Největší nákupní omyly..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
11.12.20 09:17
@Altavista píše:
Nevím, snad ne, hlavně to chci zkusit, ale mám dojem že ceny u toho jdou pořád nahoru :lol: a to fakt na otestování, jestli bude fungovat či ne, ne.

Mne by prave zajimal nazor lekare, protoze z ciste logickeho hlediska mi to vubec zdravý neprijde, ale nejsem odbornik, tak nevim :mrgreen: ale jinak to vypada jako perfektni vec, samozrejme, cena je drsna, ale kdyby to fakt fungovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.12.20 09:18

U nás nakupuje zbytečnosti jen manžel. Takže nám doma jako lapač prachu leží internetové rádio, které nikdo nepouští, přehrávač LP, který po koupi hrál 2×. Nespočet Bluetooth reproduktorů, kabelů, nářadí. Ze všeho je vždycky nadšený nanejvýš pár dní a pak ho to nezajímá. Radši ani nepočítám, kolik je v tom peněz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
11.12.20 09:24
@Pudloslava píše:
mohu prodat :-)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4660
11.12.20 09:25

Na vysavač na okna jsem taky nadávala, ale když se často utírá ta guma, tak to žádné šmouhy nedělá a fakt ho ráda používám, máme velké plochy, tak to bych se uleštila.
U nás moc nefrčel drahý nosicí šátek, dítě v něm řvalo a řvalo. No nic, schovám pro případné druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
11.12.20 09:26
@Ernais píše:
Mne by prave zajimal nazor lekare, protoze z ciste logickeho hlediska mi to vubec zdravý neprijde, ale nejsem odbornik, tak nevim :mrgreen: ale jinak to vypada jako perfektni vec, samozrejme, cena je drsna, ale kdyby to fakt fungovalo…

Tak ošetření pokožky pulzním světlem provádí spousta klinik. Např. k ošetření pigmentových skvrn. Jestli je to 100% bezpečné nevím. Ale nějak je mi to jedno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
11.12.20 09:29

Máme malý domek, takže v naší pidi kuchyňi se nic moc nenalézá. Nevejdou se sem žádné jmenované spotřebiče a vlastně jsem ráda. Stejně to jsou všechno jen módní hitovky, které za pár let už zase nahradí jiná věc. Reklamy na hračky pro dospělé fungují.

Manžel třeba nutně potřeboval motorku, dovezl si ji vloni. Byl na ní myslím 5× tady po okolí. Při jedné vyjížďce zapomněl, že ten den má vyzvednout děti, že mám odpolední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.12.20 09:32

Tak u nas je prozatim zbytecny robotický vysavač, jelikoz syn 18 mesicu se ho boji, i když ho presvedcuji ze to nic nedela, ma zachvat breku, snad se to casem zlepsi… pak od braunu, neco jako philips lumia, musim se pred kazdym pouzivanim holit a po 8 pouzivani to nemelo efekt.. kuchynsky gril.. x-box s kinektem.. (musela jsem ho mit, ale s ditetem se to neda).. pracku kombinovanou se susinckou(nemame misto na susicku, aby byla zvlast) no musela jsem vsechno mot, a ted je mi vetsina k prdu..jo a jeste chodici pas, ten mam jako drzak na vesak na spodni pradlo a kolicky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
11.12.20 09:36

Nic zbytečného jsem si nikdy nekoupila. Spíše mám doma hodně krámu, kteří mi dávají někteří příbuzný l narozeninám a Vánocům. Vždycky na podzim je nafotim a před Vánoci nabídnu k prodeji a co neprodam, dávám do tomboly na plesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
11.12.20 09:41

@dedrichov Tohle je poněkud zvláštní názor, proč by to byly módní hytovky? Protože se ti to nevejde do kuchyně? ;)

• Citovat
  • Upravit
7355
11.12.20 09:51
@Altavista píše:
@dedrichov Tohle je poněkud zvláštní názor, proč by to byly módní hytovky? Protože se ti to nevejde do kuchyně? ;)

Ne, tak jsem to nemyslela. Naše malá kuchyň nemůže disponovat nabízenými elektrospotřebiči. Jinak bych je určitě nutně potřebovala taky :lol:
Za ty roky vnímám hitovky, opravdu jsou spotřebiče v určitém období, které má každý. A pak se objeví něco nového, asi to neumím vysvětlit, určitě se spoustě lidí hodí. Ale hlavně je to vynikající tah od výrobců, prodejců elektra. Spousta krámů, které mají opodstatnění třeba v profi provozovně, ale doma je nutně mít nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.12.20 09:52

Tak to musím povedať že robotický vysávač bola asi moja najlepšia kúpa. Keď bude postavený dom tak hneď kupujem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30835
11.12.20 09:53

Docela jsem se pobavila.

U nás jediná zbytečnost, kterou nepoužíváme je Fondue, který koupil manžel v návalu nadšení (viděl ho ve výloze) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.12.20 09:55

@stín katedrál Pořád lepší šátek za pár tisíc, než kočárek za několik desítek tisíc :mrgreen:

@dedrichov S kuchyňskými spotřebiči závisí na tom, jak člověk vaří. Třeba kuchyňský robot mi jede už 9. rok a stále je v permanenci. Multicooker mám necelý rok a ještě chudák nestihl pořádně vystydnout. Mám kamarádku, která považuje v kuchyni za zbytečnost i sporák a troubu, protože vaří minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
11.12.20 09:55
@dedrichov
Manžel třeba nutně potřeboval motorku, dovezl si ji vloni. Byl na ní myslím 5× tady po okolí. Při jedné vyjížďce zapomněl, že ten den má vyzvednout děti, že mám odpolední…

Muj muz ma zase vcelku drahou ctyrkolku, driv na ni jezdil blbnout casto, ted ma casu min a min, takze loni na ni byl 1×, letos ani jednou, mne ji pujcovat nechce, takze stoji v garazi a seda na ni prach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.12.20 09:56

U nás doma překáží odšťavňovač, kráječ, vaflovac :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie