Nejkvalitnější značka prvních příkrmů, jaká? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@unuděná píše:
Přesně. Navíc málokdo zkoumá, zda je zelenina hnojená a čím, jak dlouho v obchodě leží ve folii apod. Totéž maso nebo vejce. Pro prcky lepší sehnat od nějakého farmáře nebo deklarované bio. A když si nejsem jistá, pak jsou skleničky určitě lepší volba, požadavky a kontroly na dětskou stravu jsou velmi přísné.
Tak myslím si, že rozumný rodič z nějakých španělských exponátů z hypermarketů vařit nebude. Opakuji, rozumný rodič..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hand made super, když máš možnost koupit kvalitní zeleninu, ale určitě ne nějaký Penač atd.. Kde je to všechno zrychleně pěstované, jablka jak když jsou nalestěna a bůh ví co všechno.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Evulina Nojo, ale co třeba to maso? Já to právě kdysi řešila, přístup k domácímu kuřecímu nebo králičímu jsem měla tak 1× do roka a jinak mi to přijde dost neprůhledné, když kupuješ někde na trhnu nebo tak. Maso od Hippu ve skleničkách je hnus, masa cca 40% a zbytek voda a zahušťovadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na začátku jsem na ochutnávku kupovala skleničky od DM Bio, občas hipp. Časem vyhovovaly Hami a DM Bio. Když měl vyzkoušené všechno, tak jsem teprve začala vařit. Malý má 10M, 90% toho co ji je vařené, ale sklenicku taky občas dam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovali jsem Hipp, ale pouze v Německu, ten kupovaný v Česku byl rozdíl v kvalitě, ale hlavně chuti. A také samozřejmě o dost dražší. Starší syn ho měl rád, mladší moc ne, ten nechce žádnou,,skleničku”, takže vařím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jaká je podle vás nejkvalitnější značka s příkrmy? Už nás to brzy čeká tak bych měla už něco pomalu nakoupit
Také si myslím že nejlepší je udělat sama doma víš co do toho dáš, ale tak jasně že zrovna nevím cokoliv tak chceš narychlo koupit tak bych vzala asi to kde je nejméně soli nebo přidaného cukru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iPodPrd Jj,tak to jedine, co jsem dala malé ochutnat. Mrkev mi ale přišla lepší od Babylove a dyni mi malá plivala, když ji uvařím maslovou, tak tu miluje…všeobecné občas valím oči, co v těch sklenickach vše je, je třeba to opravdu cist
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co do složení mi přišlo nejlepší Babybio, takové nejpoctivejsi, ale v běžných kamennych obchodech nesezenes, objednávala jsem na feedo.cz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem babylove v DM, detem ani jine nechutnaly. A meli dobrej vyber, kluci milovali ty s rybama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jaká je podle vás nejkvalitnější značka s příkrmy? Už nás to brzy čeká tak bych měla už něco pomalu nakoupit
A co je na dotazu tak intimního anonym?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovocné skleničky jsem kupovala dmBio a Hipp (vše bez přidaného cukru). Masozeleninové jsem koupila jenom párkrát (stejné značky). Jinak si myslím, že je lepší vařit z kvalitních (!!!) surovin. Někdo si to uvaří a dává do mrazáku, to je asi taky varianta. Mně to denní vaření kousku zeleniny nebo masa nevadilo a měla jsem aspoň lepší pocit z toho, že to je čerstvé.
Edit: teda maso zamrazuju a postupně vytahuju. Ale to je tím, že kupuju bio, blbě se to shání, takže když už koupím, tak je toho většinou víc a zamrazím to.
- Citovat
- Upravit
Stejnak mě přijde zvláštní, když si precteme různá složení, tak je to někdy fakt hrůza, a přitom to musí být fakt přísně kontrolované když je to pro miminka, já sama sobě si kupuji přesnidavky protoze mi to chutná, a můžu říct že že všech u mě vede taky ta dm baby love, jsou takové nejvíc přírodní, prostě hruškova chutná jak hruška.. A není to tak umělé, takže asi tedy i podle vašich zkušenosti budeme dávat dm baby love
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Stejnak mě přijde zvláštní, když si precteme různá složení, tak je to někdy fakt hrůza, a přitom to musí být fakt přísně kontrolované když je to pro miminka, já sama sobě si kupuji přesnidavky protoze mi to chutná, a můžu říct že že všech u mě vede taky ta dm baby love, jsou takové nejvíc přírodní, prostě hruškova chutná jak hruška.. A není to tak umělé, takže asi tedy i podle vašich zkušenosti budeme dávat dm baby love
No to je právě ono 3/4 těch ovocných jsou doslazované cukrem. A v masozeleninových zase tak málo masa, že to naprosto nepokryje dávku většího dítěte. A třeba u instantní kaše, která se tváří jako super pro děti, je palba cukru a ovocné aroma a místo ovoce. Takže si vyber. Sice kontrola, ale nevhodné složení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit