Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Litoměřice splňují vše. 26 tisíc obyvatel, krasne náměstí, kopce kam se podivas a Praha půl hodinky po dálnici
@Anonymní píše:
@Samantha9
Dobříš? Proboha to snad ne. O cigosich teď nemluvím. To je samo o sobě průser. Ale historický centrum. Jo jasně, zámek je pěknej o tom žádná, ale jinak? Takže Mělník i Dobříš…kam jste daly oči![]()
No pěkné, ani se pod to nepodepíšete
Já tedy Dobříš můžu, a není to jen zámek, ale i staré usedlosti, původní synagoga, krásný zámecký park. A kousek Brdy ![]()
@Katuskka píše:
Nový Jičín
Až teď dočítám, koukám že tip už tu je ![]()
@Agneth jsem z Třeboně a turistů-luftáků jsou tu mraky, takže život ve skanzenu
a takový klid tu býval
@Marcam píše:
@Agneth jsem z Třeboně a turistů-luftáků jsou tu mraky, takže život ve skanzenua takový klid tu býval
To si právě myslím, že takové města jako Třeboň, Krumlov apod. jak tady všichni doporučují, jsou super na dovolenou, ale ne pro život. To samé Mikulov. Je tam krásně, mám ho ráda, ale žít bych tam nechtěla…
Taky nevím, jestli zazněl Tábor, to je opravdu moc pěkné město na život. Zase se ale bojím, že počet obyvatel už bude vyšší.
@andelka83 píše:
Až teď dočítám, koukám že tip už tu je
no nevím, teď třeba o víkendu jsem přemýšlela kde tam je volně přístupné, větší, oplocené dětské hřiště…?vůbec netuším.
@axlpol píše:
no nevím, teď třeba o víkendu jsem přemýšlela kde tam je volně přístupné, větší, oplocené dětské hřiště…?vůbec netuším.
Oplocených jsou mraky, i těch volných. Největší na Skalkách, menší u ulice Budovatelů a Gregorova, další u ZŠ Dlouhá, potom kousek výš, ulici si nevzpomenu, je tam velká loď s tobogánem, další ve Smetanových sadech. Snad v každém dvoře jsou hřiště, každý den můžeme chodit jinam.