Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Když mluvíme o psech, ani ne trapas jako situace. Takhle ráno cestou do práce mi kleklo auto a tak jsem zajel na parkoviště lesoparku - víc les, než park, prostě divočina s parkovištěm - zavolal ženě že potřebuju odvoz a čekal.
Byla ještě tma, nikde nikdo, a mně se chtělo na velkou, tak jsem prostě zalez za strom a nechal tam solidní kaktus.
Za deset minut přijede luxusní kára, Lincoln Navigator - ten park byl blízko nóbl čtvrti - vyleze načinčaná panička a bílej pudl. Samozřejmě ten pudl to h0vno našel během pěti minut a okamžitě sežral, po čtvrthodině ho panička zavolala, dala mu pusu na čumák a zase odjeli. ![]()
Já se přidám, trapas jako hrom, včera jsem měla prezentaci, vedení, hlavní šéf, lidí jak mraku, kolegové, moje asistentka mi říká, jestli jsem si neumazala halenku, já byla jak v rauši, stresovaná a vůbec jsem jí nevnímala, po,,hororu,, (dobře to ale dopadlo) se podívám do zrcadla a na bílé halence přímo na prsu flek jak prase (od kafe), no asistence jsem se omluvila, že jsem nedbala na její radu
, ale asi 60 lidí to nemohlo nevidět. Hanba mi.
Taky přidám jeden. Šli jsme doprovodit manžela od kamarádky na nějakou firemní prezentaci s tím, že my jdeme na párty a pak se sejdeme. No a kamarádka říká, manželovi v předsálí, kde stál jeho šéf a ostatní zúčastněni. Však máš v kapse zapnutý vibrátor. No a chtěla doříct, abychom tě mohli prozvonit, ale to už nezvládla. Trochu nechápavé obličeje kolem nás jí zarazili. Nakonec to se smíchem vysvětlila.
Tak mě se povedlo něco, za co bych nejraději lezla kanálem…
![]()
Šla jsem na návštěvu k našim a potkala jsem bývalého souseda a říkám mu, že je ostříhaný a že mu to moc nesluší
…no a až od našich jsem se dozvěděla, že je to způsobené léčbou rakoviny…achjooo - příště raději mlčet
![]()
@SarkaLo je to blbe, ale to jsi prece nemohla vedet
Nic si z toho nedelej ![]()
@Verca1989 @jakuve … příště mlčím a nikoho nechválím nebo nekomentuju…jsem ani nemohla spát
![]()
Ale dobrá věc je, že to vypadá, že se soused úspěšně léčí
![]()
Já se hádala s paní na recepci při placení zálohy na plavání s prckem. Lekce je od ukončeného 6tého měsíce. Radimek se narodil 14. října a já se sní hádala že ukončený 6tý měsíc máme 14.května
. No nakonec jsem ji přesvědčila a zapsala mě na kurz až v květnu
. Doma jsem si to uvědomila a s omluvou jí volala že se cítím trapně když ani nevím kolik je mému synovi
![]()
@SarkaLo píše:
@Verca1989 @jakuve … příště mlčím a nikoho nechválím nebo nekomentuju…jsem ani nemohla spát![]()
Ale dobrá věc je, že to vypadá, že se soused úspěšně léčí
![]()
Ber to tak, ze souyed byl mozna je rad, ze ho porad nekdo nelituje ![]()
Tak ať se zasmějete:
máme závodní jídelnu. Po cca 5 měsících v práci jsem tam poprvé zavítala - okouknout co a jak. Po obědě (brambor se seknanou) jsem šla odevzdat skoro celý oběd (bo se to nedalo jíst) a vložila tác s talířem do kovového pojízdného stojanu. Zasunu tác, udělám 2 kroky vedle a KŘÁP. Tác se s obědem sesunul k zemi. No nic no - rudá se sehnu a jdu posbírat plátky sekané zpět na talíř. Jakmile jsem se ohnula tak z prvního dlooouhého stolu se začal ozývat smích. Rudá se otočím a v ten moment vidím, jak se mi gatě sesunuly hodně nízko a vykoukli poslední čisté kalhotky, které jsem si na sebe ráno vzala, protože jsem se stěhovala a všechno ostatní už bylo zabaleno. Kalhotky byly kdysi bílé se srdíčkama. Nyní šedé, seprané, na lemu děravé a dlouhé odpárané vlákno mi vyselo div ne ke kolenům. Spakovala jsem se rychlostí blesku a dva týdny chodila kanálama ![]()
Hm, tak v naší jídelně jsem flákla nadřízeného po hlavě. Vyskytoval se přímo za mnou, když jsem se oblékala. Pak o něco později jsem si k němu přisedla, ale bohužel mimo židli, pěkně jsem se válela po zemi. No a vrchol všeho bylo, když jsem se v rozděšení nedokázala podepsat, po napsání prvního písmenka jsem jaksi zapomněla které následuje. Pan nadřízený si musí myslet jaký jsem mimoň, tak nějak se mi ty trapasy dějí záhadně jenom před ním.
@Ivčis píše:
Já se hádala s paní na recepci při placení zálohy na plavání s prckem. Lekce je od ukončeného 6tého měsíce. Radimek se narodil 14. října a já se sní hádala že ukončený 6tý měsíc máme 14.května. No nakonec jsem ji přesvědčila a zapsala mě na kurz až v květnu
. Doma jsem si to uvědomila a s omluvou jí volala že se cítím trapně když ani nevím kolik je mému synovi
![]()
To se mi taky stává
A taky máme syna narozeného 14.října
![]()
Jinak s těma pejskama.. Já venčila ségře labradorku a jak jsme prolezly všechny bláta a kaluže tak jsme potkaly děsnou lejdynu v bílé bundě
kilo mejkapu, litr vůně, jehláky
a jak si to tak cupitala po těch 5centimetrových krůččích Sindy na ňu skočila
lejdyna rychle kontrolovala účes a šmínky ale na bundě u ramen měla zablácené ťapky
jsem mrcha