Nechráněný sex - nechci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9754
30.3.15 13:03
@kudrnka89 píše:
Nj tak už je to jedno :-) očekávám to 18.duben.

Tak ja bych byla v klidu. Podle me je ovulace jeste daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
30.3.15 13:03

No u nás je to ted finančně na prt, ale to sem nepatří a už vubec to nebo k tématu. Já si raději postinor koupím..chci mít jistotu..a hnet na to začnu s antikoncepci..mě ty nervy za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.7.17 15:18

Bojim se

Ahoj. Jsem bezradna. Milenec mi dnes sdelil, ze se do me udelal, neberu nic, kdyz jsme spolu spali 12. den meho cyklu. Bal se mi to rict driv. :,( Cyklus mivam 28 denni a ovu bolesti jsem mela 10.-11. den. Na Postinor je pozde. Jsem dnes 18. den cyklu a desne se bojim. Nevim ani proc to sem pisu. Mimi bych i brala, ale s milencem? :oops: Pritele nemam a on ma pritelkyni. 8o Co jde jeste delat? Sle zase by uz bylo po ovu, kdyz ty bolesti 12. DC uz nebyly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
30.7.17 15:20

@LucinkaT ted už jen čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
30.7.17 15:21

Muzes se utesovat tim, ze u v připade ovulace je úspěšnost pouze 30 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
30.7.17 15:32

@LucinkaT
A to si na to vzpomněl teď? :? Blbec… No teď už zbývá jenom čekat a po pozitivním testu eventuálně jednat. Každopádně milence bych poslala asi někam, když je takhle nespolehlivej a pro priste antikoncepci nenechávala jenom na chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.17 15:34

Kolik Ti je? Jestli mas na mimco vek, tak by pritel holt platil alimenty :) A nejaky tatinek by se casem nasel..

Příspěvek upraven 30.07.17 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
30.7.17 15:35

@LucinkaT Upřímně, mimino nechceš a nijak se nechráníš… na to se dá napsat jen to, že za blbost se platí, teď už můžeš jen doufat, že se to nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.7.17 15:39
@LucinkaT píše:
Ahoj. Jsem bezradna. Milenec mi dnes sdelil, ze se do me udelal, neberu nic, kdyz jsme spolu spali 12. den meho cyklu. Bal se mi to rict driv. :,( Cyklus mivam 28 denni a ovu bolesti jsem mela 10.-11. den. Na Postinor je pozde. Jsem dnes 18. den cyklu a desne se bojim. Nevim ani proc to sem pisu. Mimi bych i brala, ale s milencem? :oops: Pritele nemam a on ma pritelkyni. 8o Co jde jeste delat? Sle zase by uz bylo po ovu, kdyz ty bolesti 12. DC uz nebyly. :think:

Promin ale tys nepoznala ze se do tebe jak pises udelal? Nechapu to sis myslela ze ma. kondom? Pak nechapu ze sis nevsimla ze ho nema. A pokud cekas ze ho vcas vytahne tak pekna blbost. Kapka.muze ukapnou uz na zacatku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.7.17 16:03
@jannina1 píše:
Kolik Ti je? Jestli mas na mimco vek, tak by pritel holt platil alimenty :) A nejaky tatinek by se casem nasel..Příspěvek upraven 30.07.17 v 15:35

No 28 a on 54 :lol: :mrgreen: rekl mi, ze se nemusim bat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
30.7.17 16:07
@LucinkaT píše:
No 28 a on 54 :lol: :mrgreen: rekl mi, ze se nemusim bat :roll:

Holka… :roll: představa ze mam sex s vrstevnikem sveho otce. :roll:
No nic, kazda jsme nejaka. Takze se dej na modleni a najdi si chlapa ve svem veku a nedelej mu podrztasku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
30.7.17 16:13

@LucinkaT No ty kokso! 8o Starej a ještě blbec. Výhra v loterii. To jsi tak ošklivá, že si myslíš, že nemáš na lepšího? :roll:

54? To by bylo starý i na mě, a to je mi 41. Poslala bych ho do řiti, řekla bych mu, že pokud mě zbouchnul, tak bud zaplatí potrat nebo nakráčím za jeho přítelkyní.

A nenech se ukolébat - pokud tedy dítě nechceš - místními odbornicemi na všechno, vím ze svého okolí, že samoživitelky jsou na tom vesměs dost bídně a hlavně ti to potom dost zúží výběr dalšího chlapa. Ne každej je žhavej do toho živit cizí dítě.

Dobře si to rozmysli. Ju a příště: nespoléhej se na chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
30.7.17 16:16
@morgana1 píše:
54? To by bylo starý i na mě, a to je mi 41. Poslala bych ho do řiti, řekla bych mu, že pokud mě zbouchnul, tak bud zaplatí potrat nebo nakráčím za jeho přítelkyní.

Upřímně řečeno a ji snad někdo nutil, aby s ním spala a nota bene bez ochrany? Ne, je blbá úplně stejně jako on, tak nevidím důvod, proč by měl případný potrat hradit pouze on nebo proč by ona něco měla řešit s jeho přítelkyní, to že on doma zahýbá není její starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.17 16:23

Ja nevim, proc by v tehle letech nemohl byt super chlap a dobry milenec? Jo a jako mistni odbornice(viz.vyse)-samozivitelka Ti napisu, ze pripadneho ditete v tomhle veku bych se rozhodne nezbavila. Pocitam, ze nejsi uplna socka, ktera bude odkazana jen na chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.17 16:26

Je to chyba obou.Oba se nechranili a spali spolu dobrovolne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí