Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kkukačka hustý
hlavně to s tím wc, musel chudák asi čumět, co tam robíš ![]()
@Brooucinda
Já ti dám ještěééééé ![]()
I když pár bych jich ještě bylo. Ne přímo trapasů, ale jsou to jenom příhody ![]()
Dobře, tak ještě jeden:
Jela jsem poprvé firemní autem do práce. Bylo půl 9, a u nás se opravovaly a kopaly silnice. Změnili tam přednosti, a udělaly jednosměrky. Jednosměrka byla z jedné ulice, kterou jsem potřebovala projet, abych nemusela tolik objíždět. Kouknu po hodinkách, půl 9, tak si říkám: No, to už poliše nepotkám, ti už řídí křižovatky.
Tak jsem vjela do zákazu vjezdu, že to „stříhnu“ a řádně si cestu zkrátím. Ta cesta je dlouhá 500 metrů, a po 200 metrech se lomí a je zkopce, takže nevidíte dolů. Jaké bylo moje překvapení, když na tom lomu jeli naproti policajti. Smontovali jsme okýnka, a policista se mě ptá: Tak, jestlipak víte, co jste provedla? A já na něj: Ano vím, vjela jsem do zákazu vjezdu a nejela jsem 50. A ten poliš: tak vy jste dokonce nejela ani 50! Krve by se ve mne nedořezal, vysloveno to bylo. Očima mi prolítla jenom myšlenka: To bude pokuta jako prase. Tak jsem nekladla odpor, posypala jsem si hlavu popelem, že to prostě uznávám. Byli tak féroví, že mi řekli, ať si vycouvám a jedu podle předpisů.
Oddychla jsem si, vycouvala, ještě jim poděkovala a zamávala. Do práce jsem přijela pozdě, kvůli objížďce. A protože jsem byla tele mladý, tak jsem se přiznala i šéfovi s těma policajtama. (měla jsem fakt strach, že se to stejně dozví, a bude to horší)
Můj šéf na to na reagoval ne křikem, ale rozhazoval rukama, a říkal, no to snad není možný, ženská. Já chci být ženská. Já už bych měl oflastrovanej zadek, ale naše mladá si to může čestně objet. No ona vjede do zákazu a ještě jí to projde, no to se mně stát toto nemůže. Já půjdu na operaci. Já chci být ženská. Má první den firemní auto a přijede pozdě. To je toto neuvěřitelný. ![]()
A pak jsem ještě byla v novinách (19 let) - v černé kronice. Ty byl taky slušnej trapas. ![]()
@Kkukačka skvělé
uplně slyším to syčení, jak sedíš na te kapotě ![]()
@74paja píše:
Ja zas tak jednou vesela pradlo na balkone… a jak ho tak roztrepavam, tak jedny spodni kalhotky vylitly z rucniku, kde byly zamotany a elegantnim obloukem se snesly na sousedovi muskaty o patro niz. Nejdriv jsem myslela, ze se zarygluju, stahnu rolety a budu domu splhat nekolik dni po hromosvodu, ale nakonec jsem sebrala odvahu a sla sousedovi zazvonit… No smeje se mi asi dodnes.
Mě se stal takový trapas, když mi bylo asi 14 let. Letěly jsme s mamkou ze Švédska a vždy jsme měly štěstí, že vedle nás seděl někdo příjemný a mamka si s ním během letu povídala. Jednou už jsme seděly v letadle a měly jsme velké zpoždění kvůli sněhu a mrazu. Vedle nás seděl pán a četl švédské noviny. A tak já hned „mami, ten pán vypadá dost nudně a navíc je to Švéd. S tím moc srandy nebude“. No, pán asi za dvě minuty složil švédské noviny a vytáhl Právo a četl.
Během letu se mu potom vylilo pití, tak jsme mu daly kapesníčky a nakonec byl fajn a s mamkou si povídali.
@bimbama
Ty jo bych byla červená jak ruský prapor až na palcích u nohou ![]()
@Kkukačka píše:
@bimbama
Ty jo bych byla červená jak ruský prapor až na palcích u nohou
No, však v tu chvíli, jak pán vytáhl to Právo, tak by se ve mě krve nedořezal. Ale naštěstí to všechno dobře dopadlo.
@bimbama píše:
Mě se stal takový trapas, když mi bylo asi 14 let. Letěly jsme s mamkou ze Švédska a vždy jsme měly štěstí, že vedle nás seděl někdo příjemný a mamka si s ním během letu povídala. Jednou už jsme seděly v letadle a měly jsme velké zpoždění kvůli sněhu a mrazu. Vedle nás seděl pán a četl švédské noviny. A tak já hned „mami, ten pán vypadá dost nudně a navíc je to Švéd. S tím moc srandy nebude“. No, pán asi za dvě minuty složil švédské noviny a vytáhl Právo a četl.
Během letu se mu potom vylilo pití, tak jsme mu daly kapesníčky a nakonec byl fajn a s mamkou si povídali.
S jazykem je sranda. To uz je dyl, sem byl v krame (v USA) s nejmladsi dcerou, ji byly tak dva roky a vedle holka s malym klukem ve vozejku a rika mu „Krasivaja devacka“ o moji dceri. No, nedrbali mne na rustinu nadarmo vic nez deset let, tak se na ni usmeju a rikam „krasivij malcik“. Natasa nechapala ze nejsem rus, LOL!
Příspěvek upraven 16.10.13 v 14:19
@bimbama
Bych asi studem vlezla raději do zavazadlového prostoru. ![]()
@Virginian píše:
S jazykem je sranda. To uz je dyl, sem byl v krame (v USA) s nejmladsi dcerou, ji byly tak dva roky a vedle holka s malym klukem ve vozejku a rika mu „Krasivaja devacka“ o moji dceri. No, nedrbali mne na rustinu nadarmo vic nez deset let, tak se na ni usmeju a rikam „krasivij malcik“. Natasa nechapala ze nejsem rus, LOL!Příspěvek upraven 16.10.13 v 14:19
Můj tatka, dej mu pánbu lehké odpočinotí, byl na zájezdě v Užgorodu. Chtěl se tam družit se Sovětským lidem. Chtěl jedné soudružce pochválit rodnou vlast, tak jí říká-u vás krasnij život
. Kdo umí rusky již pochopil. Místo aby řekl uvas krasivaja žizn-U vás krásná země, tak pochválil paní, že má červený břicho. ![]()
@Anna766 píše:
Můj tatka, dej mu pánbu lehké odpočinotí, byl na zájezdě v Užgorodu. Chtěl se tam družit se Sovětským lidem. Chtěl jedné soudružce pochválit rodnou vlast, tak jí říká-u vás krasnij život. Kdo umí rusky již pochopil. Místo aby řekl uvas krasivaja žizn-U vás krásná země, tak pochválil paní, že má červený břicho.