Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otázka zní jasně. Co je vaše největší přání v životě? Je něco co by jste si chtěli opravdu splnit?
Téma pro odlehčení. ![]()
Kdyby to mohlo bejt fakt cokoliv, chtěla bych svoje děti ukázat dědovi a urovnat rodinné vztahy než umřel a taky aby celá moje rodina byla spokojená ![]()
kdyby něco teoreticky splnitelnýho, tak bydlet někde v teple u moře…
anonym kvůli rodině…
@Anonymní píše:
Kdyby to mohlo bejt fakt cokoliv, chtěla bych svoje děti ukázat dědovi a urovnat rodinné vztahy než umřel a taky aby celá moje rodina byla spokojená
kdyby něco teoreticky splnitelnýho, tak bydlet někde v teple u moře…anonym kvůli rodině…
První přání je velmi dojemné
kdyby to tak šlo.. ale k tomu „teoreticky splnitelnému“ přání… je to věc o kterou usilujete?
Samozrejme zdraví pro celou rodinu. Ale v tuhle chvili si nejvic preju sourozence pro naši dcerku.. Anonym z jistých důvodu..
Jak říká jeden moudrý člověk - sen se nesmí vyslovit, sen se musí vysnít
takže si ho nechám pro sebe ![]()
@Amalthea chápu co se snažíte říct, jak to myslíte. Nicméně si myslím, že pokud budeme stále jen snít, nic se nestane.. sny by se měli realizovat a ne pouze snít. ![]()
1. Koncert Doors - nesplnitelné
2. Sníst večer čokoládu a zhubnout - nesplnitelné ![]()
Doopravdy vlastně ani nevím… Budu o tom přemýšlet ![]()
A co ty, @emimka20?
Ja si preji, aby bylo i nadale vse tak fajn, jako nyni, at se nic nezmeni k horsimu.
A aby se vsichni, koho jsem milovala a kdo tu s nami jiz nejsou, dostali do nebe.
To mi staci, nic vic nepotrebuju.
A kdyz by syna prestaly bolet zoubky, byl by to prijemny bonus ![]()
@emimka20 píše:
@Amalthea chápu co se snažíte říct, jak to myslíte. Nicméně si myslím, že pokud budeme stále jen snít, nic se nestane.. sny by se měli realizovat a ne pouze snít.
No, to je asi věc názoru, já si naopak myslím, vlastně i vím, že stane
ale to je debata na dlouhé zimní večery ![]()
Nesplnitelná přání nemám, každé si postupně plním.
Mám jen ta nerealistická a tedy nesplnitelná jako je aby moji rodiče nikdy neumřeli.
Myslím, že každé přání nepopírající fyzikální a jiné zákony je splnitelné.
Kdybych chtěla vylézt na MT. EVerest, tak počítám, že tak do deseti let tam jsem.
Důležité je odhodlání a úsilí.
@MeloryNox moje největší přání bylo mít šťastnou, milující se rodinu, to sem si již splnila. Udělala sem si tak nové největší přání. A to žít v domku se zahradou, mít krásnou zahrádku plnou zeleniny a bylinek. Na tom teď usilovně pracujeme, tak snad do roka a do dne bude splněno
zatím mám jen ty bylinky
a potom by jsme chtěli cestovat. No a hlavně ať jsme všichni zdraví, ale to neumím 100procentně ovlivnit, tak jen doufám. ![]()
Vse se zatim plni, krome uplneho zdravi pro syna. Nic jineho uz vlastne ani nechci…vsechno ostatni jako videt Aljasku v lete, dat si alespon jednou Iron Mana ci pristavet k domu predsin…to jsou jen takove blbosti, o ktere je mi az trapne prosit, to si snad nejak sama splnim ![]()
Moje heslo je prej a bude ti prano, dej a bude ti dano.
No jestli se mi splnilo co chci, musim se vzdy pricinit.
Jedno me prani je, aby nase druzinarka ve skole vyhrala sportku a okamzite sekla s praci, ze ma lepsi plany, uvolni se misto a bude moje nebo se rozsiri na dalsi oddeleni druziny.
Dalsi dojit az ke statnicim. Zdravi cele rodine a znamym atd.