Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 píše:
Můj tatka, dej mu pánbu lehké odpočinotí, byl na zájezdě v Užgorodu. Chtěl se tam družit se Sovětským lidem. Chtěl jedné soudružce pochválit rodnou vlast, tak jí říká-u vás krasnij život. Kdo umí rusky již pochopil. Místo aby řekl uvas krasivaja žizn-U vás krásná země, tak pochválil paní, že má červený břicho.
No a pak tam zabloudili. A táta běžel k prvnímu kolemjdoucímu, kterého tam potkal. A vyhrkl na něj-kudá ty idiot…A chlap se na něj podíval a pronesl česky-co mi nadáváš vole! Jo Čech všude bratry má. ![]()
Kdo z vás dělal autoškolu, mluvili jste při jízdě s komisařem? Já jsem včera měla závěrečky a nevím co mě popadlo, ale když se komisař s instruktorem a holkou co jela první bavili o aquaparcích, tak jsem se přimíchala do rozhovoru taky. Prvně jsem se ptala jak funguje divoká řeka ( myslela jsem že prvně plavete proti proudu a pak se necháte unést ) a pak jsem řekla kamarádčinu příhodu z jednoho aquaparku. Chtěla vzít děti do akrvária ( je schovaný za zdí po které teče falešný vodopád), ale viděla tam souložíci dvojici. Komisař i instruktor se začali smát, nevím jestli proto že jsem byla tou historkou trapná, nebo jestli jim přišla komická ta situace. Ale já bych si teď zpětně tento komentář odpustila. Pak se ještě instruktor zeptal jak to dělali ti dva…
Tak jsem řekla, že si to možná známá přibarvila, ale že děti na ty rybičky nevzala.
@Anonymní píše:
Kdo z vás dělal autoškolu, mluvili jste při jízdě s komisařem? Já jsem včera měla závěrečky a nevím co mě popadlo, ale když se komisař s instruktorem a holkou co jela první bavili o aquaparcích, tak jsem se přimíchala do rozhovoru taky. Prvně jsem se ptala jak funguje divoká řeka ( myslela jsem že prvně plavete proti proudu a pak se necháte unést ) a pak jsem řekla kamarádčinu příhodu z jednoho aquaparku. Chtěla vzít děti do akrvária ( je schovaný za zdí po které teče falešný vodopád), ale viděla tam souložíci dvojici. Komisař i instruktor se začali smát, nevím jestli proto že jsem byla tou historkou trapná, nebo jestli jim přišla komická ta situace. Ale já bych si teď zpětně tento komentář odpustila. Pak se ještě instruktor zeptal jak to dělali ti dva…Tak jsem řekla, že si to možná známá přibarvila, ale že děti na ty rybičky nevzala.
A kde je ten trapas???
![]()
@Anonymní píše:
Kdo z vás dělal autoškolu, mluvili jste při jízdě s komisařem? Já jsem včera měla závěrečky a nevím co mě popadlo, ale když se komisař s instruktorem a holkou co jela první bavili o aquaparcích, tak jsem se přimíchala do rozhovoru taky. Prvně jsem se ptala jak funguje divoká řeka ( myslela jsem že prvně plavete proti proudu a pak se necháte unést ) a pak jsem řekla kamarádčinu příhodu z jednoho aquaparku. Chtěla vzít děti do akrvária ( je schovaný za zdí po které teče falešný vodopád), ale viděla tam souložíci dvojici. Komisař i instruktor se začali smát, nevím jestli proto že jsem byla tou historkou trapná, nebo jestli jim přišla komická ta situace. Ale já bych si teď zpětně tento komentář odpustila. Pak se ještě instruktor zeptal jak to dělali ti dva…Tak jsem řekla, že si to možná známá přibarvila, ale že děti na ty rybičky nevzala.
A?
@Rashina píše:
A kde je ten trapas???![]()
No třeba jestli nebylo trapný to že jsem řekla o té souloži.
@Anonymní píše:
No třeba jestli nebylo trapný to že jsem řekla o té souloži.
Tak to jako fakt ne. To už je větší trapas, že jsi to napsala sem jako trapas ![]()
@zasemamina píše:
Soulož a následně když se mě zeptali, jak ti dva souložili ( na veřejnosti ).
Až trochu zestárneš… pochopíš, že starší dospěláci v tom žádnej trapas nevidí. O nic nejde. ![]()
Pokud stále platí dotaz z názvu diskuze, tak můj asi největší trapas byl před lety, když jsem šla venčit jednoho extrémě mírného a hodného ovčáka. Při míjení náhodného kolemjdoucího stařečka se pes najednou neuvěřitellně rozštěkal a pán ztuhnul. Tak jsem ho okamžitě „uklidnila“: „Nebojte se, ten pes nic nedělá, on jenom kouše..“ ![]()
@Rashina píše:
Tak to jako fakt ne. To už je větší trapas, že jsi to napsala sem jako trapas
Tak hlavně že jsem anonymní ![]()
@Rashina píše:
Až trochu zestárneš… pochopíš, že starší dospěláci v tom žádnej trapas nevidí. O nic nejde.
Navíc si živě pamatují, jak to sami dělávali v mládí na veřejnosti ![]()
@zasemamina píše:
Soulož a následně když se mě zeptali, jak ti dva souložili ( na veřejnosti ).
Jestli je tohle tvůj největší trapas, tak máš docela klidnej život ![]()
@Anonymní píše:
Tak hlavně že jsem anonymní
Ale jdi, jen se smějeme ![]()