Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andelka83 to s tou lodí je pod Májem, ale nevím jestli má plot? a ty ostatní jsou všechny na sídlišti nezi paneláky, jako cizí bych je nenašla…skalky jsou od ruky, když člověk zaparkuje někde v centru, aby mohl ještě nakoupit. Projížděla jsem NJ a chtěla někde zastavit ať se děti vyběhaj a nenapadlo mě ani jedno, kde bych nějaké našla. Teď už budu vědět ![]()
Tak každý je zvyklý na své. Mě to v Kopřivnici taky vyhovuje, hřišt je tam dost, blízko do přírody všemi směry, obchody u ruky i bez auta…
@Marcam píše:
@Agneth jsem z Třeboně a turistů-luftáků jsou tu mraky, takže život ve skanzenua takový klid tu býval
Já právě pocházím z Krumlova.
Takže Třeboň je pro mě stále taková klidná oáza. ![]()
Navíc se mi líbí i to zdejší vyžití ve formě velkého množství cyklostezek, naučných stezek, krásných dětských hřišť, teplého bazénu…nese si to sice s sebou daň v podobě turistů, ale zas na druhou stranu, bez nich by toto vůbec nevzniklo. Případně vzniklo, ale už dávno by to chátralo.
@axlpol jj,autem buď sjet na ty skalky nebo pod nemocnicí, nebo pak na sídlištích jich jsou mraky. I oplocených. Loď oplocená není, ale problém jsem s tím neměla. My tam nebydlíme, ale jezdíme na návštěvy.
V Kopřivnici se mi líbí bazén a sauna, jednou jsme tam byli v kině. Jinak též jen projíždíme, takže v Kopru bych taky nevěděla najisto kam s dětmi.
@Anonymní píše:
@Samantha9
Dobříš? Proboha to snad ne. O cigosich teď nemluvím. To je samo o sobě průser. Ale historický centrum. Jo jasně, zámek je pěknej o tom žádná, ale jinak? Takže Mělník i Dobříš…kam jste daly oči![]()
hmmm ukaz mi tu jedinyho cigose tvl???. Zkratka a dobre, hrdinny anonyme, Dobris je nej mesto u Prahy a pro rodinu s detmi je to tu dokonaly ![]()
Příspěvek upraven 12.06.17 v 15:21
@Imamother píše:
No pěkné, ani se pod to nepodepíšeteJá tedy Dobříš můžu, a není to jen zámek, ale i staré usedlosti, původní synagoga, krásný zámecký park. A kousek Brdy
Videla Dobris asi z letadla nebo co..hrdinka..
Podebrady! Kolonada, park, zamek, cyklostezka, jezero a plaze, lesy, podniky, sportovni vyziti, pesky vsude kousek.. na kolonade a namesti celorocne prijemny ruch, jinde klidek…zije se tu krasne.
@Simu píše:
A)Jaké myslíte, že je nejlepší město pro život v ČR?
- Jaké město podle vás splňuje nejvíce těchto kritérií?
Díky
- počet obyvatel 10-30 tisíc
- pěkné historické centrum
- parky, hezká příroda v okolí, nejlépe i nějaké kopce
- kulturní vyžití, akce pro děti
- dobrá dostupnost do velkého města
Tak když si odmyslím ten počet obyvatel, tak Jablonec nad Nisou, nás je tu okolo 50 tisíc. ![]()
Centrum je tu pěkné, příroda v okolí, Jizerské hory, kopce kam se jukneš, vyžitího pro rodiny s dětmi i dospělé je tu mnoho a dostupnost do velkého města je dvacet minut autem, vlakem nebo tramvají či busem ![]()
@Jančakecalka píše:
Tak když si odmyslím ten počet obyvatel, tak Jablonec nad Nisou, nás je tu okolo 50 tisíc.
Centrum je tu pěkné, příroda v okolí, Jizerské hory, kopce kam se jukneš, vyžitího pro rodiny s dětmi i dospělé je tu mnoho a dostupnost do velkého města je dvacet minut autem, vlakem nebo tramvají či busem
Ale musíš mít ve velké lásce zimu, sníh a nemít ambice něco si pěstovat. ![]()
@klamonožka píše:
Ale musíš mít ve velké lásce zimu, sníh a nemít ambice něco si pěstovat.
Tak zimu mám ráda, to jo.
Hele, pěstovat to tu jde, máme na chatě spoustu plodin, stromy, zeleninu, kytky…jde to.
Tchán též pěstuje ve velkém, takže v pohodě ![]()
Ale, upřímně, posledních deset zim tu nijaká velkázima nebyla a o sněhu ani nemluvim. Spíš nad náma v badřichově to už jo, ale tady nee. Občas nejaký příval, ale stejně to za chvíli roztálo. když jsem byla dítě, tak to tu byly sakra tuhé zasněžené zimi. ![]()
@Jančakecalka píše:
Tak zimu mám ráda, to jo.Hele, pěstovat to tu jde, máme na chatě spoustu plodin, stromy, zeleninu, kytky…jde to.
Tchán též pěstuje ve velkém, takže v pohodě
Ale, upřímně, posledních deset zim tu nijaká velkázima nebyla a o sněhu ani nemluvim. Spíš nad náma v badřichově to už jo, ale tady nee. Občas nejaký příval, ale stejně to za chvíli roztálo. když jsem byla dítě, tak to tu byly sakra tuhé zasněžené zimi.
To bylo s nadsázkou.
Mám kamarády v Desné a právě říkají, že se jim tam nic nedaří vypěstovat. Ale zas přesídlili ze střední Moravy, tak jim to možná jen přijde v tom kontrastu.
@klamonožka píše:
To bylo s nadsázkou.Mám kamarády v Desné a právě říkají, že se jim tam nic nedaří vypěstovat. Ale zas přesídlili ze střední Moravy, tak jim to možná jen přijde v tom kontrastu.
Jo, Desnou znám, to máme autem půl hodinky.To nevim, neznám tam nikoho, nedokážu posoudit. Jasně, v pohodě
Ale jak říkám ty poslední zimy nejsou ani tady drsné jako dřív. A to pěstování taky není tak hrozný.
@Bůča píše: Český Krumlooov![]()
![]()
Jejda, a nejsou tam všude jenom turisti? Alespoň takový jsem z toho měla pocit, když jsem tam byla, že pro místní to nemůže být žádná hitparáda, navíc kvůli turismu nastřelené ceny…
Ale město je to krásné, to jo. ![]()