Nechutenství na začátku těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
12.4.13 08:54
@Telny píše:
@bara 1 Já se právě coly bojím, a kávu taky nepiju…

Koly se bát nemusíš. To bylo jediný co jsem jedno období do sebe dostala. A syn je ok.:))

Kup si v lékárně nutridrink nebo tak nějak stojí to sice kolem 50Kč, ale je to ok. Já jsem nechutenství měla hodně po po porodu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
bara 1
12.4.13 08:55

@Telny :mrgreen: tak koukám že budeš hodně džusová… :hug: ono se to časem snad spraví…jestli chceš uklidnit, já strávila tři měsíce nad záchodem. Ráno jsem sotva otevřela oči a už jsem zvracela…čím víc toho do sebe dostaneš, tím míň špatně ti bude…Doktorka mě vyloženě nutila jíst každé 2 hodky a když jsem to dodržovala, tak mi bylo akorát hůř, myslím že je lepší jíst podle sebe jen se k tomu víc dokopat…

• Citovat
  • Upravit
1869
12.4.13 08:55

@lucineeccka Já jsem právě uplně na začátku těhotenství, a četla sem, že by se kofeinové napoje neměly..tak je radši nepiju :) a v te lekarně to zkusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
12.4.13 08:57

@bara 1 Já jsem džusová mno :mrgreen: a já se snažím jíst, ale prostě ta chut vůbec není…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
12.4.13 09:01

@Telny no tak časem to půjde…já teď baštim jako blázen a mám ještě dva měsíce do porodu:) tak třeba se ti to taky obrátí k lepšímu.. :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1869
12.4.13 09:08

@bara 1 Snad se to obratí k lepšímu co nejdřív…ted sem se snažila s níst jogurt, snědla sem 2 lžičky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
12.4.13 09:12

@Telny jooo holka, ono by se toho nemělo jíst a pít…kdybys to dodržela tak jsi na naklíčeným obilí a piješ jen vodu. Kafe nepiju, protože mi nechutná, ale v čaji je kofein taky. Cola mě v těhotenství zachránila. Zvracela jsem do 4měsíce a usrkávání coly mě pomáhalo, a pak od 7.m mě zase trápilo pálení žáhy - je to děs. Po mléku mi bylo špatně, tak na žáhu opět cola - a opět pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
12.4.13 09:13

@ynax Tak já uvidím, co se dá dělat…ale asi dojde i na tu colu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
12.4.13 09:13

@ynax ta žáha tě bolela až do porodu?

• Citovat
  • Upravit
457
12.4.13 09:20

@Telny - já trpěla nechutenstvím na začátku obou těhotenství. Žádné nevolnosti, jen na nic chuť. V břiše mi kručelo hlady, já stála u otevřené lednice a nic se mi nezdálo dost atraktivní, abych to snědla. Když už jsem hlady šilhala, tak jsem snědla třeba kus čokolády a pak jsem si vyčítala, že zrovna v těhotenství bych měla dodržovat vyváženou stravu :-) Naštěstí to během prvního trimestru vždycky přešlo. Tak držím palce, ať tě to co nejdřív pustí a můžeš zase normálně jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
12.4.13 09:21

Já sice nikdy nezvracela ale nechutenství jsme měla.. Jediné na co jsme měla chuť a tím i jediné čím jsem se dlouhou dobu stravovala bylo ovoce/zelenina.. Takže jsem jedla tuny rajčat (naštěstí zrovna v sezoně), okurek, jahod,..

Celou dobu jsem se hlídala abych nepila moc čajů, kafe vůbec, Colu minimálně,.. No a teď mě tak pálila žáha, až jsem zjistila, že mi to kafe zmírňuje - piju dva malé slabé šálky kávy denně a od žáhy mám pokoj.. Dokonce mi i káva zachutnala - netěhotná ji nepiju.. Když mám chuť tak si dám i Kofolu.. Nic se nemá přehánět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
12.4.13 09:21

@guanaco děkuji :) čokoládu jsem včera taky kousek snědla..a nic..:)…ale občas mívám i průjem…tož tak já nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
12.4.13 09:22

Taky jsem trpěla nechutenstvím. Trvalo skoro celý první trimestr. Zhubla jsem asi 7 kilo. A to jsem taky nezvracela. Nakonec jsem měla 15 nahoře :lol: Jedla jsem hodně banány, ty mi nevadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
12.4.13 09:31

Ahoj, nechutenství je normální na začátku těhu. Upraví se tak tak kolem 2-3 měsíce. Já měla stejný problém. Nic mi nechutnalo, na nic jsem neměla chuť a při pomyšlení na jídlo se mi zvedal žaludek.

• Citovat
  • Upravit
2081
12.4.13 09:55

Tak já jsem prozvracela 5 měsíců a teď i když mě už ani moc nenatahuje tak stejně na nic moc nemám chuť…Doktor zatím na váhu neřekl nic…tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí