Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak když pominu takový ty úplný hrůzy jako Květoslav, Slavěna apod., tak já třeba nesnášim Jakub. Nemůžu absolutně pochopit, proč zrovna tohle jméno je tak oblíbený.
A pak ještě Filip a Robert, z ženských třeba Blanka. A dobrej úlet je Saskie ![]()
@miluver píše:
Stojan, Krasoň, Jasoň, Andělín, Plamen, Cézar, Gejza, Dluhoš, Hroznata, Narcis, Vlk, Lev, Hyacint, Živan, Pelhřim, Romeo, Květoň, Radegast, Zlatan …a ještě pá příšerných bych našla!!![]()
Gejza je ovšem TOP. ![]()
@Anna766 píše:
Není
Pro mě je. Téma nezní, jaká jména se vám líbí, ale jaká jména se vám zdají nejošklivější. A já kromě jména Karel, Ivan a Antonín ještě nesnáším jméno Hynek.
@krtek93 píše:
Ještě mě napad Hynek.
To mi přijde jako když něco hnije nebo hyne.
@Overlook píše:
To mi přijde jako když něco hnije nebo hyne.
Taky to mám spojené s tím, že něco hyne. Je to divné jméno.
@Klopotkova píše:
Pro mě je. Téma nezní, jaká jména se vám líbí, ale jaká jména se vám zdají nejošklivější. A já kromě jména Karel, Ivan a Antonín ještě nesnáším jméno Hynek.
OK,tak mě nesežer.
tyjo tak jsem se dozvěděla, že celá moje rodina má vlastně hnusný jmena
no tak přidám taky svoji trošku. Za mě nee ty profláknutý co má každý Nela, Eliška, Terezka, Natalka, Ema/mma a Ela/lla. Klučičí pak Matyáš, Dominik, Patrik, Filipa v poslední tý všechny áše jako Matyáš/tobiás/Jonáš atd.
Kája a Pepa,to je otřesný
Taky Zdeněk,Milan,Vlastimil se mi nelíbí,z ženských jmen Zdena,Věra,Ivana,Vlasta,Broňa,Květa. Všechny jména končící na slav a mír mi připadají osklivá
Zdeňka,
Zbyšek, Antonín, Božena, Eliška, Anežka, Anna, Ludmila, Josef, Hildegarda, Filoména, Jenovéfa, Jan, Jiří, Zbyněk, Alois, Alfréd, Mečislava, Hynek, Olga, Věra, Johana, Doubravka
a ještě by jich takových podobných bylo moc ![]()
Chudáci děti