Nejistá se svou orientací ve středním věku

Anonymní
11.8.21 21:34

Nejista se svou orientaci ve strednim veku

Nema to take tak nektera z vas?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5395
11.8.21 21:42

Kolik ti je a jak to máš doma - otec, matka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14697
11.8.21 21:44

Nemuzes se třeba jenom nudit nebo celkově nevědět, kudy kam v životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
11.8.21 21:47
@Anonymní píše:

Nejistota je zakladem silne duse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2416
11.8.21 22:10

A pochybovat jsi začala až teď, nebo sis nebyla jistá už od útlého věku? Osobní zkušenost nemám, ale myslím, že ve středním věku se sexuální orientace z ničeho nic nemění. Buď se v tobě probudilo něco, co jsi celý život potlačovala, nebo jsi třeba otrávená stereotypem a podvědomě hledáš změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5395
11.8.21 22:15

Někteří lidé se zamilují do člověka a je jim jedno, jestli je to muž, nebo žena. Může se jim to v životě střídat. Miluji osobnost, ne pohlaví. Bisexualita, mozna i něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
11.8.21 22:30

@Takco tuším, že se to jmenuje pansexualita, a ano, mám v širším okolí dokonce dvě takové osoby. A obě to o sobě zjistily až v pozdějším věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.8.21 22:52

Není to ojedinělé, ze ženy to objeví až ve střední i pozdějším věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5395
12.8.21 09:35
@ropucha 02 píše:
@Takco tuším, že se to jmenuje pansexualita, a ano, mám v širším okolí dokonce dvě takové osoby. A obě to o sobě zjistily až v pozdějším věku.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
12.8.21 09:46
@Anonymní píše:

Nic neobvyklého… také mám ve svém okolí dvě, co v padesáti letech najednou začaly žít v partnerském vztahu se ženou.

Těžko říct co za tím je. Tu jednu znám velice dobře a vždycky byla hodně na chlapy, měla sex hodně ráda a dost si užívala ( se stálým partnerem, ne že by byla do větru ). Pak se z partnera vyklubal největší pitomec, alkoholik, gembler a po tom co musela kvůli němu prodat barák a poplatit dluhy ho kopla do zadní části těla. Byla nějakou dobu sama a pak BUM!…pani… našla si přítelkyni a jsou spolu již kolem 7 let tuším.

Takže si nemyslím, že by byla homosexuální od narození s tím, že na to přišla později. Vypadá to spíš na zklamání z chlapů s vědomím, že se ženou se jí prostě žije lépe. I ta její partnerka byla roky vdaná, má dospělého syna a ONA je její první láska stejného pohlaví. Takže vlastně další! Další co na TO přišla až ve středním věku :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
12.8.21 09:49

Byla jsem v životě zamilovaná do mužů i do žen, vím to o sobě cca od střední školy. Nic na tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.23 22:42

Tohle téma zrovna řeším. Mám si najít partnera nebo to zkusit se ženou? Ženy mě vzrušují, ale nedokážu si přestavit vztah se ženou. Nemám žádné kamarádky a s kolegyněmi nevycházím, protože se nemáme o čem bavit. Přemýšlím, zda to nebude jen moje sugesce nebo hormonální výkyvy. Moje vztahy trvaly maximálně půl roku, ale příčinu bych nehledala v sexuální orientaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
13.8.23 22:59
@Kabanovnice píše:
Tohle téma zrovna řeším. Mám si najít partnera nebo to zkusit se ženou? Ženy mě vzrušují, ale nedokážu si přestavit vztah se ženou. Nemám žádné kamarádky a s kolegyněmi nevycházím, protože se nemáme o čem bavit. Přemýšlím, zda to nebude jen moje sugesce nebo hormonální výkyvy. Moje vztahy trvaly maximálně půl roku, ale příčinu bych nehledala v sexuální orientaci.

Vztah s mužem bude asi lepší, když už teď víš, že by to se ženou nešlo. :nevim:
Pokud tě vzrušují ženy, můžeš si to ponechat jako dobrou sexuální stimulaci svými erotickými představami. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.23 11:20
@Černá Madonna píše:
Vztah s mužem bude asi lepší, když už teď víš, že by to se ženou nešlo. :nevim:
Pokud tě vzrušují ženy, můžeš si to ponechat jako dobrou sexuální stimulaci svými erotickými představami. ;)

Nikdy neříkej nikdy! Mě vzrušují ženy, ale oblečené. Jedna tu zmínil, že ji vzrušuje dámské přirození, což já nemám. Když nad tím přemýšlím, tak nám předhazují jen nahé ženy. Nikdy nevidíme nahého chlapa, což je škoda. I film Padesát odstínů šedi ukazoval jen intimní partie Anastasie. Grey byl vyobrazené maximálně zezadu. Z toho může pramenit naše nejistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
14.8.23 11:32
@Anonymní píše:

No jó, ještě chvíli, tak pár let, a začne tě zajímat jen žrádlo. A to je nebinární. Zatím se můžeš uspokojovat s oběmi pohlavími. To není na škodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová