18
@tutulka123 píše:
@edika85 každá komplikace u porodu je nepříjemná. Bohužel to člověk neovlivní. Může to být covid, špatně omotana pupeční šňůra,… jsem teď tak vnitřně nastavená, že pokud by mě ockovani nějak ublizilo, vyčítala bych si to. Pokud se nakazim a budu mít kvůli tomu komplikace vyčítat si to nebudu, protože jsem se tak rozhodla sama. Ne nátlakem.

Aha poněkud zvláštní přístup. Já bych si to tedy vyčítala celý život, že kvůli komplikaci, kterou jsem mohla předejít očkováním, se něco mýmu dítěti stalo. Já jsem teď taky těhotná a půjdu klidně na další dávku, pokud mi to lékař doporučí a eliminuju tím další komplikaci během těhotenství nebo při porodu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
15.11.21 20:26
@tutulka123 píše:
@Barbucha3 trochu to zjednodušuješ. Možná se rouham ale jak jsem psala, lidi kolem mě umírali i před covidem a budou umírat i teď. Co se týče dcery, o tu by bylo postaráno krásně, to se nebojím. Kolikrát si doma připadám navíc :think:

jestli v tom nebude ten problém :think: málo které mamince s malým dítětem by bylo jedno, co bude po její smrti a rozhodně by to nebrala s takovým klidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.11.21 20:29
@Keyllah píše:
jestli v tom nebude ten problém :think: málo které mamince s malým dítětem by bylo jedno, co bude po její smrti a rozhodně by to nebrala s takovým klidem…

Dcera bez matky je v cajku, ale to plavani… Plavani je prusvih. To zas jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
15.11.21 20:32

@hanka.br. bohužel ale je kolem poměrně dost lidí, kteří mají z očkování nepříjemné dlouhé problémy. Já se nezastavam těch, co se nechtějí očkovat, protože Bill Gates a iluminati.
Ale když se kamarádce rozjede po očkování autoimunitní reakce nebo někomu ochrne tvar, tak pak hodně lidí kolem vaha.
Já třeba váhala, protože jsem trochu doufala, že se budou uznávat protilatky. :roll: ale v těhotenství nebo sestinedeli bych se nenechala očkovat ani smykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.11.21 20:32

Ať chodí s dítětem otec nebo bude dítě plavat ve vaně. Jiné řešení není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.21 20:35
@hanka.br. píše:
To je pak těžký. Testování se takhle o*ebává, nedivme se, že to zas jde někam. Myslím, že omezování neočkovaných na radostech je úplně v pořádku. Ať sedí doma a neriskují. Každého volba.

A nezabírají místo ve špitálech, když jsou takoví gerojové a pohrdají medicínou a jejími poznatky. Neočkovanců v těžkém stavu mi nějak není líto. Tím spíše, pokud si na svůj zdravotní stav zadělali kromě pohrdání očkováním i vyžranou obezitou a tím spojenými chorobami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.11.21 20:38
@Maminanamatersky píše:
@tutulka123 Na nejake detske plavani, pri trose sikovnosti, staci si na jednom testu prepisovat datumy.

Vážně takhle navádíš? To je důvod, že máme nálepku, že jsme Švejci. Jsem pár dní zpět zjistila, že někteří i navádí k půjčování certifikátu očkování. Když jsou lidi hovádka, tak se i k tomuto sníží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
15.11.21 20:39
@Lily-of-the-valley píše:
@hanka.br. bohužel ale je kolem poměrně dost lidí, kteří mají z očkování nepříjemné dlouhé problémy. Já se nezastavam těch, co se nechtějí očkovat, protože Bill Gates a iluminati.
Ale když se kamarádce rozjede po očkování autoimunitní reakce nebo někomu ochrne tvar, tak pak hodně lidí kolem vaha.
Já třeba váhala, protože jsem trochu doufala, že se budou uznávat protilatky. :roll: ale v těhotenství nebo sestinedeli bych se nenechala očkovat ani smykem.

To chápu. Pak je tady i dost naprosto zdravých, kteří se nenechají očkovat, protože nejsou ovce, nenechají se čipovat a nebudou to podporovat. A všechny ty historky o komplikacích, které si přečtou na internetu, se jim jenom náramně hodí. Mezitím v přeplněných nemocnicích umírají lidé, rodiče zdravých dětí jsou doma v karanténách a o normálním životě si můžeme nechat jenom zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.11.21 20:40
@BrnackaM píše:
hm, ty by ses fakt měla asi jít do nějakýho špitálu podívat. Když přivezou člověka, který nemůže dýchat, k tomu třeba nějaké přidružené problémy (počínaje věkem, konče třeba nějakým onemocněním), tak těm lidem mají říct jako co? Sorry, na zítra máme naplánovaný 2 operace kyčle, takže vás nepřijemem? Problém je, že dokud bude 70 % nově nakažených neočkovaných, tak se z toho nikdy nevyhrabeme. Ti, co jsou očkovaní a přesto to chytnou, jsou často staří lidé, kteří mají přidružené nemoci, takže přesto, že jsou očkovaní, ta imunita je slabší. Loni nám zemřelo 30 tis lidí a ty řešíš, že nemůžeš s děckem na plavání? Jako vážně? :roll: Tak choď na procházky do lesa.Pak se máme divit, že ty čísla neklesají…

Ale ona za určitých podmínek dokonce na to plavání může. Je snaha udržet vše otevřené, ale asi je potřeba to nějak korigovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.21 20:42
@hanka.br. píše:
To chápu. Pak je tady i dost naprosto zdravých, kteří se nenechají očkovat, protože nejsou ovce, nenechají se čipovat a nebudou to podporovat. A všechny ty historky o komplikacích, které si přečtou na internetu, se jim jenom náramně hodí. Mezitím v přeplněných nemocnicích umírají lidé, rodiče zdravých dětí jsou doma v karanténách a o normálním životě si můžeme nechat jenom zdát.

Na de.bi.ly bude platit už jen bič. K očkování je dohnat utahováním šroubů. Jinak se z těch covidových sr..k jen tak nevyhrabeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí