Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem
,
ráda bych zde našla snažilky či čekatelky z okolí Květnice, Újezdu nad Lesy či Sibřiny. Přibližně 4 měsíce se snažíme s přítelem o mimi a doufám, že se nám to brzy podaří. A protože nemám v okolí nikoho, s kým bych mohla o tomto mluvit, hledám spřízněné duše tímto způsobem
![]()
Ahoj Lucsto ;o) Z Květnice nejsem, ale Květnice mě zaujala tím, že jsme tam momentálně viděli k prodeji tu novou dřevostavbu a celkem nás zaujala. A tak bych se ráda zeptala někoho, kdo tam již bydlí, jaké to tam je a jaké je spojení do Prahy? Díky moc za info, Eva.
@efka128 Ahoj Efko
, my bydlíme v dřevostavbě, řadovce a jsme moc spokojení. Domeček leží v části Květnice III, kousek od Rohožníku, zahrádky otočené na jižní stranu do pole. Jsme moc spokojení, klidné místo, koukáme do zeleně. Topíme krbem, vyhřeje celou řadovku cca do 1hod. Teď, když přes dne svítí sluníčko, nemusíme ani přitápět ani ráno a ani večer. Tyto dřevostavby hodně drží teplo, což je obrovská výhoda. Ovšem v létě je to někdy na obtíž ![]()
Spojení do Prahy od nás, právě z Květnice III, je celkem slušné. Musíš tedy buď pěšky po betonové cestičce na Rohožník a pak busem na Černý Most a nebo busem na vlak do Klánovic ( vlak je hrozně fajn, za 15-20 min jsi v centru ) a nebo busem přímo z Květnice, ale ten jezdí pouze ve špičce asi jednou za hodinu…
Tak děkuji moc za info. Asi to tam dojedeme omrknout ;o)A co mimčo, už se vám zadařilo? E.
@efka128
Mimčo ještě zatím na cestě není, takže se snažíme
A jak je to u Vás? Třeba bychom jednou mohli vozit spolu kočárek? ![]()
My už mimčo máme - 10-ti měsíční Elinku. Momentálně bydlíme v paneláku na Opatově a hrozně mi chybí zahrada. Tak přemýšlíme o nějakém přesunu ;o) Tak snad se Vám brzy zadaří ;o)
@efka128 To chápu, že Ti chybí zahrada, já jsem v paneláku bydlela v nájmu tři roky a bylo to za trest. Teď máme sice mini zahrádku, ale za domem pole, louky… Děti si tam běhají, hrají, jezdí na kole
Už se moc těším, až budu trandit s kočárkem ![]()
Jinak zase nemůžete od Květnice čekat zázraky, není tam školka, škola, doktor, ale pokud byste se stěhovali k nám, do trojky, je to kousek do Újezda… A který domeček máte vyhlédnutý?
Našli jsme nabídku, že někdo prodává tuhle řadovku v ulice Čtyřlístková - vypadá to pěkně a mini zahrádka lepší než nic ;o)) A kolik vůbec Květnice cca obyvatel?
Květnice má cca 2 tisíce obyvatel, ale pouze polovina trvale hlášených.. Ve Čtyřlístkové bydlí kamarádka, je to ale ta část Květnice II, což je už dál od Újezdu.. ale kamarádka si neštěžuje. Škoda, že jste nekoukali dříve, sousedka hned vedle nás prodávala řadovku…
jestli to je tento
http://www.sreality.cz/…va/806756956
tak to vypadá docela dobře, jen teda zahrada otočená na druhou stranu než my, na sever, takže sluníčko tam moc svítit nebude…
Škoda, škoda, dívali jsme se až teď, takže tu sousedčinu řadovku jsme propásli ;o/ Jj, je to ono - vypadá to pěkně, ale moc se mi teda nelíbí, že je to na sever, to tam sluníčko nebude svítit vůbec.
Já myslím, že se něco určitě bude zase prodávat.. Když budete koukat ![]()