Nechci očkovat. Co nás čeká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
6.5.13 12:42

Myslím si že s tebou žádný lékař péct nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
6.5.13 12:45

A nebylo by lepší najít pediatra, ke kterému budeš moct být upřímná? Navíc mám pocit, že k Vaší lékařce nemáš důvěru, a co s takovým doktorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
6.5.13 12:45
@lloren píše:
Ahojte maminky,tak jsem odmítla u lékařky očkování proti pneumokokům, musela jsem podepsat s manželem nějaký papír, a problémy doktorka nedělala ale, při poslední návštěvě na nás začala tlačit s očkováním povinným a já ho prostě odmítám. Přemýšlím že doktorce na rovinu řeknu že ho odmítám ale bojím se aby nedělala problémy. Při každé návštěvě u lékařky jsou tam bud děti autisty nebo jinak postižení. Navíc pokaždé když tam jsme s manželem je tam nějaký dealer na vakcíny - léky. Do našeho průkazu pro malou ani nezapisuje váhu informace o malé prostě nic holky jsem neštastná:-( pokud doktorka bude dělat problémy jsem rázné povahy a jsem schopná tu její ordinaci :pocitac: :pocitac: přemýšlím jestli jí říct že očkování odkládám a poté až se doktorka ozve změnit lékaře co myslíte? jak jinak to obejít?

k Tvému rozhodnutí neočkovat se vyjadřovat nebudu, myslím si o tom své…nicméně lékařka dle Tvého popisu je celkem laxní…změnila bych pediatra, na to máš právo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
6.5.13 12:46

@lloren a proč bys měla její ordinaci rozstřílet? :roll: Je o něčem přesvědčená a podle toho činí. Ty jsi přesvědčená o opaku tak činíš zas podle toho. Tak si rovnou najdi nějakého alternativního doktora, který s Tebou pojede na stejné vlně a nedělej problémy doktorce, která se řídí nařízeními a snad i svým nejlepším vědomím a svědomím.

Pokud nebudeš do budoucna potřebovat školku atd. najdi si alternativní lékařku, která je ochotná dítě neočkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637

Gabrielaaa : v tom případě já se snima péct taky nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Vždycky jsou tam autisti a vždycky dealeři? Nepřeháníš? Neočkovat je dost zásadní rozhodnutí. Jsou lékaři, kteří jsou mu nakloněni a jsou tací co tě údají. Najdi se zde neočkovací diskuzi. Tam tě podpoří. Tady se to nejspíš zase semele!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.5.13 12:47

Někde je tu diskuse „Neočkující maminky“ nebo tak něco, zkus se poradit tam, tady se na tebe všichni vrhnou jak jsi bezodpovědná atd.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
6.5.13 12:47

No, já pneumokoka taky odmítla(nejdřív jsme ho chtěla, ale malá nebyla úplně fit a všichi říkali alergie ale léky a spešl mléko mi napsat nikdo nechtěl, že není potvrzená, tak jsem vše musela hradit sama)no, tak jsem malou nechtěla zbytečně zatěžovat. No, byl to docela festovej problém-během minuty se změnil přístup lékařky ke mně o 100% (chodila jsem tam i se starší 11let a vždy bez problémů)-po odmítnutí pneumokoka jsem nic podepisovat nemusela, ale upřimně si nedovedu představit, jaký tóčo by bylo, kdybych odmítla i tu hexu - no, pober hodně odvahy než tam půjdeš odmítnout-myslím, že z tebe nebude nadšený žádný Mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
6.5.13 12:48

Ahoj, doporučovala bych ti tuto diskuzi, tam holky určitě poradí ;) https://www.emimino.cz/…te-se-56611/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomata
6.5.13 12:51

@lloren myslím že trochu přeháníš :roll: nebo že by všichni autisti a dealeři chodili jen k Tvé dr :lol: já za roky nepotkala ani jednoho :nevim: pokud nejsi s pediatrem spokojená, není nic jednoduššího než ho změnit. I když ty asi nebudeš spokojená nikde ;)

• Citovat
  • Upravit
897
6.5.13 12:52

„Při každé návštěvě u lékařky jsou tam bud děti autisty nebo jinak postižení“
 WTF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.5.13 12:52

Asi máte pravdu problémy doktorce dělat nechci ona je přesvědčená jak tady řekla
Kallkapa :roll: nechci riskovat že malá bude autistka nebo něco jiného. Máme v rodině neteř která byla naprosto v pořádku po naočkování se přestala vyvíjet a dneska bohužel žije ve svém vlastním světě :-( jinak do té doby byla šikovná holčička a to jsme neteři nechali udělat genetiku různé testy vše v pořádku a její pediatrička je i mé dcery pediatrička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.5.13 12:54

Tomata : dám ti adresu a přijd se podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.5.13 12:55

O nepovinném očkování nechť si každý rozhoduje podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale chtít rozstřílet ordinaci kvůli povinnému? Připadá mi to buď hloupé a agresivní nebo jako špatný vtip. POkud to vtip není, doporučuji nejen změnu lékaře, ale také změnu přístupu/vyjadřování. Obojí dost pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.5.13 12:55

Zkoušeli jsme s manželem i variantu že by jsme malou naočkovali ale jedině vakcínou kterou by jsme si vybrali jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek