Něco jako zpověď, co dal..

Anonymní
29.2.20 14:47

Něco jako zpověď, co dal..

Prosím o zachování anonymu..
Ahoj všichni, nikdy by mě nenapadlo, že sem budu někdy psát.. s mým mužem jsme spolu 2 roky odstěhovala jsem se k němu 140km daleko od domova.. vrátili jsme se k sobě po 2 letech ( to jsme spolu byli predtim 1,5 roku, byl to vztah na dálku)
Máme spolu 7 měsíčního chlapečka, vše bylo hezký a rozumněli si ve všech směrech. Brala jsem to i jako osud, protože bylo dost nepravděpodobné aby jsme se k sobě po 2 letech vrátili když jsme měli oba svoje životy a ještě bydleli 140km daleko od sebe. Nechala jsem svou rodinu, kamarády a začala žít s nim.
K věci, vzal mě žít ke svým rodičům s tím že si najdeme byt, zasekla jsem se tady s nim s tím, ze jsem mu dala ultimatum do léta, ze se odstehujem protože mě takhle na hromadě už opravdu nebavi žít, nemít svoje soukromí a domácnost jako ženská, s tím souhlasil, ale jen abych drzela hubu, a ze si najdem byt buď někde blízko, nejlip hned vedle?? Ze rodiče nenechá a nebo ze vezmeme dvougenerační barák že proste chce být s rodicema ???? No a to jsou naše každodenní hádky, nechápu že jsem neviděla od začátku jak je fixovanej na svoji mamu a hnusí se mi to u 28letyho chlapa že jako nepujde daleko žít? Já šla 140km a on nepujde bydlet dál než o jednu ulici.
Nemám tady nikoho.. jsem tady úplně sama a furt mi cpe od svých kamarádů ženy a svoji segru ať s nima někam jdu, protože by mě tím měl pod palcem. On má kamarády všechno, co svoje ženy podváděj a lžou jim a proto nechci aby se s nima stýkal, neuznávám courání s kamarádama po barech atd když je to dospělej chlap a tohodle si užil až až a když vidím co dělají svým ženám…Přede mnou to byl velkej kur. evnik (dostáváme se k části co mi vadí asi nejvíc) Dostal se k velkým penězům a ty utrácel za ženský a hotely. Ale spolu pomalu nic nemáme a je mi z toho zle, furt mi jen říká jak je unavenej, nebo má migrenu a když na něj sahám, že ho chci navnadit, pošle mě do pr..:D totálně se mi tím zhnusil, předtím courat mohl a mohl brát zensky na hotely, ale mě jako svoji ženu nedokáže ani uspokojit, doslova. Nevi po 2 letech co se mi líbí, nesnaží se přitom, nejradši by byl kdyby to trvalo 5 min, což někdy i trvá.. už se mi s ním sex ani nelíbí..Jsem ten typ, co to vyžaduje hodně často a líbí se mu to, ale teď už na to nemám ani chuť, když to chce on, tak se buď překonám a nebo to skončí hádkou, že ho odmítnu. Takže naše miminko je pro mě zázrak, že se narodilo.. Zhnusil se mi tolik, že s ním i tak mluvím, takže se hádáme i kvůli tomuhle, že jsem na něj drzá, někdy i sprostá a odsekávám..nemám vůbec náladu.
Nevím co mám dělat, rozcházet se nechci už jen kvůli miminku, protože jinak je to zlatej chlap chodí do práce, stará se o nás a dopřeje to nejlepší.. někdy máme i světly chvilky/dny, ale už převládá tohle. Cejtim se hrozně unaveně a sama, přijde mi smutný že se cejtim sama, když mám manžela..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
29.2.20 14:58

Jděte do poradny nebo od sebe. Hlavně v tomhle nevychovejte dítě, nebo tu bude další chudák nepoužitelnej do vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
29.2.20 15:03

Uprimne? Mam se natolik rada, ze bych se vratila zpet k rodicum. Nejsem zena trpitelka a chci prozit spokojeny zivot a takovy ho dopravam i lidem, ktere mam rada, tedy mimo jine i svemu manzelovi a synovi.
Ty jsi frustrovana, tvuj manzel je frustrovany, a vase dite to vnima uz taky :nevim:
Zivot je moc kratky na to, abychom byli dobrovolne nespokojeni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.2.20 15:27

Takže manžel je kurevník, mamánek, finanční negramot, neplní sliby, neuspokojí tě, říká ti, ať držíš hubu, hnusí se ti, jsi na něj sprostá, ale jinak je to zlatej chlap, co vám dopřeje to nejlepší a rozcházet se s ním nechceš. Jsem jediná, komu to nedává smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24891
29.2.20 15:37

@hanka.br. přesně tohle jsem měla rozepsaný ;)
dost si to odporuje…
vzdát se de facto svého života kvůli chlapovi a jít bydlet DO JEDNÉ DOMÁCNOSTI S JEHO RODIČI je pro mne tedy námět na horor /bez srandy!!/,
dost takových filmů (i reálných příběhů) existuje, kdy máš dítě s někým, koho vlastně nakonec vůbec neznáš, obětuješ kvůli němu své kontakty, zázemí, prostředí..
a nakonec zjistíš, že jsi v KLECI, v pasti přímo..
kdybys neměla dítě, měla bych radu hned z fleku, naprosto jasnou.
Jenže je v tom miminko, to je dost děsná situace. V rámci zachování rodiny a kompromisu bych tedy trvala aspoň na tom samostatném bytě někde opodál. Pokud nepůjde ani to - jako základ pro další opravu vašeho vztahu, tak to vidím hodně špatně. Škoda. Nechtěla bych být ve tvé kůži..
Zkus sebrat síly a prosadit si aspoň tolik, abys byla pokud možno přinejmenším trochu spokojená.. v takové frustraci se zdravě žít a vychovávat dítě nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
29.2.20 15:41

@hanka.br. A navíc se s ním nechce rozejít…tak co čeká za radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 15:50

Vim, ze to bude pro tebe tezke a ze zacatku to bude opeavdu premahani, ale casem to prinese ovoce. Musis zacit u sebe. Ja vim, ze s tim zacal on, proto jsi ted protivna atd. Ale to musis pustit, bez toho to dal nepujde. Pustit v sobe to, ze on to vse zapocal. Musis obratit list, smazat uplne minulost. Co delal pred tebou, jaky byl. To bylo a tecka. Dnes je dnes, lide se meni. Dnes ma rodinu. Pokud se snazi a funguje jako tata (umi zaopatrit) - je skoda o ten vztah nezabojovat. Ver mi, ze by mohlo byt i hur, zensky zijou podobne jako ty a k tomu jim jeste chlap neda ani korunu, to je teprv osklivy tak zit. On tu snahu se o vas starat ma, takze mu na tobe zalezi. Tak po bodu, kdy pustis minulost musis zacit byt mila. Zduraznuji to musis - protoze zezacatkz to opravdu asi premahani bude. Ale neboj, po tydnu az 14 dnech zacne bejt milej i on. Vztah je zrcadlo. A na pozitivni naladu se bude i pozitivni nalada od druheho vracet. Hlavne nic nevycitat. Nikdy za zadnou cenu! Pokud to na tebe prijde, jit hned ven nebo se zavrit vedle do mistnosti a pustit si treba hudbu. Stanov si pravidlo, ze za zadnou cenu mu nesmis predhodit co dela spatne. Pak to pujde vse samo.. Prijde z prace domu, ty ho privitas pusou, zeptas se jaky mel den (ikdyby se on nezeptal na na tvuj, vytrvej a ptej se kazdy den), neres kde budete, co dela spatne. Kdyz rekne treba, ze je unavenej, pohlad ho a rekni, ze to chapes a vid, ze to dela pro vas a vazis si toho. Chovej se takhle kazdy den. Ver mi, ze obrati. Zacne mu byt totiz s tebou hezky, zacne se tesit domu a o to jde. Zadnej chlap se nebude domu at uz z prace ci od kamardu vracet rad kdyz je doma protivna zena. Muzi premejslej jinak nez zensky, jim nedojde, ze je ta zenska protivna kvuli tomu, ze se ji nevenuje atd. S timhle se budes muset smirit. Nakonec mu zacne byt trapne aby byl protivnej on kdyz ty budes na nej mila. A pak pomalu zacnes, ze by se ti libilo bydlet nekde jinde atd. Ale hezky, nenucene. On nad tim zacne premejslet. A kdyz mu s tebou bude hezky, udela to pro tebe rad. Mozna sice jen vedle do ulice, mozna dal, ale uz bude mit motivaci. Ten sex taky bude obnoven, vse pujde ale krucek po krucku. Az zacne napr. on sam, neodtahuj se. Hlavne vypni a uzij si to. Vim, ze se to rekne snadno, ale tim si nepomuzes resit v tu chvili v hlave proc je takovej, ze se ti hnusi atd. Pretrvej a mysli v tu chvili jen na ten sex ne na starosti okolo. Zkus to a uvidis, ze se vam zmeni zivot. Dobro se oplaci dobrem, vzdy. Pokud by se nezmenil, odesla bych s zacla novy zivot. Driv nez bych tohle ale nezkusila, bych jeste neodchazela. Jak rikam, ten vztah sanci jeste ma. A ma ji dost, jen je chyba v pristupu vas obou a protoze ty jsi moudrejsi, musis s tou zmeniu zacit ty. Drzim palce

• Citovat
  • Upravit
1934
29.2.20 15:56
@hanka.br. píše:
Takže manžel je kurevník, mamánek, finanční negramot, neplní sliby, neuspokojí tě, říká ti, ať držíš hubu, hnusí se ti, jsi na něj sprostá, ale jinak je to zlatej chlap, co vám dopřeje to nejlepší a rozcházet se s ním nechceš. Jsem jediná, komu to nedává smysl?

No a ona je tak hloupá, že se dobrovolně nastěhuje k jeho rodičům, není schopná si za dva roky najít žádné přátele, ale hlavně svému partnerovi ty jeho zakazuje. Je na něj drzá, sprostá a odsekává mu. Myslím, že se ti dva k sobě hodí. Nejspíš to je vážně osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 16:49

@Tomkins Mohla bys mi prosím vysvětlit proč je dotyčná hloupá? Že si nenašla přátele? A ze šla bydlet k rodicum jeho? Víš kolik lidi/ párů takhle bydlí a vyhovuje jim to nebo je to přechodné? Zarázi mě jak jsou tu lidi zlý a mysli si, ze když píšou pres internet ze můžou psát jak chtej.
Zakladatelko, anonymní ti to napsala moc hezky, drž se toho a když to opravdu nepujde, tak teprve potom můžete přemýšlet nad rozchodem. Jsou mnohem horší starosti a hádky v párech, zvládnete to :srdce:

• Citovat
  • Upravit
66815
29.2.20 16:56
@Anonymní píše:
@Tomkins Mohla bys mi prosím vysvětlit proč je dotyčná hloupá? Že si nenašla přátele? A ze šla bydlet k rodicum jeho? Víš kolik lidi/ párů takhle bydlí a vyhovuje jim to nebo je to přechodné? Zarázi mě jak jsou tu lidi zlý a mysli si, ze když píšou pres internet ze můžou psát jak chtej.
Zakladatelko, anonymní ti to napsala moc hezky, drž se toho a když to opravdu nepujde, tak teprve potom můžete přemýšlet nad rozchodem. Jsou mnohem horší starosti a hádky v párech, zvládnete to :srdce:

a vis, ze anonymy maji svoje kytky? Tulipan jsi ty a zakladatelka. Vazne nejsi moc chytra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
29.2.20 17:03
@hanka.br. píše:
Takže manžel je kurevník, mamánek, finanční negramot, neplní sliby, neuspokojí tě, říká ti, ať držíš hubu, hnusí se ti, jsi na něj sprostá, ale jinak je to zlatej chlap, co vám dopřeje to nejlepší a rozcházet se s ním nechceš. Jsem jediná, komu to nedává smysl?

Nejseš, taky to nechápu. Jak může na někoho takto naplivat, že je to pomalu ten nejhorší chlap o kterýho si ani kolo neopře a na konci, že je to zlatej chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158

Tohle snad nemyslis vazne? 8o mamanek, kurevnik, sprostota a ty dobrovolne chces s nim zustat? Zenska proboha sesbirej vsechnu svoji hrdost a odejdi od nej. Zeny, co meli mamanka by ti mohli vypravet, co to je za peklo. Vrat se zpatky k rodicum a najdi si poradnyho chlapa a ne mimino!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717

Tak ten je fakt zlatej :mrgreen: a ty nejspis taky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
29.2.20 17:07
@Anonymní píše:
Zakladatelko, anonymní ti to napsala moc hezky, drž se toho a když to opravdu nepujde, tak teprve potom můžete přemýšlet nad rozchodem. Jsou mnohem horší starosti a hádky v párech, zvládnete to :srdce:

Si sama odpovidas? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24891
29.2.20 17:08
@Anonymní píše:

Ale zas je milé a hezké, že vlastně víš, co máš dělat, umíš pěkně mluvit sama se sebou, dát si sama sobě radu, takže žádnou další asi nepotřebuješ ;)
ta rada od žluté anonymky zní sice pěkně, je taková „sluníčková“, ale nevím přesně, jak by v praxi skutečně fungovala (má riziko, že ze sebe uděláš usměvavý hadr na podlahu a žádného stěhování už pak nedocílíš ani náhodou..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí