Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Cizinka 999 dřív jsme se vídali tak 2× do týdne, zejména o víkendech kvůli práci. Po 2 letech ten kontakt začal řídnout. Nejdřív jednou to týdne, pak 1× za 3 týdny až nakonec byly třeba 2-3 měsíce bez kontaktu. Zkoušela jsem s ním o tom mluvit, na to mi řekl, že vše je jen o komunikaci (!) a že nemá problém vídat se častěji, že bude rád, ale postavil to nějak samovolně na tom, že já ho budu uhánět. To se snažil si to vždycky nějak zařídit, ale toto je opravdu nedůstojné, i když jemu to asi dělalo dobřeTak jsem se zkusila úplně odmlčet a on sám žádnou aktivitu, mimo těch pár zpráv, nevyvinul. Dle mého takto opravdu zájem nevypadá a abych za ním pořád lezla a doprošovala se, to opravdu ne. Jednou řekl, že myslel, že já o tolik kontaktu nestojím, tak netlačil, ale to jsou podle mého názoru jen takové kecy.
Ano, jsou to od něj kecy, zájem bys poznala, tohle bohužel není zájem ![]()
A k tomu že to snášíš hůř než ve 25, myslím že to je normální, protože v mládí člověk teprve hledá co mu vyhovuje, přizpůsobuje se partnerům, poznává co chce a co ne, ale cca těch 40+ už víš co chceš, a když se konečně najde jeden z milionu který tomu odpovídá, tak ho holt nechceš nechat odejít. Je to mrzuté, ale tady už tomu nedávám nejmenší šanci. Pokud se přece jen ozve, tak tě bude chtít jen do postele.
Jo a 6 měsíců je málo, počkej tak rok dva.
Pomohlo by vsude zablokovat kdyby nahodou nekdy napsal, vymazat a nevidet ale. jelikoz bude od zari tam kde ty vidim to blede a myslim ze se neodmilujes. Jedine ze by byl. treba v praci tak. mizerny ze by se ti zosklivil nebo kdyby jsi ho videla s jinou jinak podle me sance neni