Nejlepší město?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
12.6.17 11:17

@andelka83 to s tou lodí je pod Májem, ale nevím jestli má plot? a ty ostatní jsou všechny na sídlišti nezi paneláky, jako cizí bych je nenašla…skalky jsou od ruky, když člověk zaparkuje někde v centru, aby mohl ještě nakoupit. Projížděla jsem NJ a chtěla někde zastavit ať se děti vyběhaj a nenapadlo mě ani jedno, kde bych nějaké našla. Teď už budu vědět ;)
Tak každý je zvyklý na své. Mě to v Kopřivnici taky vyhovuje, hřišt je tam dost, blízko do přírody všemi směry, obchody u ruky i bez auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.6.17 11:22
@Marcam píše:
@Agneth jsem z Třeboně a turistů-luftáků jsou tu mraky, takže život ve skanzenu :nevim: a takový klid tu býval

Já právě pocházím z Krumlova. :lol: Takže Třeboň je pro mě stále taková klidná oáza. :mrgreen:
Navíc se mi líbí i to zdejší vyžití ve formě velkého množství cyklostezek, naučných stezek, krásných dětských hřišť, teplého bazénu…nese si to sice s sebou daň v podobě turistů, ale zas na druhou stranu, bez nich by toto vůbec nevzniklo. Případně vzniklo, ale už dávno by to chátralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32899
12.6.17 11:23

@axlpol jj,autem buď sjet na ty skalky nebo pod nemocnicí, nebo pak na sídlištích jich jsou mraky. I oplocených. Loď oplocená není, ale problém jsem s tím neměla. My tam nebydlíme, ale jezdíme na návštěvy.
V Kopřivnici se mi líbí bazén a sauna, jednou jsme tam byli v kině. Jinak též jen projíždíme, takže v Kopru bych taky nevěděla najisto kam s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
12.6.17 13:13
@Anonymní píše:
@Samantha9
Dobříš? Proboha to snad ne. O cigosich teď nemluvím. To je samo o sobě průser. Ale historický centrum. Jo jasně, zámek je pěknej o tom žádná, ale jinak? Takže Mělník i Dobříš…kam jste daly oči :think: :zed:

hmmm ukaz mi tu jedinyho cigose tvl???. Zkratka a dobre, hrdinny anonyme, Dobris je nej mesto u Prahy a pro rodinu s detmi je to tu dokonaly :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.06.17 v 15:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
12.6.17 13:15
@Imamother píše:
No pěkné, ani se pod to nepodepíšete :) Já tedy Dobříš můžu, a není to jen zámek, ale i staré usedlosti, původní synagoga, krásný zámecký park. A kousek Brdy :srdce:

Videla Dobris asi z letadla nebo co..hrdinka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.17 14:58

Podebrady! Kolonada, park, zamek, cyklostezka, jezero a plaze, lesy, podniky, sportovni vyziti, pesky vsude kousek.. na kolonade a namesti celorocne prijemny ruch, jinde klidek…zije se tu krasne.

• Citovat
  • Upravit
8491
12.6.17 16:49

Cesky Krumlov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.17 16:52
@Simu píše:
A)Jaké myslíte, že je nejlepší město pro život v ČR?
  1. Jaké město podle vás splňuje nejvíce těchto kritérií?
  • počet obyvatel 10-30 tisíc
  • pěkné historické centrum
  • parky, hezká příroda v okolí, nejlépe i nějaké kopce
  • kulturní vyžití, akce pro děti
  • dobrá dostupnost do velkého města
Díky :mavam:

Tak když si odmyslím ten počet obyvatel, tak Jablonec nad Nisou, nás je tu okolo 50 tisíc. :)
Centrum je tu pěkné, příroda v okolí, Jizerské hory, kopce kam se jukneš, vyžitího pro rodiny s dětmi i dospělé je tu mnoho a dostupnost do velkého města je dvacet minut autem, vlakem nebo tramvají či busem ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
12.6.17 16:56
@reny14 píše:
Turnov :srdce:
:palec: Jo, ten se mi taky moc líbí a ještě Jičín :palec:
  • Citovat
  • Upravit
6664
12.6.17 23:26
@Jančakecalka píše:
Tak když si odmyslím ten počet obyvatel, tak Jablonec nad Nisou, nás je tu okolo 50 tisíc. :)
Centrum je tu pěkné, příroda v okolí, Jizerské hory, kopce kam se jukneš, vyžitího pro rodiny s dětmi i dospělé je tu mnoho a dostupnost do velkého města je dvacet minut autem, vlakem nebo tramvají či busem ;)

Ale musíš mít ve velké lásce zimu, sníh a nemít ambice něco si pěstovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
13.6.17 15:31
@klamonožka píše:
Ale musíš mít ve velké lásce zimu, sníh a nemít ambice něco si pěstovat. :)

Tak zimu mám ráda, to jo. :palec: Hele, pěstovat to tu jde, máme na chatě spoustu plodin, stromy, zeleninu, kytky…jde to. :palec: Tchán též pěstuje ve velkém, takže v pohodě :)
Ale, upřímně, posledních deset zim tu nijaká velkázima nebyla a o sněhu ani nemluvim. Spíš nad náma v badřichově to už jo, ale tady nee. Občas nejaký příval, ale stejně to za chvíli roztálo. když jsem byla dítě, tak to tu byly sakra tuhé zasněžené zimi. ;)

• Citovat
  • Upravit
6664
13.6.17 17:05
@Jančakecalka píše:
Tak zimu mám ráda, to jo. :palec: Hele, pěstovat to tu jde, máme na chatě spoustu plodin, stromy, zeleninu, kytky…jde to. :palec: Tchán též pěstuje ve velkém, takže v pohodě :)
Ale, upřímně, posledních deset zim tu nijaká velkázima nebyla a o sněhu ani nemluvim. Spíš nad náma v badřichově to už jo, ale tady nee. Občas nejaký příval, ale stejně to za chvíli roztálo. když jsem byla dítě, tak to tu byly sakra tuhé zasněžené zimi. ;)

To bylo s nadsázkou. ;) Mám kamarády v Desné a právě říkají, že se jim tam nic nedaří vypěstovat. Ale zas přesídlili ze střední Moravy, tak jim to možná jen přijde v tom kontrastu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
13.6.17 17:20
@klamonožka píše:
To bylo s nadsázkou. ;) Mám kamarády v Desné a právě říkají, že se jim tam nic nedaří vypěstovat. Ale zas přesídlili ze střední Moravy, tak jim to možná jen přijde v tom kontrastu.

Jo, Desnou znám, to máme autem půl hodinky.To nevim, neznám tam nikoho, nedokážu posoudit. Jasně, v pohodě ;) Ale jak říkám ty poslední zimy nejsou ani tady drsné jako dřív. A to pěstování taky není tak hrozný.

• Citovat
  • Upravit
7250
13.6.17 17:27

Český Krumlooov :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
13.6.17 17:32
@Bůča píše: Český Krumlooov :pankac: :pankac: :pankac:

Jejda, a nejsou tam všude jenom turisti? Alespoň takový jsem z toho měla pocit, když jsem tam byla, že pro místní to nemůže být žádná hitparáda, navíc kvůli turismu nastřelené ceny… :think: Ale město je to krásné, to jo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová