Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Rashina píše:
Až trochu zestárneš… pochopíš, že starší dospěláci v tom žádnej trapas nevidí. O nic nejde.
Díky, je mi 26. Ale když se na sebe ti dva podívali myslela jsem si že mluvím z cesty a nemístně. Už jsem několik trapasů zažila. Třeba můj strejda ze srandy řekl že neví kde má holka poštěváček a já to pak řekla jeho holce. Pak mi bylo řečeno, že ona na takové žerty není. To mi bylo cca 15.
@Damael Si děláš srandu? Trapas je, když tě srazí na náměstí bába na kole, nebo seš nucená se vymočit uprostřed dálnice před autobusem, nebo pozvracenej spolustolovník v restauraci. To co tu máte za trapasy jsou srandičky ![]()
@zasemamina promiň, mě nenapadlo že někdo může dělat řidičák starší 20tky. To je ale trapas ![]()
Ja kdyz jsem sla jednou ze skoly jeste v 9te tride byl konec skolniho roku a ja cela v bilem od hlavy az k pate a trapas nastal ve chvili kdy jsem si sla pro vysvedceni a na zidli, te stare komunisticke
jsem uvidela flek - cely krvavy. Problem byl, ze v lete jsem na sobe mela jen tilko a trenky. Jinak bych si dala aspon mikinu okolo pasu
Takze jsem si mastila pro vysvedceni a pak rovnou utikala doslova domu, cela ruda. Domu jsem jeste samozrejme to musela pesky, myslim, ze dobre 2,5 km jsem takhle sla, v ruchu velkomesta. Pamatuji si jak jsem se snazila jit co nejmene frekventovanymi ulickami. A to ze mam par dalsich luxusnich trapasu asi jsem na to sikovna
![]()
@Anonymní píše:
Ja kdyz jsem sla jednou ze skoly jeste v 9te tride byl konec skolniho roku a ja cela v bilem od hlavy az k pate a trapas nastal ve chvili kdy jsem si sla pro vysvedceni a na zidli, te stare komunistickejsem uvidela flek - cely krvavy. Problem byl, ze v lete jsem na sobe mela jen tilko a trenky. Jinak bych si dala aspon mikinu okolo pasu
Takze jsem si mastila pro vysvedceni a pak rovnou utikala doslova domu, cela ruda. Domu jsem jeste samozrejme to musela pesky, myslim, ze dobre 2,5 km jsem takhle sla, v ruchu velkomesta. Pamatuji si jak jsem se snazila jit co nejmene frekventovanymi ulickami. A to ze mam par dalsich luxusnich trapasu asi jsem na to sikovna
![]()
No… tak to už se mezi trapasy rozhodně počítá ![]()
Holky, moc to asi nepatří do trapasů, ale když to tady nyní žije… Na Zš, jsem nebyla moc oblíbená. Spíš jsem byla většině pro smích, přátelé by se dali spočítat na prstech jedné ruky. Když jsem trošku zestárla brala jsem to tak, že se v dospělosti nemusíme urážet nebo si ubližovat. Mladšímu bratrovi mého spolužáka jsem na dětský karneval půjčila několik CD s dětskými písničkami s tím, že mi je má do týdne vrátit. Když se ani po měsíci nic nestalo, mamka to řekla jejich tátovi zrovna v den kdy měli zabíjačku-ale nevěděla to. Táta se údajně tvářil strašně uraženě a večer mamce CD vrazil do ruky a koukal na ni jak na vraha že možná něco chybí ale kluci to nemůžou najít. Asi den před tím, jsem kontaktovala i toho spolužáka, že si přece nebudeme dělat nějaké naschvály jako když nám bylo 10 a nějaké řeči okolo. Ale psala jsem to v dobrém. Bylo někdy před třemi lety. Od té doby jsem s nimi v bližším kontaktu nebyla, jen jsme se pozdravili na ulici nic víc. Letos máme se základkou sraz, nevím co můžu od spolužáka čekat. Snad mě nebude urážet za to, že jsem chtěla vrátit to co mi patřilo.
Příspěvek upraven 23.01.14 v 11:37
@Anonymní píše:
Ja kdyz jsem sla jednou ze skoly jeste v 9te tride byl konec skolniho roku a ja cela v bilem od hlavy az k pate a trapas nastal ve chvili kdy jsem si sla pro vysvedceni a na zidli, te stare komunistickejsem uvidela flek - cely krvavy. Problem byl, ze v lete jsem na sobe mela jen tilko a trenky. Jinak bych si dala aspon mikinu okolo pasu
![]()
tak to je dobrej trapas ![]()
@Rashina píše:
Až trochu zestárneš… pochopíš, že starší dospěláci v tom žádnej trapas nevidí. O nic nejde.
@Anonymní píše:
![]()
Muj dalsi trapas
A dalsi trapas nastal, kdyz me kluk, ktereho jsem v 16cti strasne obdivovala pozval na koncert - punkrockove skupiny. Byla jsem strasne rada, ze s nim mohu jit. A vzhledem k tomu, ze jsem byla mlade tele a chtela se predvest jak umim/neumim pit tak jsem klopila jeden panak za druhym. Mam tuseni, ze tam padla nejaka piva, vodky, absinthy, B52, pak si jen pamatuji, ze jsem sjela jako uzovka zhruba v pulce koncertu pod bar a probrala se az rano u nej v posteli. Vubec netusim jak jsem se tam dostala
nicmenee trapas zacal az ve fazi kdy jsem se vzbudila, zjistila jsem, ze mam jen kalhotky ovsem, jak jsi jsem byla poblit*
a k tomu jeste trochu priposr*** kdyz jsem ho chtela pozdravit, protoze on uz byl diky me vzhuru, prislo to ze zhors znpvu
takze nejeze si neuzil koncert jeste me videl v takovem stavu, nastesti jsem ho nikdy uz nevidela
![]()
@Anonymní píše: Muj dalsi trapasA dalsi trapas nastal, kdyz me kluk, ktereho jsem v 16cti strasne obdivovala pozval na koncert - punkrockove skupiny. Byla jsem strasne rada, ze s nim mohu jit. A vzhledem k tomu, ze jsem byla mlade tele a chtela se predvest jak umim/neumim pit tak jsem klopila jeden panak za druhym. Mam tuseni, ze tam padla nejaka piva, vodky, absinthy, B52, pak si jen pamatuji, ze jsem sjela jako uzovka zhruba v pulce koncertu pod bar a probrala se az rano u nej v posteli. Vubec netusim jak jsem se tam dostala
nicmenee trapas zacal az ve fazi kdy jsem se vzbudila, zjistila jsem, ze mam jen kalhotky ovsem, jak jsi jsem byla poblit*
a k tomu jeste trochu priposr*** kdyz jsem ho chtela pozdravit, protoze on uz byl diky me vzhuru, prislo to ze zhors znpvu
takze nejeze si neuzil koncert jeste me videl v takovem stavu, nastesti jsem ho nikdy uz nevidela
![]()
![]()
taky dobrý ![]()
@zasemamina píše:
Holky, moc to asi nepatří do trapasů, ale když to tady nyní žije… Na Zš, jsem nebyla moc oblíbená. Spíš jsem byla většině pro smích, přátelé by se dali spočítat na prstech jedné ruky. Když jsem trošku zestárla brala jsem to tak, že se v dospělosti nemusíme urážet nebo si ubližovat. Mladšímu bratrovi mého spolužáka jsem na dětský karneval půjčila několik CD s dětskými písničkami s tím, že mi je má do týdne vrátit. Když se ani po měsíci nic nestalo, mamka to řekla jejich tátovi zrovna v den kdy měli zabíjačku-ale nevěděla to. Táta se údajně tvářil strašně uraženě a večer mamce CD vrazil do ruky a koukal na ni jak na vraha že možná něco chybí ale kluci to nemůžou najít. Asi den před tím, jsem kontaktovala i toho spolužáka, že si přece nebudeme dělat nějaké naschvály jako když nám bylo 10 a nějaké řeči okolo. Ale psala jsem to v dobrém. Bylo někdy před třemi lety. Od té doby jsem s nimi v bližším kontaktu nebyla, jen jsme se pozdravili na ulici nic víc. Letos máme se základkou sraz, nevím co můžu od spolužáka čekat. Snad mě nebude urážet za to, že jsem chtěla vrátit to co mi patřilo.Příspěvek upraven 23.01.14 v 11:37
Co ie na tm za trapas?
a proč jednou píšeš jako anonym a jednou ne? ![]()
Mě se naštěstí žádný můj trapas nevybaví, ale určitě jich bylo dost, ale asi nic extra…
ale kamarádka zažila obrovský… ![]()
musela jít na gyndu, protože jí z pochvy nešel vyndat vršek od deodorantu ![]()
@Verunecka289 píše:
Co ie na tm za trapas?a proč jednou píšeš jako anonym a jednou ne?
protože jsem to zapoměla odkliknout. ale to s tím spolužákem není o trapasu, ale nevěděla jsem do které diskuze napsat. Naví od tématu se odkloní spousta diskuzí. A to je zrovna trapas na který budu vzpomínat když budu mít blbou náladu, a budu si chtít rvát vlasy…