Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezky večer. Mám problém s odemykáním auta na dálkový centrál, tak snad někdo zkušený poradí🙏 Mám II fabii a nefunguje odemykání, zamknutí normálně funguje. Kde může být problém? Jde to jaksi opravit nebo musím do servisu? Moc děkuji za rady
Jako na klicich ti to nejde? Zkus rezervní klíče jestli dělají to stejne, příp. Máš pravděpodobně i tlačítko přímo v autě na zamčení, ať snizis okruh možnosti.
@migmina píše:
Hezky večer. Mám problém s odemykáním auta na dálkový centrál, tak snad někdo zkušený poradí🙏 Mám II fabii a nefunguje odemykání, zamknutí normálně funguje. Kde může být problém? Jde to jaksi opravit nebo musím do servisu? Moc děkuji za rady
Jako první bych vyzkoušel druhý klíč. Pokud funguje, tak vyměnit baterii a pokud pořád nefunguje. Tak servis.
@Lorre píše:
Jako na klicich ti to nejde? Zkus rezervní klíče jestli dělají to stejne, příp. Máš pravděpodobně i tlačítko přímo v autě na zamčení, ať snizis okruh možnosti.
Ano na klicich, rezervní nemám, bohužel jsem při koupi dostala jeden.
@Cenarius píše:
Jako první bych vyzkoušel druhý klíč. Pokud funguje, tak vyměnit baterii a pokud pořád nefunguje. Tak servis.
Druhý nemám, mám rezervní ale bez dálkového. Baterii jsem nezkoušela. Ta se kupuje v servisu? Zvládnu to sama vyměnit nebo je potřeba zásah odborníkem?
@migmina píše:
Teď jsem koukala na video a to bych měla zvladnout
No vidíš jak jsi chytrá
. Ještě tam dát správnou baterií ![]()
@Lorre píše:
No vidíš jak jsi chytrá. Ještě tam dát správnou baterií
Ta se dá sehnat v klasickém obchodě?
@migmina píše:
No v Lidlu ji asi nenajdeš, ale v trochu specializovaným jo ![]()
@Lorre píše:
No v Lidlu ji asi nenajdeš, ale v trochu specializovaným jo
Super díky moc ![]()
@migmina píše:
Jo. Záleží jaká tam je. Něco mají i ve velkých marketech nebo pak do Elektra.