Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a kolik ti je? čekáš první. já mám 27 a čekám první ratolest
Kléris píše:LenčaX píše:no klidne aji maminku s detmi to je fukKléris píše:Belsky lesLenčaX píše:Jo prominKléris píše:No to vim, ze z Ostravy, ale myslim z jaké části ?
Ahoj z Ostravy, ty ?z Dubiny, ty ?
… ale asi hledas tehulku, co?? S nami by moc klidu nebylo, mam doma certika
no ja mozna taky budu mit certika, uz ted me kope jak blazen tak bych aspon nebla sama
Mi je 29, letos 30… Taky si pamatuji, jak me mala kopala jak o zivot v brisku ![]()
Jani85 píše:
a kolik ti je? čekáš první. já mám 27 a čekám první ratolest
tak mě je 19 a čekám první ![]()
LenčaX píše:Kléris píše:Mi je 29, letos 30… Taky si pamatuji, jak me mala kopala jak o zivot v briskuLenčaX píše:no klidne aji maminku s detmi to je fukKléris píše:Belsky lesLenčaX píše:Jo prominKléris píše:No to vim, ze z Ostravy, ale myslim z jaké části ?
no ja mozna taky budu mit certika, uz ted me kope jak blazen tak bych aspon nebla sama
je to strasne krasny pocit ![]()
Kléris píše:LenčaX píše:je to strasne krasny pocitKléris píše:Mi je 29, letos 30… Taky si pamatuji, jak me mala kopala jak o zivot v briskuLenčaX píše:no klidne aji maminku s detmi to je fukKléris píše:Belsky lesLenčaX píše:Jo prominKléris píše:No to vim, ze z Ostravy, ale myslim z jaké části ?
To urcite jeee… tak strasne rychle mi to utekloo ![]()
AhojkyJa jsem z Hrabůvky a mam dve rok a pul starte princezny
joanee píše: AhojkyJa jsem z Hrabůvky a mam dve rok a pul starte princezny
Jeee, tak to mame skoro stejne stare detickyyy ![]()
LenčaX píše:joanee píše: AhojkyJa jsem z Hrabůvky a mam dve rok a pul starte princeznyJeee, tak to mame skoro stejne stare detickyyy
joanee píše:
Noooo to by jsme mohli neco vymyslet
LenčaX píše:joanee píše: AhojkyJa jsem z Hrabůvky a mam dve rok a pul starte princeznyJeee, tak to mame skoro stejne stare detickyyy
To urciteee, bylo by to fajn
… ale priprav se, ze ja mam dabla, neposedneho ![]()
Ahoj holky, jsem tady z Ostravy. Píšeme si teď ještě s jednou holčinou v diskuzi Budoucí maminky z Ostravy - můžeme se přidat nebo vy k nám? Jsme tam pořád samy
.
Jinak mě je 29 a čekám první mimčo v červenci a jsem z Ostravy - Plesná
.
Jani85 píše:
ahoj já jsem taky z Ostravy a termín mám koncem července
TAk to máme termín stejně, já zatím 20.7. ![]()
@Kléris píše:
Ahoj, jsem mladá maminka z Ostravy a termín mám červnuRáda bych se seznámila s nějakou maminkou, která už taky nechce být sama a ráda by poznala kamarádku
![]()
Ahoj ja som tiež z Ostravy - Dubina blízko Uno-sportu ak máš záujem možeme sa zoznámit mám 18 měsiční holčičku
.
Ahojky, mě se před 14ti dny narodil uzlíček a mám 20
A jsem z hrabůvky
Ahoj holky přidávám se, jsem ve 31.tt a bydlíme ve Výškovicích ![]()