Největší trapas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
15.10.16 10:58

@Lišťule :lol: Když se tohle stane v pubertě, nebo v mládí, je to trapas. A le tak nějak to k mladí patří. Mně se tohle stalo ve 40,s mým současným manželem, tenkrát ještě pritelem.
Ještě jsme spolu nežili, jen za námi dojížděl. Zrovna jsme byli v nejlepším, když tu se otevřely dveře, vešla patnáctiletá dcera, prošla si to kolem nás do mého nočního stolku, vzala si co potřebovala se slovy:Nenechte se rušit. Já si jdu jen pro flash disk.
Ráno jsem se na ni nemohla podívat. Bylo mi trochu trapně že její matka ještě sexuálně žije :lol:
Jestli jsme to tenkrát dokončili už si nepamatuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
15.10.16 12:24

Mám taky zkušenosti s těmi „záhrobními“ trapasy. Naše děti s námi byly na pohřbu známého. Šli jsme se ještě rozloučit k rakvi a náš malý syn se stále zvědavě natahoval a po zemřelém pokukoval. Pak do největšího ticha, kdy se ozývalo jen poplakávání příbuzných, náš malý povídá: „Ten mrtvej nemá boty. Kdyby mi řekli, mohl jsem jim na ně ze své pokladničky půjčit.“

A když jsme připravovali do rakve moji babičku, děti ji naposledy pěkně učesaly a vlasy ozdobily. Stála jsem pak nad ní smutná. Děti mě viděly a spontánně pronesly: „Neboj se, maminko, my tě do rakve taky tak učešeme.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.10.16 12:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
15.10.16 12:39

@s.y.p.t.a to potěší, hned se člověku umírá líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
15.10.16 12:45

Když mi bylo nějaký 15, jezdili jsme s rodiči do srubu na samotě v lese. Měli jsme suchý záchod kousek od chatky a k němu vedla uzounká cestička. Jednou si takhle trůním, dveře dokořán, rozečtenou detektivku na kolenou, kochám se přírodou a kde se vzala, tu se vzala - parta asi deseti trampů. Samozřejmě všichni prošli jeden za druhým po té cestičce kolem mě. Na všechny komentáře už si nepamatuji. Jen jeden řekl, že to je tedy rychna a druhý se mě zeptal, co to čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
15.10.16 13:05

To je hrozné, jak mi ty trapasy naskakují v mysli :mrgreen:.
Byla jsem s dětmi na koupališti a děti se vozily na tobogánu. Měly ode mě přísný zákaz jezdit hlavou dolů. Najednou vidím, (tedy špatně vidím, jsem krátkozraká a ne a ne si pořídit brýle), že dcerka jede hlavou dolů. Povídám si, no počkej, dole to slízneš. Po dojezdu sahám rukou do vody a z gejzíru vytahuji vzpouzející se dítě. „Chceš na zadek? Co jsme si řekli o tom ježdění?!“ Krve by se ve mně nedořezal, když jsem držela v náručí cizí holčičku jen s podobnými plavkami jako měla dcera. Dlouho se mi pak všechny děti na koupáku obloukem vyhýbaly se slovy: „Hele, to je ta plavčice, co je tu na tajňačku.“

A opět na koupališti: Hlídám děti a stále se po nich ohlížím, když tu náhle vidím, jak asi 10 m ode mě, na mě usilovně mává paní v plavkách. Díky své krátkozrakosti ji neidentifikuji, ale mávám zpět a přemýšlím, co je to za známou. Žena mává ještě usilovněji. Tak také přidám na intenzitě. Žena mává oběma rukama. Taky začnu mávat oběma rukama a říkám si, že osobu poznám, až dojde blíž. Náhle se však otočím, abych zjistila, kde je jedno z dětí, a k mému úžasu a hrůze zároveň, kousek za mnou stojí jiná žena a mává té 10 metrů vzdálené jako o závod. No úplně stejně jako já :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
15.10.16 13:21

A dva trapasy kostelové: Byli jsme s dětmi na mši, kostel narvaný, manžel ministroval. Náš malý syn se potloukal po kostele, občas se podíval dopředu, co se tam děje. Náhle - když byl celý kostel ponořen do tiché modlitby, přišel synek hodně blízko, ukázal směrem ke knězi, v jehož zákrytu stál můj manžel, a křičí na celý kostel: „To je táta!“ Mnozí zúčastnění s hrůzou vzhlédli, někteří se pousmáli, neboť si domysleli, jiným musel pan farář vysvětlit, že opravdu žije v celibátu.

Jednou - opět v kostele, se naše nejmladší strašně rozkřičelo hladem. Kam s ním? Na parkoviště k autu daleko, domů ještě dál. Tož jsem si vlezla na kojení do nejbližší zpovědnice. Za chvíli přišel pan farář, otevřel zpovědnici a povídá: „Vy už jste tu nachystána ke zpovědi?“ Já jenom pípla: „Prosím ne, já zde jenom kojím.“ Na to pan farář bodře povídá: „Tak si sem příště napište: TADY KOJÍM JÁ.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
2.12.16 09:47

@s.y.p.t.a tak to jsem se pobavila :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.12.16 10:07

Já jednou poslala smsku tchýni, která patřila manželovi.. No a nebyla to úplně nevinná zpráva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.16 13:14

Jako studentka jsem docházela do rodin doučovat jejich děti cizí jazyky.
V jedné rodině jsem tehdy byla poprvé, seděla jsem na světle zelené židli v dětském pokoji.
Kurz skončil, zvedla jsem se a krve by se ve mně nedořezalo. Židle komplet celá od krve. Protekla jsem… Klučík dělal, že nic nevidí. A jeho mamince při placení jsem taktně pošeptala, že se moc omlouvám, že jsem umazala židli… Nikdy jsme se k tomu už nevraceli. Ale nic příjemnýho to teda nebylo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.18 14:53

Pěkně jsem se nasmála. :lol: Škoda, že je to tu už neaktivní. Zkusím něco přidat a třeba se ještě někdo chytne :) (předem se omlouvám za chyby, píšu to v rychlosti na mobilu) ;)

Na základce cca v 5. třídě jsme šly s holkama po chodbě a já jsem nechtěně šlápla spolužačce na nohu a ona mi řekla ať si šlapu po svých, tak jsem řekla „tak jo“ a fakt si za chůze na tu nohu šlápla, jenže jsem měla zvonáče a ta noha se mi zachytila v nohavici a pěkně jsem se rozplácla :roll: :D

Druhej trapas ze základky se mi stal v matematice, kdy jsem se přihlásila, abych se zeptala jestli můžu jít na WC a když jsem dostala svolení, tak jsem chtěla vstát jenže jsem zapomněla, že mám propletenou nohu kolem nohy lavice takže jsem se šprajcla a padala jsem tak nějak zpomaleně a přitom jsem se marně snažila chytat lavic až jsem nakonec spadla a málem převrhla lavici na sebe :D učitelka se mě s kroucením hlavy zeptala co dělám a ostatní byli mrtví smíchy (bohužel jsem seděla úplně vepředu takže mě viděli všichni) :mrgreen:

A poslední trapas ze základky (není můj)..
Když jsem byla v devítce tak jsme měli jako třídní učitelku takovou skvělou postarší dámu a ona nám vyprávěla něco, že má doma kožich, kterej je strašně drahej a spolužák na to ze srandy prej „To máte z bobra, ne?“ A ona: „Ne, ale bobra mám taky“ :lol: Všichni jsme leželi mrtví smíchy se slzama v očích jak jsme se nemohli ani nadechnout :lol: Učitelka se smála s náma i když nechápala proč, protože pak dodala, že z bobra má čepici nebo co :D

A poslední přeřek učitele se stal na střední zdravotní škole, kdy jsme měli dva tělocvikáře (staršího a mladýho) a ten starší nám nabízel, že by jsme mohli chodit plavat, jenže skoro všem holkám se nechtělo a on se začal rozčilovat a pronesl tu super větu: „Nechápu, proč nechcete chodit plavat, vždyť to posiluje váš orgasmus“ 8o :lol: samozřejmě myslel organismus a neuvědomil si, co vlastně řekl takže se pak ještě rozčiloval, čemu se smějeme a musím říct, že se tlemil i ten mladej učitel :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2016
26.5.18 12:38
@Berousik píše:
Jo a delala jsem v kanclu, kde nas bylo vic a bylo tam spis muzske osazenstvo. Bylo to v zime, ja sla o pauze do mesta, zkousela jsem si nejaky svetr nebo co. A prijdu zpet do kancelare, sundam bundu…a ja mela jen podprsenku :mrgreen: moje halenka co jsem ji ten den mela, visela ve zkusebni kabince v obchode :mrgreen: kluci rvali smichy jeste tejden a tech kecu vzdycky kdyz jsem nekam sla… :mrgreen:

Aby sis určitě šla koupit svetr nebo halenku, co? :lol: Ale jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
26.5.18 12:51

Já bych přispěla ještě jedním trapasem:

Kdysi jsem měla vlasy dlouhé do půli zad a když jsem něco dělala, tak jsem si je kolikrát narychlo smotala do drdůlku a upevnila tužkou. Tenkrát jsem si je taky takhle smotala do drdolu a upevnila. Jenže pak jsem si vzpomněla, že musím do města, že jsem na něco zapomněla. Což znamenalo vše pustit, skočit do kalhot a letět do toho města. Ve městě to bylo prima. Všichni se na mne usmívali, od ucha k uchu. Po nějáké době mi to bylo vážně divný. Koukla jsem se do zrcátka, jestli nemám čmouhu na obličeji nebo nebo na oblečení flek. Vše byl v pořádku. Pokrčila jsem rameny a „promenádovala“ se ve městě vesele dál. Až jsem vyřídila moji zapomenutou záležitost na úřadě, pocourala všechny obchody, sedla si na zahrádku na kafe, jela narvanou tramvají tam i zpět a vrátila se domů, jsem teprve zjistila, že mám vlasy seplé do drdolu, ale místo tužky mám ve vlasech starý červený kartáček na zuby, který nešel přehlídnout!!! :lol:
Málem mne tenkrát kleplo to za prvý a za druhý jsem se bála fakt dlouhou dobu jet do města a tramvají, protože jsem se bála, že mne někdo pozná. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.18 23:15

1. V mládí jsme se s mým přítelem běžně oddávali radovánkám v jeho pokoji ještě u rodičů. Byli taktní a nikdy nevešli bez klepání a vyzvání. Když jsme jednou byli pěkně rozjetí a já měla jeho hlavu mezi stehny, rozrazily se dveře a v nich cizí chlap. Odečet topení :oops:. Rodiče jej pustili do bytu a my netušili… No naštěstí se ve dveřích otočil a šel odečíst nejdřív obývák :). Já jsem rychle profičela na záchod a vylezla, až když odešel z bytu…

2. Kamarádka potkala kolegyni z práce, která byla už druhým rokem na mateřské. A tak jí začala pěkně gratulovat, že je super, že už čekají druhé. Odpověď - nečekám, to jsem tak vyžraná :D

3. Jako dítě mě poslal taťka vyřídit něco kolegovi z práce. Tak jsem tedy zazvonila a až ve chvíli, kdy otevřel, jsem si uvědomila, že jsem se spletla a měla jít k jinému, který bydlel ve vedlejším domě. Hezky jsem pozdravila, na dotaz co potřebuji řekla, že nic, řekla nashledanou a šla za tím druhým. Večer k nám přišel jeho syn se zeptat, jestli něco taťka nepotřebuje. Mysleli si, že jsem zapomněla co mám vyřídit.

• Citovat
  • Upravit
1208
8.6.18 22:55

Tak já nevím jestli největší ale poslední. Stavila sem se pro manžela do práce a šli sme na parkoviště k autu. Aniž bych si všimla že tam sou dvě stejný auta tak sem v pohodě sedla do druhý auta :mrgreen: Můj chlap hleděl a o tom druhým a jeho doprovodu radši nemluvím :mrgreen: :mrgreen: Ten můj se tlemí ještě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí