Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Jak ti to mohlo docvaknout až teď, když jsi to tu zakládala už včera.
A navic, koleno s tim nesouvisi a rymu uz nemas. Co chces resit?
Spíš by to chtělo psychiatra, to ti to docvakává dost pomalu, včera, dnes a co zítra, to se taky zeptáš
@evulinda79 píše:
Spíš by to chtělo psychiatra, to ti to docvakává dost pomalu, včera, dnes a co zítra, to se taky zeptáš
A nezapomeň, že ještě v sobotu ráno a v neděli večer! ![]()
Koleno už jsi tu řešila ne? jako myslím že by tě fakt nebolelo jen jedno koleno
@Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat dneškem by mi měla končit izolace 10 dnů od pozitivniho testu. Měla jsem rymu a trochu mě bolelo koleno. V neděli jsem byla na testu a v pondělí jsem volala lékaři že mám pozitivní test pcr sestra mi řekla zavolejte si v pátek (5den izolace) tak volám a říkám sestře že mě bolí koleno a ona že slyší jak huhnam do telefonu že mě doktor posle na nějaké odběry ale moc jsem ji nerozuměla tak v úterý volám což je 9 den izolace. A sestra se mě zeptala jak se cítím říkám dobře a neshopenku ukoncilanějak mi to docvaklo až teď že mě původně chtěla někam posílat
mám to řešit nebo to nechat být? Přez víkend rýma pryč a koleno taky neboli
jsem hroznej zmatkař tak nevím
kolik těch diskusí ještě založíš? prostě se smiř s tím, že ti skončila izolace a šupajdi do práce
koleno namaž Dolgitem a procvičuj na rotopedu, když to pořád nebude dobré, tak na ortopedii, dostaneš obstřik pravděpodobně
Jsi dementni? Proc se porad ptas dokola? Si zavolej k lekari, ne?
![]()
A neni to zpravne, ale SPRÁVNĚ ![]()
Neni ta izolace ted 14 dní nahodou?
a když už, tak „správně“ díky ![]()
@Laurie píše:
Neni ta izolace ted 14 dní nahodou?
a když už, tak „správně“ díky
To prý je až pro nové.
Ahojky chci se zeptat dneškem by mi měla končit izolace 10 dnů od pozitivniho testu. Měla jsem rymu a trochu mě bolelo koleno. V neděli jsem byla na testu a v pondělí jsem volala lékaři že mám pozitivní test pcr sestra mi řekla zavolejte si v pátek (5den izolace) tak volám a říkám sestře že mě bolí koleno a ona že slyší jak huhnam do telefonu že mě doktor posle na nějaké odběry ale moc jsem ji nerozuměla tak v úterý volám což je 9 den izolace. A sestra se mě zeptala jak se cítím říkám dobře a neshopenku ukoncila
nějak mi to docvaklo až teď že mě původně chtěla někam posílat
mám to řešit nebo to nechat být? Přez víkend rýma pryč a koleno taky neboli
jsem hroznej zmatkař tak nevím