Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LP4 píše:
Ahoj, proč hledáš,,mamku" a ne single bezdětnou?
Ahoj, mám k tomu dost osobní důvod kdyžtak vysvětlím ve zprávě..
@Anonymní píše:
Prosím, nenech nějakou chuděru zabřednout ještě níž ![]()
@Russet píše:
Prosím, nenech nějakou chuděru zabřednout ještě níž
Jsem četla zabřeznout…
@Russet píše:
Prosím, nenech nějakou chuděru zabřednout ještě níž
Asi úplně nerozumím
@LP4 píše:
Ahoj, proč hledáš,,mamku" a ne single bezdětnou?
Protože matky samoživitelky berou skoro všechno, i zoufalce ![]()
@Anonymní píše:
Ok, napiš. Jsem zvědavá ![]()
@pikola píše:
Protože matky samoživitelky berou skoro všechno, i zoufalce
Po 6ti letech rozchod kvůli moji neschopnosti rozmnožovat se, takže máš pravdu já jsem vlastně zoufalec díky za připomenutí. Ty máš doufám život dokonalý a vše se ti jen daří ![]()
@pikola píše:
Protože matky samoživitelky berou skoro všechno, i zoufalce
Asi jak která.
@Anonymní píše:
Po 6ti letech rozchod kvůli moji neschopnosti rozmnožovat se, takže máš pravdu já jsem vlastně zoufalec díky za připomenutí. Ty máš doufám život dokonalý a vše se ti jen daří
Tak proč hledáš matku co to má složitější? Ten inzerát zní, jako že hledáš někoho na kukačku výměnou za peníze nebo pomoc doma
nebo rovnou nějakou co nemá kde bydlet k sobě
@Anonymní píše:
Po 6ti letech rozchod kvůli moji neschopnosti rozmnožovat se, takže máš pravdu já jsem vlastně zoufalec díky za připomenutí. Ty máš doufám život dokonalý a vše se ti jen daří
Dřív se takový inzerát psal stylem „Hledám spřízněnou duši, děti nejsou překážkou.“
@pikola píše:
Tak proč hledáš matku co to má složitější? Ten inzerát zní, jako že hledáš někoho na kukačku výměnou za peníze nebo pomoc domanebo rovnou nějakou co nemá kde bydlet k sobě
Tak happy matka je asi právě s otcem svých dětí o to fakt nestojím. Myšleno tak že matka co je sama to má nebo měla složité když je na dítě sama.
Ne, děvečku fakt nehledám
@Anonymní píše:
Ahoj, kdyby tu byla nějaka mamka co to má složitější, je toho na tebe hodně a potřebovala bys pomoct hlásím se jako dobrovolníkjá jsem do 30 na tvém věku mi nezáleží když to nebude nějaký extrém:) jde mi hlavně o zpříjemnění si života navzájem a nějaké to porozuměni.
Spíše něco trvalejšího a vážného pokud možno:) kdyžtak napiš zde a já se ozvu do zprávy. Přeju pěkný den
Moje dítě potřebuje osobního asistenta, takže se hlásíš jako dobrovolník? ![]()
Ahoj, kdyby tu byla nějaka mamka co to má složitější, je toho na tebe hodně a potřebovala bys pomoct hlásím se jako dobrovolník
já jsem do 30 na tvém věku mi nezáleží když to nebude nějaký extrém:) jde mi hlavně o zpříjemnění si života navzájem a nějaké to porozuměni.
Spíše něco trvalejšího a vážného pokud možno:) kdyžtak napiš zde a já se ozvu do zprávy. Přeju pěkný den