Nefunkční vztah - jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12969
19.6.26 08:25

Já obecně nejsem úplně proti tomu, aby člověk zůstával ve vztahu zejména kvůli dítěti.
Ale rozhodně ne za situace, kdy spolu lidi nevychází, ve volném čase nefungují a titulují se výrazy jako je psychopat a podobně.
Pokud jde o ten sex, tak buď má od začátku odlišné sexuální preference, o kterých ti neřekl a nebo po těch letech života na síti a masturbace už není schopen běžného sexu, protože si zvykl na on-line stimulaci a stisk ruky.
Finanční obavy chápu.
Ale v tomhle případě bych asi do rozchodu šla, kdyby se choval slušně, trávil s Vámi čas jako rodina a byl to ten aktivní člověk, jakého jsi poznala, tak možná, ale takhle ne.
Navíc ho nechci z ničeho podezřívat, ale trošku to na mě působí, že tě použil jako inkubátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.26 08:25
@normalni zena píše: Více

Ne, sami jsme nikde nebyli od narození dítěte. Jednou kdyz bylo dite na hlídání na víkend, tak šel spát. Jinak pusu si dáváme jen kdyz jdeme uložit dite. Jinak vůbec. A bavit se společně… nas všední den vypadá tak, ze já jdu rano brzy do práce, odvede dite do školy, ja dite vyzvednu, úkoly, kroužky, ven, večeře, mytí, spaní. Při večeri se potkáme všichni. On stále kouká do mobilu, na moje nalehani to tedy značně omezil. Ale je na něm stejne vidět, ze ma abstraktní a raději by koukal do telefonu. Témata mame většinou dite ve škole, kroužky. Ja ani nemam zajem se s nim vic bavit. Stejně to skončí u tohoto ze nase firma je blbá, malo platí atd. (Jako ta kde pracuju ja). A kdyz se vrátím do ložnice co se změní? On chodí spat kolem 2 ráno, ja vstávám v 5:30. Jediné cemu by to pomohlo, ze nebudu rano budit dítě a sama se vedle manžela nevyspím protože chrápe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.26 08:27
@Sany80s píše: Více

Hele s tim inkubátorem… Možná ano možná ne… to stejne muze rict on o me.

On neni v jádru špatný člověk. Jen je neskutečně pohodlný, líný.

• Citovat
  • Upravit
311
19.6.26 08:42
@Anonymní píše: Více
Tak jestli se spolu ani nechcete bavit, asi to fakt nemá moc smysl. Pokud ještě máte zájem to zkusit zachraňovat, co se dohodnout, že třeba 2 víkendy v měsíci něco podniknete jako rodina, 2× spolu někam zajdete sami (jednou vybereš ty, jednou on). Aby postupně vznikaly společné pozitivní vazby. Ze života, kde si mě ten chlap nevšímá a je apatický bych umřela. Ale bohužel u nás program a plány co bude o víkendu jsou taky jen na mně :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
19.6.26 08:45

Je to smutný zakladatelko, smutnější ještě tím, že takovéto soužití po letech se zdá být celkem běžné a časté, ale ještě nikdo nevynalezl ten zázračný recept na vyřešení. Pokud on nebude ochoten na vztahu pracovat, ty sama to nezachráníš. :? Takže to nevypadá nadějně. Ty mobily a internet k tomu byl čert dlužen… :cert: :nevim: :)

Čím to, že se takhle změnil? Jak jste trávili čas předtím, co byly vaše budoucí cíle? Vypadá to, že krom výchovy dítěte už opravdu nemáte nic společného. :nevim: Bez nějakých těch společných zájmů a společně stráveného času se to nemůže nijak zlepšit. Jestli zůstane takhle pasivní, ten rozchod mi přijde mnohem rozumnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.26 08:47

Tak my nejake spolecne vylety mame. Jezdíme na chalupu, ta je v pěkném prostředí, je tam spousta možností výletů. A v tom je manzel opravdu dobrý, ze se snaží každou sobotu najit nejaky výlet v okolí. Nevadí mu jet treba 60 km dál. Jenze jak vstává v 10, tak vyrazíme později. Ale na to jsem si zvykla. Takže ano, společně vylety o víkendu mame. Ale to taky takové, ze on jde často pred námi, nebo se bavíme spis s dítětem. Společne moc ne. Ale to i beru, doteti je 8, je to jedináček, pozornost potřebuje. Mě neskutečně chybí ta blízkost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.26 08:52
@D. C. píše: Více

Pred ditetem jsme meli aktivní víkendy, dovolené a praci. Teď ty víkendy mame aktivní taky. Jen jsme pořídili chalupu, tak jezdíme tam, makáme tam a pak nejaky výlet. Plány jsme meli, pořídit a splatit bydlení, mit dite, to vychovat a dal vyletit atd. Což vlastně děláme. Ale neni tam ta intimita. V tom jsme odtrzeni. Ja jdu spat ve 21 s dítětem, on se na to vzdy těší, zaleze si k pc a ve 2 rano jde spat. Kdyz se poridila chalupa, kterou jsem moc nechtěla, tak me to nakonec nadchlo. Dost jsem tam toho zařídila, jenže sama, manzel jen pasivně přihlížel a jeste pak nadával co všechno udělali řemeslníci špatně. A me to uz nebaví, to celé táhnout sama. Tak jsem se stáhla a na chalupě resim jen provoz. Což on ted vidí tak se snaží neco delat, ale ja uz nechci. Nevidím v tom budoucnost.

• Citovat
  • Upravit
770
19.6.26 08:56

Sám od sebe občas uklidí v kuchyni. To je terno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6560
19.6.26 08:58

Treba mu to zakl rekla, ze potrebuje tyto projevy intimity od muze…a pokud on to nedela nechce delat, pak je nacase si rict, ok, uz takhle dal nemuzu, bud se rozejdeme nebo volny vztah a zacnu to hledat jinde.

Mozna dobry se zeptat, proc to nechce delat…vetsinou ale na to nema nikdo koule uprimne odpovedet, ani muzi, ani zeny…protoze pravda nekdy boli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
19.6.26 09:14
A co celé noci u toho počítače dělá?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6560
19.6.26 09:28

Hraje hry nebo cuci na P…
Blby je ze kazdej z nich ma evidentne nejakej problem ten vztah zlepsit vic, vzajemne se nejak blokuji…reseni je parovka, kde o tom budou mluvit otevrene, nebo by aspon meli…ale pokud neni zajem ani v tom, speje to bohuzel. k uplne apatii, nezajmu o toho druheho z obou stran, je jedno uz kdo zacal prvni, a ke konci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.26 09:28
:nevim: honi si pero, hraje hry… nevim. Rozhodně tam nedělá nic pro rodinu. To me pekne štvalo. Kdyz se kupovala chalupa. Dítě bylo malé, potrebovalo péči a on seděl pres den u pc u smluv. Kdyz jsem rikala ze si to muze delat veder, tak ne, ze pry večer na to nema cas. A i když jsem plánovala rekonstrukci na chalupě, nikdy se na to nepodíval vecer kdyz jsme spali. Vždy to resil pres den. Kdyby u toho pc aspoň dělal veci pro rodinu, tak ok. Ale tohle… no držím uz dlouho. A uz me to nebaví.
  • Citovat
  • Upravit
311
19.6.26 09:32

To je patová situace. Ale ta chalupa by ti mohla alespoň finančně pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
19.6.26 10:09

Ahoj.

Dostali jste se do bodu, ze kterého se vztah napravuje už velice těžce. Většinou to v těchto chvílích u všech už končí, když jeden najde sílu to utnout. Podle tebe jste toho zkusili už dost a nepomohlo nic. Známe jen tvůj pohled a ten je jasný.

Je škoda, že si to tvůj chlap vůbec neuvědomuje, protože je dost možné, že ho to brzy těžce zabolí. Pak to buď ukončíte nebo se o něco ještě pokusíte, to už ti nikdo dopředu neřekne a bude záležet jen na tom, jestli potkáš někoho, kdo bude ochoten dát víc nebo se staneš jen potěšením.

Jakmile se objeví někdo, kdo ti dá jen nepatrně toho, co ti ve vztahu chybí, pak padneš a nebude se čemu divit.

Já bych asi ve tvém případě zkusil malou - nevinnou lest. Vyhlédni si dobu, kdy bude manžel v klidu, zajdi za ním bez výčitek a hádek, aby to nevzal jako útok a neměl potřebu přejít do protiútoku nebo mlčet. V klidu mu řekni, co všechno ti chybí a že už tě to takhle nebaví a zeptej se ho, jak by reagoval, kdyby se objevil někdo třetí, který by byl ochoten ti těchto pár základních věcí dát.

Jeho reakce ti asi řekne vše, co budeš potřebovat.

Mě hodně zaráží jiná věc a to je, že nikdy nevyvrcholil. Většina chlapů, pokud je žena opravdu přitahuje, má spíš opačný problém. Otázkou tedy je, jaká je jeho skutečná orientace, jaké jsou jeho touhy, představy o tom, co by v sexu chtěl zažívat, protože pokud chlap při sexu nezažívá orgazmus, pak je tam něco chtě nechtě špatně. Rozklíčovat to, nebude vůbec jednoduché a pokud se nebude schopen otevřít - pak nemožné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
19.6.26 10:29

Není to nefér. Dítě je snad v té době s tátou. Já teda nechápu, jak jste to tak dlouho mohli vydržet. On snad čekal, až otěhotníš, aby měl splněno. Nedovedu si představit žít s mužem, spát v dětském pokoji a ve 40 žít bez sexu a objetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí