Nejdřív hrací deka pak ohrádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
18.8.12 10:48

@wittis i můj naprosto líný a flegmatický prvorozený si vystačil s cestovní postýlkou v obýváku do nějakých 3m. Pak z ní neviděl, dítě v tom skoro nemá prostor se otočit, pořád někde naráží…

Jinak k nevychovaným dětem, přemýšlím, co tak neuvěřitelně nevychovaného dítě nebo maminka udělali :think: Nějak nevím, zda to, že párek spadne na zem je nevychovanost. Možná kdyby maminka párek odebrala a vyhodila, tak bys teprve viděla pořádný tóčo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
18.8.12 10:52
@Gladys píše:
Možná kdyby maminka párek odebrala a vyhodila, tak bys teprve viděla pořádný tóčo :jazyk:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.8.12 10:52

Pro upřesnění párek na zem nespadl, dítě se lehlo na zem, válelo párek po zemi, pak po kolečku po kočárku a pak ho spokejeně jedl. Jsem prostě ještě prvně těhotná, přecitlivělá a vychovaná v přísném režimu! :D

@Gladys
a to tóčo by bylo asi pořádný v tom případě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.8.12 10:55

Moje dítě k tomu nepotřebuje ani ten párek…lehne si kdekoliv na zem, nahodí jazyk a už jede, kolečka kočárku neolizuje ale okusuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
18.8.12 10:56

Ahoj, ja mela hraci deku, protoze mi prijde zbytecne davat do ohradky miminko, ktere „neutika“ pakl jsme meli ohradku, ale mela 180×180, takze dost prostoru.. a nezavirala jsme ji, spis to bylo takove odkladiste, aby se hracky nepovaly vsude…

ted u druhyho jsem ohradku ani nevytahla, prijde mi zbytecna. Takze ja bych ohradku nekupovala. Proste zabezpecit misto, aby se tam diteti nemohlo nic stat…
maleho jsem davala na zemi na nizkou matraci 190×140cm a rehabilitacni mi rekla, ze je to moc maly prostor a ze ho nemam omezovat v pohybu, jinak ho brzdim… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
18.8.12 10:59

@wittis já bych teda našeho kluka nenechala patlat párek po kolečku kočárku (nevím, kolik malému bylo, ale já bych mu hlavně nedala ani ten párek). Dřív jsem byla úzkostlivá podobně jako ty. Když jsme šli s kamarádkou a její starší dcera vyválela rohlík a pak ho dojedla, tak jsem si říkala, že bych asi radši dala novej :mrgreen:, ale oni ty děcka jsou fakt nezmaři, ale náš malej je tak trošku mydlinka a když má třeba špinavý ruce, tak běží, abych mu je utřela :lol: Navíc má jídlo hodně rád, takže s ním většinou neplýtvá a naopak sebere i drobky ze sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
18.8.12 11:00
@RyBANA píše:
Moje dítě k tomu nepotřebuje ani ten párek…lehne si kdekoliv na zem, nahodí jazyk a už jede, kolečka kočárku neolizuje ale okusuje…

to mi připomnělo, jak jsme šli na procházku a malej přišel k popelnici a oblíznul jí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.8.12 11:03
@tweetydee píše:
to mi připomnělo, jak jsme šli na procházku a malej přišel k popelnici a oblíznul jí :lol: :lol:

:lol: te tak nosit sebou dezinfekci a vylít mu tím pusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
18.8.12 11:03
@RyBANA píše:
@wittis

Vidělas někdy lidi v obchodě co se přehrabují v regálu s rohlíky? Kolik jich znáš a víš 100%, že nemají nějakou kožní nebo jinou nakažlivou nemoc…a přesto si ten rohlík koupíš a sníš..děcku ho taky dáš…a pak se hroutit, když mu spadne na zem? :lol:

Zrovna jsem včera psala do jiné diskuze, že jsem byla na toto taky tak trochu úzkostlivá, dokud mi syn na písku nesežral tak půl tuny čerstvě od psa pochcaného písku :mrgreen:

a hlavne kolik z nas si nabira rohlik v rukavicich… a kdyz si vemes, ze si pred tim drzela kosik, ktery je hned po mhd nejvetsim semenistem bakterii.. tak by me nejaky parek na zemi nevytrhl.. ikdyz parek??? 8o kdo dava svemu diteti parek jeste k tomu venku :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.8.12 11:08
@Andule píše:
ikdyz parek??? 8o kdo dava svemu diteti parek jeste k tomu venku :)))

No já to chápu, já beru na gyndu pytel křupek a pytlík medvídků, čekání v čekárně a pak ještě musej chvíli počkat, než se na mě dr mrkne, tak paní asi vzala to, co dítě miluje, skoro bych si tipla, že párek každý den na procházku ven nedostává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.8.12 11:08

@Andule:mrgreen: Teda párek v rohlíku :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.8.12 12:01

My měli do 7 měsíců tuhle deku od bright starts http://deky.heureka.cz/…-a-hrackami/ Pak kluk začal obcházet nábytek, tak o ní ztratil zájem. Ale pořád si hraje s hracími „brouky“.
Ohrádku jsme neměli. Přišlo mi pro kluka ponižující ho někam zavírat.

• Citovat
  • Upravit
4989
18.8.12 12:09

Me tedy prisla jakakoli deka uplne zbytecna, obe deti na ni vydrzely par sekund. mela jsem jen hrazdicku.
ohradku mela prvni dcera, ale nechtela v ni byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
18.8.12 12:30

Já bych hrací deku nejprve pořídila, tu jsme teda využili maximálně a skoro od narození :mrgreen: ohrádku máme, ale malá je v ní tak 10 min, abych se ráno v klidu mohla umýt a upravit, jinak tam brečí a být tam nechce, máme malinkou, ale gračky se tam vejdou. Jinak u nás to krámování u vaření nefunguje, malá má vykrámované všechny šuflíky a skříňky za 2 minuty a nic, prostě ji to nebaví, možná chviličku a už jde do koupelny a leze do sprcháče, po topení a tak podobně :roll: takže vařím, když spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
18.8.12 12:36

Jinak je fakt, že ohrádky by se používat neměly, aby se dítě mohlo samo rozvíjet a pohybovat, jinak ho tím brzdíme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí