Podobné portály jako eMimino?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3270
20.7.11 15:21

díky holky :wink: ani nevíte jak to potěší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.7.11 15:24

tady je :wink: ve větším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.karinka
20.7.11 15:52

tak nejvíc konkuruje emiminu jedině baby-cafe. Mám období, kdy jsem tak 3 měsíce hlavně tam a naopak zase nějakou chvilku nakukuji jenom tady.

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. karinka
20.7.11 15:58

Ještě k tomu , proč mám tak ráda baby-cafe, i když mě asi kvůli tomu tady admini zakážou přístup je to, že když se tam stane něco závažného (stálici baby-café), tak se tam všichni dokážou neuvěřitelně semknout a snaží se té dotyčné pomoci, at už finančně nebo jiným způsobem. Jako taková ta podpora a soudržnost funguje jedině tam. Tady , na koníkovi , na MMB ani rodině jsem toto nezažila. A ještě, když se jedná o nějaké prudší téma, tak jsem tam nezažila, že by někdo někoho urážel nebo byl hrubý.

• Citovat
  • Upravit
3211
20.7.11 16:12
jitkabokule píše:
tady je :wink: ve větším

Ta fotka je super :palec:

A jinak je jich hodně,ale jak i někdo uváděl Koníka tak co tak vím tak holky z koníka chodně začali chodit sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.7.11 16:12

Jako další stránky mě napadají www.maminka.cz a www.samymamy.cz Ale nejsem jejich účastníkem, tak nevím, jak to tam vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
20.7.11 16:18

ještě e-tehotenstvi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.7.11 23:14

nechci bejt protivná, ale zuzuko přemýšlíš, kam ještě jinam si budeš chodit dělat z lidí pr.. srandu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.7.11 08:35
:lol: :lol: :lol:
Šája píše:
nechci bejt protivná, ale zuzuko přemýšlíš, kam ještě jinam si budeš chodit dělat z lidí pr.. srandu? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
22.7.11 10:04

:srdce: :srdce: :srdce: EMIMINO JE NEJLEPŠÍÍÍÍ!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
22.7.11 12:59

DĚKUJI :kytka: Ne urcite srandu ne jelikos se z pritelem snazime o mimi tak bych chtela nakou kamaradku na pokec a na probirani zenskych zalezitosti :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová