Nechráněný sex - nechci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
30.3.15 12:35

Jak jako souhlasi s Postinorem? To se ho neptej. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.3.15 12:38
@Anonymní píše:
Myslim, ze to udelal trochu naschval..ale nastesti souhlasi s postinorem. Ja nevim kdy mam ovulaci bohuzel nevim ani jak se pocita.

Postinor musíš užít do 72 hodin od styku, tak na to pamatuj.
Jinak je to nouzová pilule, né forma antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
@suvik píše:
Jak jako souhlasi s Postinorem? To se ho neptej. Kolik ti je?

Ale jo, to je dobře, že souhlasí. Já bych mu to totiž nechala zacvakat. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453

Souhlasí s postinorem???
No tak to je teda kádr, když to povolil, to se musí nechat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.15 12:40

No ono jde spis o to, ze mi na to musi dát :zed: No já už na ty grafy koukala a tam mi vyšlo, ze nemam plodný dny. Dostala jsem to 22.března a cyklus trval 5dní.

• Citovat
  • Upravit
1461
30.3.15 12:40
@Anonymní píše:
Myslim, ze to udelal trochu naschval..ale nastesti souhlasi s postinorem. Ja nevim kdy mam ovulaci bohuzel nevim ani jak se pocita.

souhlasil 8o ty se ho ptáš, jsi svéprávná, nebo si zase někdo dělá prcinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
30.3.15 12:45
@Anonymní píše:
No ono jde spis o to, ze mi na to musi dát :zed: No já už na ty grafy koukala a tam mi vyšlo, ze nemam plodný dny. Dostala jsem to 22.března a cyklus trval 5dní.

No, možná by ses měla zamyslet, zda v takové situaci (když nemáš ani na postinor) a s někým takovým vůbec spát… na druhou stranu, ty nechceš dítě, tak bys ochranu měla řešit ty, proč by ji měl řešit on, když on by dítě chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.15 12:46

Ne opravdu si srandu nedělám. Jinak všem moc děkuju..jen jsem chtela vedet víc. Já už jednou postinor mela a bylo mě fakt zle..tak jsem chtela zjistit jinou možnost..le bohužel jiná není. 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.15 12:48
@Anonymní píše:
Ne opravdu si srandu nedělám. Jinak všem moc děkuju..jen jsem chtela vedet víc. Já už jednou postinor mela a bylo mě fakt zle..tak jsem chtela zjistit jinou možnost..le bohužel jiná není. :roll:
  • Citovat
  • Upravit
9754
30.3.15 12:49
@Anonymní píše:
No ono jde spis o to, ze mi na to musi dát :zed: No já už na ty grafy koukala a tam mi vyšlo, ze nemam plodný dny. Dostala jsem to 22.března a cyklus trval 5dní.

Jen jestli to chapu…meli jste styk kdyz jsi mela jeste menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
30.3.15 12:52

@kar-maa Ne. Nám se to stalo včera a menzes mi skončila ve čtvrtek. Dostala jsem to 22.března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
30.3.15 12:56

@kudrnka89 Zapomnela sis dat anonym…
No ja jen za jsi psala, ze ti cyklus trval 5 dni, tak jsem byla zmatena. Jak dlouhe cykly mivas? Za jak dlouho cekas prichod dalsi ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.3.15 12:59

Tak sance je mala, ze otehotnis, nicmene je. Kdy naposled jsi ten Postinor mela? A to fakt nemas petistovku na pilulku nebo na antikoncepci? To mi nerikej, ze na to neusetris. No to je jedno, palit me to nemusi, ale myslim si, ze jak to mate nastaveny neni vubec dobry. Co to je za vztah prosim te? Ty jsi nejaka jeho podrizena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
30.3.15 13:00
@kudrnka89 píše:
@kar-maa Ne. Nám se to stalo včera a menzes mi skončila ve čtvrtek. Dostala jsem to 22.března.

Jinak jsi vcera byla 8 dni co ti zacala menstuace je to tak?
Pokud nemivas extreme kratky cykli, jako treba 22-25 dni, tak bych rekla, ze neotehotnis. Spermie preziji sice az tyden, ale byva to spis vyjimecne. Takze jestli mivas ovulaci tak nejak uprostred cyklu, jako to vetsinou byva a cykli mivas tak 28 dni, tak bych rekla, ze muzes byt celkem v klidu, ale nikdo to to nezaruci… Muzes byt taky nejaka vyjimka a ovulaci muzes mivat brzy…

Příspěvek upraven 30.03.15 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
30.3.15 13:01

Nj tak už je to jedno :-) očekávám to 18.duben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí