Nejde mi přihlásit se na Skype

2939
28.5.12 09:30

Nejde mi mi přihlásit se na Skype

Ahoj všem, prosím Vás, kdo má zkušenosti se skypem - chtěla jsem se přihlásit, ale píše mi to, že už jsem na tomto PC přihlášená, tak at se odhlásím a zkusím to znovu, jen nechápu, že když jsem tedy údajně přihlášená, tak proč mi to nabídne se přihlásit, už to řeším pár dní a vůbec si s tím nevím rady, skype dost využívám ve své práci, takže je to pro mě docela problém :? Děkuji všem za rady :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2770
28.5.12 09:39

zkoušela jsi restartovat počítač? případně spustit správce úloh zda aplikace neběží na pozadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
28.5.12 09:50

Taky bych ho zkusila možná přeinstalovat…on ti při instalaci nabídne, zda přepsat to původní a nechat heslo, pak by se tam mohla zvolit možnost, aby se nespuštěl sám, tím by sis vyřešila problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
28.5.12 09:51
@Oksi_B píše:
zkoušela jsi restartovat počítač? případně spustit správce úloh zda aplikace neběží na pozadí?

Restart jsem zkoušela, správce úloh jsem teď taky zkoušela, ale neběží mi nikde :? Tak nevím, ještě se v tom nějak porýpu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
28.5.12 09:52
@Eva B. píše:
Taky bych ho zkusila možná přeinstalovat…on ti při instalaci nabídne, zda přepsat to původní a nechat heslo, pak by se tam mohla zvolit možnost, aby se nespuštěl sám, tím by sis vyřešila problém…

Vyzkouším, díky za radu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Káťa01
28.5.12 10:53

Ahoj, taky se mi to už stalo a opravdu mi nezbylo nic jiného, než přeinstalovat celý Skype, ale pak už mi to nepsalo:-)

• Citovat
  • Upravit
2939
28.5.12 12:03

Tak jsem to přeinstalovala a jde to, moc všem děkuji za rady! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rostu
11.6.12 20:26

WINDOWS

Klikněte na Start, napište „spustit“ a stiskněte Enter. (Windows XP: klikněte na Start a poté Spustit.)
Do řádku napište „%appdata%skype“ (bez úvozovek) a klikněte na OK.
Najděte a odstraňte soubor shared.xml.
Restartujte Skype.

• Citovat
  • Upravit
milan mikolasek
23.8.12 07:51

skij

Ahoj nejsi uz nahodou prihlasena v pravo dole tam mas spusteny skype :)

• Citovat
  • Upravit
ches
24.5.13 09:54

Taky to muze byt nedostatkem mista na disku c:, tak jako v mem pripade :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová