Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak nejvíc konkuruje emiminu jedině baby-cafe. Mám období, kdy jsem tak 3 měsíce hlavně tam a naopak zase nějakou chvilku nakukuji jenom tady.
Ještě k tomu , proč mám tak ráda baby-cafe, i když mě asi kvůli tomu tady admini zakážou přístup je to, že když se tam stane něco závažného (stálici baby-café), tak se tam všichni dokážou neuvěřitelně semknout a snaží se té dotyčné pomoci, at už finančně nebo jiným způsobem. Jako taková ta podpora a soudržnost funguje jedině tam. Tady , na koníkovi , na MMB ani rodině jsem toto nezažila. A ještě, když se jedná o nějaké prudší téma, tak jsem tam nezažila, že by někdo někoho urážel nebo byl hrubý.
jitkabokule píše:
tady jeve větším
Ta fotka je super ![]()
A jinak je jich hodně,ale jak i někdo uváděl Koníka tak co tak vím tak holky z koníka chodně začali chodit sem.
Jako další stránky mě napadají www.maminka.cz a www.samymamy.cz Ale nejsem jejich účastníkem, tak nevím, jak to tam vypadá.
nechci bejt protivná, ale zuzuko přemýšlíš, kam ještě jinam si budeš chodit dělat z lidí pr.. srandu? ![]()
Šája píše:
nechci bejt protivná, ale zuzuko přemýšlíš, kam ještě jinam si budeš chodit dělat z lidí pr.. srandu?
DĚKUJI
Ne urcite srandu ne jelikos se z pritelem snazime o mimi tak bych chtela nakou kamaradku na pokec a na probirani zenskych zalezitosti ![]()