Nedostatek sexu, partnerka se mu vyhýbá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1009
2.7.26 12:07

@Venetia tak tak přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
2.7.26 12:10
@Venetia píše: Více

Pozor že nemám rád rychlovky tím nemyslím provozovat takové ty sáhodlouhé předehry a citečky a náhražky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.7.26 12:18
@Nakra píše: Více

Máš snad metodu jak odhalit i tyhle nezbedníky?

Zit s nimi. :D

Cas vsetko ukaze… Neskoro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
2.7.26 12:22

@em488 ano souhlas. Řešení viz Dg2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107315
2.7.26 12:32
@Kantorek píše: Více

Já myslela opravdu rychlovku, priskoci, udělá, odchází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
2.7.26 12:39
@Venetia píše: Více

A Ty se pri tom stihneš udělat? (Neříkám ze to není možné, zažil jsem takové, ale většinové to neni.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
2.7.26 12:45

@Venetia no ale to nevím jestli právě vyhovuje tomu kdo má menší frekvenci.
Je fakt, že je teda rychle hotovo.

Ale zas ten kdo jen " poskytl" z toho nic nemá… což ho nepřesvědčí o tom, že příště by se mu to třeba líbilo.

Podle mě když už tak by se ten člověk co chce víc měl hlavně soustředit na to aby byl spokojen ten druhý.

Jestli je ale spokojen s tím že to je rychlé a i kdyby dělal cokoliv tak si to neužije, to je pak těžké.

Chce to vzbudit vášeň.
Nebo se s tím smířit no…
Ono to asi jde vytěsnit ten s*x jinými aktivitami, když bude člověk řádně zaměstnán. Ale to je pak spíš přátelství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.7.26 12:45

Ano, riesenie Dg2 mi je doverne zname uz dlhe roky (dlhsie ako u Dg2). Ale v ostatnom case som na tom asi trochu lepsie.

Ale bude to asi o pristupe nas oboch v zmysle hesla „my nevyhadzujeme, my opravujeme“.
Je to narocne, ale stale si myslim, ze sa to oplati. Kompromis sa da najst.

Apropos ani ED neberie chut na sex, na to si mozete vziat jed. Dokonca ani inhibítory 5-alfa-reduktázy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
2.7.26 12:52

@LunaP Jakože mám vytěsnovat svoji chuť na sex jinými aktivitami??? Bez urážky, jste se pomátl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
2.7.26 12:54

@em488 vím vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.26 13:00

Uz mnoho let pohlavne neziju protoze manzel sex nevyzaduje. Sohlasim s Dg2 ze se to resit neda.

• Citovat
  • Upravit
1009
2.7.26 13:03
@Anonymní píše: Více

Dg2 je ze všech nejrealističtější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
2.7.26 13:14
@LunaP píše: Více

@LunaP napsala:
„Podle mě ten kdo potřebuje víc nemá ani tak fyzickou touhu vyprázdnit se. To si opravdu může řešit sám. Touží po tom co kdysi bylo s partnerem o společném zažívání intimity. Chce aby partnerka po něm toužila, aby se jí líbil. Aby i sama chtěla.“

S tímto naprosto souhlasím. Vím přímo od mužů, že chtějí cítit, že po nich partnerka touží, že je chce… a oni zase chtějí, aby se jí to líbilo, užila si to naplno… @LunaP: Touží po tom co kdysi bylo s partnerem o společném zažívání intimity.“ - to je přesně ono.

Naprosto to chápu, protože bych taky nechtěla chlapa, který by sex nechtěl a kvůli mě se teda přemohl a nějak to přetrpěl. Jenomže pro mě je prostě ta intimita a sex spojovací prvek vztahu. Nedokážu si představit, jak bych mohla muže bez toho milovat a být s ním. Jak bych mohla žít s mužem, který by se mnou fyzický kontakt odmítal. Jak bych mohla žít s mužem, který by se mi tak zprotivil, že bych se ho nemohla ani dotknout. :think: To prostě nejde. Nemůžu mít asi lásku bez sexu, ale můžu mít sex bez lásky, když mám toho muže ráda, cítím k němu určitou blízkost a samozřejmě mě přitahuje.

Nemyslím si, že člověku, který chce sex - zásun, bude stačit jen masáž a ruční práce. Na přechodnou dobu, kdy to jinak nejde (a je „vidět světlo na konci tunelu“), ano, ale napořád ne.

Nevím, jak si to žena, která toho muže miluje a chce s ním žít, představuje, když nechce dlouhodobě sex (teď nechme stranou zdravotní komplikace). To jí nedochází, že muž to může začít řešit jinak? A pokud ho miluje, proč jí jsou tak nepříjemné jeho doteky? Miluje ho teda vůbec? Je jasné, že časem ta frekvence může klesnout různými okolnostmi a dost často klesá, ale aby z několikrát za den bylo několikrát za rok? 8o Chápu únavu, to je „zabiják“ spousty věcí, ale když má někdo energii na výlet, tak ji nenajde na sex? 8o

A přemoct se… No právě mám pocit, že když člověk přemůže lenost a překoná se, že jakmile se sex „rozjede“, že si to pak užívá, ne (pokud už tam není odpor k partnerovi, ale to by ho nemilovala)? Vždyť to nemusí být vždy dlouhý sex se vším všudy… Někdy to může být třeba spontánní rychlovka v koupelně… Nebo na vycházce v lese… Fantazii se meze opravdu nekladou. ;)

Ještě jednou se vrátím k tomuto od @LunaP:
„Touží po tom co kdysi bylo s partnerem o společném zažívání intimity.“

Možná, že partnerka zase touží po tom, aby se k ní ten muž choval jako kdysi i v jiných věcech. Protože pokud se k ní už nechová moc hezky, nemůže očekávat, že bude stejně vášnivá jako na začátku. Stejně tak, pokud už jde vztah do „kopru“.

@LunaP dále napsala:
„Proto musí ten pár hledat jak to celkově znovu nastartovat, obnovit tu jiskru. Tak aby se to líbilo oběma. A pokud už to trvá dýl je to hlubší problém. Ono jeden sx na který se přemůžu může člověka nabudit, probudit v něm vzpomínky, ale musí to v ten okamžik stát za to prožívat I něco já abych chtěla znovu.“*

S tímto naprosto souhlasím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107315
2.7.26 13:20

Ne 8o to ani není účelem rychlovky

Udělat se umím sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107315
2.7.26 13:24
@LunaP píše: Více

No tak to už záleží jak ten dotyčný na tom v tomto směru je a praveze, je to rychlé narozdil od těch nekoitalnich praktik.
Pro mne třeba mnohem prijemnejsi, protože jsem tzv. technicky vzrusiva, takže něco z toho mám vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová