Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Berousik píše:
Jo a delala jsem v kanclu, kde nas bylo vic a bylo tam spis muzske osazenstvo. Bylo to v zime, ja sla o pauze do mesta, zkousela jsem si nejaky svetr nebo co. A prijdu zpet do kancelare, sundam bundu…a ja mela jen podprsenkumoje halenka co jsem ji ten den mela, visela ve zkusebni kabince v obchode
kluci rvali smichy jeste tejden a tech kecu vzdycky kdyz jsem nekam sla…
Koukám, že jsem nikdy neměl kliku na to správný osazenstvo kanclu ![]()
Holky, já nikdy nezapomenu na to, když jsem měli v kanceláři jakési školení. Rozvířila se tam tenkrát vášnivá debata. Já si neuvědomila, že mám v ruce kelímek s kafem, chtěla jsem něco ukázat rukama a cák kafe vedle
Ještěže tam nikdo neseděl a schytala to pouze čerstvě vymalovaná ze´d
Tak já se taky přidám ![]()
Kdysi na podzim jsem šla venčit svojí fenku většího vzrůstu s tehdejším, v té době novým, přítelem (nyní dávno ex). On měl taky psa, takže jsem venčili společně. Sešli jsme se ve městě, já příšernou rýmu, psi na vodítkách celý nesvý, chtěli už si spolu hrát, poskakovali.. Tak jsem se vydali směr park. V půlce cesty jsem se potřebovala vysmrkat, tak tehdejší přítel se svým psem na vodítku o kousíček popošel, aby psi přestali po sobě skákat a já se mohla v klidu vysmrkat. Svojí fenku jsem si na vodítku posunula na zápěstí, abych měla volné ruce, vytáhla kapesník a ve chvíli, kdy jsem smrkla mi ta moje psí čůza trhla s rukama a já všechen obsah svého, rýmou zkoušeného, nosu měla na bundě
a naneštěstí celé to samozřejmě viděl i můj tehdejší přítel.. mohl se potrhat smíchy a já myslela, že svého psího miláčka přerazím
![]()
@chipsa píše:
Holky, já nikdy nezapomenu na to, když jsem měli v kanceláři jakési školení. Rozvířila se tam tenkrát vášnivá debata. Já si neuvědomila, že mám v ruce kelímek s kafem, chtěla jsem něco ukázat rukama a cák kafe vedleJeštěže tam nikdo neseděl a schytala to pouze čerstvě vymalovaná ze´d
Trapas týdne. Máme doma koženkovou židli, je už starší a odloupávají se od ní kousky černé koženky. O to víc je to horší v těch vedrech. Šla jsem v pondělí na gynekologii na ultrazvuk a když jsem slízala z lehátka, lehátko bylo celé od koženkových kousků ![]()
Na školním výletě na střední: měla jsem v batohu nějaké to pití a také dámské vložky pro každý případ, jenomže ty ještě tenkrát nebalili samostatně, a tak jsem je měla jen tak. A kamarád mě požádal, zda se nemůže ode mě napít, vytáhla jsem mu láhev a jak pil, všimla jsem si (nejen já) že na dnu z druhé strany láhve je přilepená ta vložka v plné parádě:-)
A jeden novější, dělala jsem si docela v práci několikrát těhu test a vždy jsem ho nechala zaschnout někde položen…jako že pak se podívám..a na jeden jsem asi zapomněla, zapadnul mezi topení a zůstal tam do doby než topenáři letos opravovali topení…ale mohl ho najít kdokoliv..
Trapasu, ktere jsem zazila bylo hodne.Mezi ty nejvetsi patri asi kdyz jsem v 16ti letech byla v Anglii na anglickem kurzu. V rodine ve ktere jsem bydlela, byli dva kluci (17,19let).Spratelili jsme se a podnikali ruzne vylety atd. Ja mela tehdy pujceny fotak od rodicu /tehdy jeste nedigitalni/.Na moje narozeniny pro me prichystali krasne prekvapeni, jeli jsme jeste s par jejich prateli na venkov na vikend, kde meli luxusni chatu. Sampanske teklo proudem a ja se poprve v zivote opila. Samozrejme jsem s sebou mela fotak at ty pamatne chvile zaznamenam. Po mem prijezdu zpet do CR sel tatka vyvolat film… No nestacil se divit kdyz byly fotky hotove a ja bohuzel taky
. Na fotkach jsem byla ve virivce s asi 5ti chlapama pouze ve spodnim pradle v jedne ruce cigaro, v druhe sampanske… No ostuda za milion. A aby toho nebylo malo, tak to nasi ukazali na rodinne oslave cele nasi rodine vcetne babicek a dedecku
. Stydela jsem se jeste asi 5let potom!
Tak já nevím, jestli se tohle dá řadit do kategorie trapasů. Ale dělala jsem buchtu a položila jsem plech na židli v kuchyńi, jinde nebylo místo. Chlap přišel z práce a do plechu si sedl
![]()
Jela jsem nakupovat, bylo to před Vánoci, plno tašek a najednou jsem akutně potřebovala čurat.
Věděla jsem že wc je v posledním patře, s posledních sil jsem vyběhla nahoru, bábě v kukani hodila drobné, nadzvedla kabát, sundala gatě a pustila. Strašná úleva a zaroveň jsem tušila že je něco špatně. Za mnou zvuk něčeho tekoucího, teplo na nohách.
Otočím se a šok. Já dřepím nad zavřeným wc.
Holky, co vám mám povídat. Nachc.ala jsem si do bot, rifli i spoďárů. Co teď…Nedalo se nic dělat, musela jsem to na sebe natáhnout, posbirat tašky a jít.
Dovlekla jsem se na nádraží k autobusu,,hadry na mně cestou zmrzly protože bylo pod nulou, v botách mi čvachtalo.
Celou cestu v autobuse jsem stála ač byl prázdný, domů půlhodina cesty, spousta lidí z vesnice kteří jeli z nákupů.
Dnes se tomu směju, tenkrát mi bylo fakt do breku
@hellca66 řeklo by se těžko uvěřit, ale jo.Je mi to jasné v té kombinaci ženská-shon -tašky-Vánoce. To by se chlapovi prostě stát nemohlo. ![]()
I já přijdu s troškou do mlýna-
Jsem učitelka. A protože chodím do práce, dokud prostě můžu, tak i mě se stal jeden velký trapas.
Chytly mě záda, co vám budu povídat. Tak k doktorovi, nabrat léky a šupajdá do práce. Potřebujete neschopenku? Nééé, to je dobrý. Mezi lékama jsem měla i lék na uvolňování svalstva. Odpoledne se konala pedagogická rada, všichni sedí, poslouchají, co zrovna ředitel povídá. Ve škole ticho, co škola jen tak nezná…Pak na mě zástupkyně houkla, jestli nerozdám kolegům nějaké papíry. Já se ochotně zvedla a v tom jsem se uprdla. Všichni to slyšeli
,Mohly za to samozřejmě ty léky na svalstvo ![]()
Hlavně, že lezu do práce do posledních sil.
@hellca66 to se mi také stalo, v klubu na koncertě, myslím, že jsem si pak dala kolem pasu mikinu, naštěstí to bylo v létě ![]()
Můj asi největší trapas. Bylo mi 17 a měla jsem prvního přítele, jak to bývá tak jsme oba bydleli s rodiči a neměli jsme kde se oddávat sex radovánkám. Moje prarodiče hodně času trávili na chalupě, tak jsme občas tajně zašli k nim do bytu. Jednou jsme tak pospíchali, že jsme se zuli až u postele a zrovna se babička s dědou nečekaně vrátili z chaty. Děda se šel podívat do ložnice, já zrovna v pozici na koníčka
Děda jen pronesl zvíře a odešel. No vůbec se nám nechtělo z ložnice ven
Nakonec jsme přišli do kuchyně, babička s dědou ani nemrkli okem a dali mi jahody co přivezli. Jsem jela domu s těmi jahodami a přemýšlela jak to říct mámě, aby jí to děda neřekl první. No než jsem to ze sebe vyklopila to byla hrůza. Už nevím co mi na to řekla, ale pak šla zavolat dědovi a hodně se spolu nasmáli. Pak mi máma od dědy vyřídila, že už se tak dlouho nenasmál a že jsem mu o pár let prodloužila život
ještě teď se při vzpomínce červenám ![]()
Dostala jsem k 50tinám od vnuka čokoládu, na obalu jeho fotka s nápisem Nejlepší babičce. V červenci.
Pak jsem ho v srpnu hlidala, on kouká na tu čokoládu a říká:babí, ty si tu čokoládu asi sníš až umřeš, že?
Do penálu se zatím nechystá, ale pro něj už jsem hold asi čekajici na smrt ![]()