Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kudrnka89 píše:
Nj tak už je to jednoočekávám to 18.duben.
Tak ja bych byla v klidu. Podle me je ovulace jeste daleko
No u nás je to ted finančně na prt, ale to sem nepatří a už vubec to nebo k tématu. Já si raději postinor koupím..chci mít jistotu..a hnet na to začnu s antikoncepci..mě ty nervy za to nestojí.
Ahoj. Jsem bezradna. Milenec mi dnes sdelil, ze se do me udelal, neberu nic, kdyz jsme spolu spali 12. den meho cyklu. Bal se mi to rict driv.
Cyklus mivam 28 denni a ovu bolesti jsem mela 10.-11. den. Na Postinor je pozde. Jsem dnes 18. den cyklu a desne se bojim. Nevim ani proc to sem pisu. Mimi bych i brala, ale s milencem?
Pritele nemam a on ma pritelkyni.
Co jde jeste delat? Sle zase by uz bylo po ovu, kdyz ty bolesti 12. DC uz nebyly. ![]()
Muzes se utesovat tim, ze u v připade ovulace je úspěšnost pouze 30 %.
@LucinkaT
A to si na to vzpomněl teď?
Blbec… No teď už zbývá jenom čekat a po pozitivním testu eventuálně jednat. Každopádně milence bych poslala asi někam, když je takhle nespolehlivej a pro priste antikoncepci nenechávala jenom na chlapovi.
Kolik Ti je? Jestli mas na mimco vek, tak by pritel holt platil alimenty
A nejaky tatinek by se casem nasel..
Příspěvek upraven 30.07.17 v 15:35
@LucinkaT Upřímně, mimino nechceš a nijak se nechráníš… na to se dá napsat jen to, že za blbost se platí, teď už můžeš jen doufat, že se to nepovedlo.
@LucinkaT píše:
Ahoj. Jsem bezradna. Milenec mi dnes sdelil, ze se do me udelal, neberu nic, kdyz jsme spolu spali 12. den meho cyklu. Bal se mi to rict driv.Cyklus mivam 28 denni a ovu bolesti jsem mela 10.-11. den. Na Postinor je pozde. Jsem dnes 18. den cyklu a desne se bojim. Nevim ani proc to sem pisu. Mimi bych i brala, ale s milencem?
Pritele nemam a on ma pritelkyni.
Co jde jeste delat? Sle zase by uz bylo po ovu, kdyz ty bolesti 12. DC uz nebyly.
Promin ale tys nepoznala ze se do tebe jak pises udelal? Nechapu to sis myslela ze ma. kondom? Pak nechapu ze sis nevsimla ze ho nema. A pokud cekas ze ho vcas vytahne tak pekna blbost. Kapka.muze ukapnou uz na zacatku ![]()
@jannina1 píše:
Kolik Ti je? Jestli mas na mimco vek, tak by pritel holt platil alimentyA nejaky tatinek by se casem nasel..Příspěvek upraven 30.07.17 v 15:35
No 28 a on 54
rekl mi, ze se nemusim bat ![]()
@LucinkaT píše:
No 28 a on 54![]()
rekl mi, ze se nemusim bat
Holka…
představa ze mam sex s vrstevnikem sveho otce. ![]()
No nic, kazda jsme nejaka. Takze se dej na modleni a najdi si chlapa ve svem veku a nedelej mu podrztasku. ![]()
@LucinkaT No ty kokso!
Starej a ještě blbec. Výhra v loterii. To jsi tak ošklivá, že si myslíš, že nemáš na lepšího? ![]()
54? To by bylo starý i na mě, a to je mi 41. Poslala bych ho do řiti, řekla bych mu, že pokud mě zbouchnul, tak bud zaplatí potrat nebo nakráčím za jeho přítelkyní.
A nenech se ukolébat - pokud tedy dítě nechceš - místními odbornicemi na všechno, vím ze svého okolí, že samoživitelky jsou na tom vesměs dost bídně a hlavně ti to potom dost zúží výběr dalšího chlapa. Ne každej je žhavej do toho živit cizí dítě.
Dobře si to rozmysli. Ju a příště: nespoléhej se na chlapa.
@morgana1 píše:
54? To by bylo starý i na mě, a to je mi 41. Poslala bych ho do řiti, řekla bych mu, že pokud mě zbouchnul, tak bud zaplatí potrat nebo nakráčím za jeho přítelkyní.
Upřímně řečeno a ji snad někdo nutil, aby s ním spala a nota bene bez ochrany? Ne, je blbá úplně stejně jako on, tak nevidím důvod, proč by měl případný potrat hradit pouze on nebo proč by ona něco měla řešit s jeho přítelkyní, to že on doma zahýbá není její starost.
Ja nevim, proc by v tehle letech nemohl byt super chlap a dobry milenec? Jo a jako mistni odbornice(viz.vyse)-samozivitelka Ti napisu, ze pripadneho ditete v tomhle veku bych se rozhodne nezbavila. Pocitam, ze nejsi uplna socka, ktera bude odkazana jen na chlapa.
Je to chyba obou.Oba se nechranili a spali spolu dobrovolne.