Nejlepší město?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
13.6.17 17:47

@klamonožka Bohužel nejsem z Krumlova, ale jednu dobu jsem tam jezdila často. Strašně mě to tam přitahuje, cítím se tam dobře, jako doma.
Turisti mi nijak nevadili, ale to bude tím, že cca před 15lety tam nebyl takový nával. Dnes je to horší, ale i tak je to město moje srdcovka :srdce:
Stejně tak mi bylo sympatické, že ceny i klasické obchody zůstavaly v centru, žádné přirážky ani moc suvenýrů…vše se mění, co není dnes může být. Pro místní musí být největší omezení jen památkáři kteří jim moc nedovolí a ti co žijí„na okraji“v bytech, tak mají klid, tam žádný ruch není a přitom je to blízko do centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
13.6.17 17:51

Uherské Hradiště :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.6.17 18:09
@klamonožka píše:
Jejda, a nejsou tam všude jenom turisti? Alespoň takový jsem z toho měla pocit, když jsem tam byla, že pro místní to nemůže být žádná hitparáda, navíc kvůli turismu nastřelené ceny… :think: Ale město je to krásné, to jo. :)

tak jasne ze jsou. v sezone jo. a ceny taky napaleny.ale to je dan za to, zit v takovy nadhere. a jako bonus tam strasi :pankac: to mesto ma neskutecny kouzlo. teda centrum.ta vune :pankac: zavru oci a citim ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.6.17 18:10

A v zime je tam mrtvo, jakoby se zastavil cas. vetsina podniku zavrenejch. spi to tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
13.6.17 18:57
@Bůča píše:
A v zime je tam mrtvo, jakoby se zastavil cas. vetsina podniku zavrenejch. spi to tam
…už to taky není ono. Pamatuju, jak jsme tam na vánoční svátky horko těžko sháněli jakékoli ubytování a štědrovečerní večeře byla v čínské restauraci na náměstí, jinak všude mrtvo. Teď už je otevřeno snad všude a nabízí se přímo štědrovečerní menu s ubytováním…ale jasně, zbytek zimy je tam klid.No a ty přepálené ceny…nějak jsem si ani nevšimla(v obchodech),teda krom restaurací, to je jasný, že když bude výhled na zámek, tak pivo bude dražší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.6.17 21:43

@axlpol souhlas, vo tom zadna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie