Někdo komu vyšlo těhotenství na poprvé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
23.2.23 19:06

Já sice ještě neporodila, ale mimco zřejmě vyšlo pri prvním nechráněném sexu a zatim je všechno na dobre cestě - 25tt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
23.2.23 20:06

Děkuji za všechny vaše příběhy. :hug: :srdce: Ale ono mi nejde ani tak o to, kdo za jak dlouho otěhotněl..ale to, že když už to vyšlo a byly jste poprvé těhotné, tak to jste donosily miminko. Mám pocit, že to na poprvé často nevyjde.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
23.2.23 20:10
@Kejm píše:
Děkuji za všechny vaše příběhy. :hug: :srdce: Ale ono mi nejde ani tak o to, kdo za jak dlouho otěhotněl..ale to, že když už to vyšlo a byly jste poprvé těhotné, tak to jste donosily miminko. Mám pocit, že to na poprvé často nevyjde.. :nevim:

Letos bude miminku 18 let. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
24.2.23 05:52

Taky se hlasim a co vim v okoli, tak je nas fakt vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
24.2.23 05:59
@Kejm píše:
Děkuji za všechny vaše příběhy. :hug: :srdce: Ale ono mi nejde ani tak o to, kdo za jak dlouho otěhotněl..ale to, že když už to vyšlo a byly jste poprvé těhotné, tak to jste donosily miminko. Mám pocit, že to na poprvé často nevyjde.. :nevim:

Tohle je ale dost často dáno tím, že lidi dneska testují i před očekávanou MS a pak z toho je biochemko. Za mě se testovalo až týden, dva po. :nevim: Takže nevím, třeba jsem někdy potratila, nevím o tom. Obě děti donošené, jiná těhotenství neeviduju. V okolí taky o ničem nevím. Druhá věc - zas to nemůžeš posuzovat podle těhle stránek, kam chodí třetina až půlka lidí s tím, že „se snaží“ otěhotnět, to už trochu implikuje problém - není to teda úplně relevantní fokus grupa. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.23 06:57
@Kejm píše:

A z čeho mas ten pocit? Jak už tu někdo napsal, tak dneska se dřív testuje. První tři měsíce byly vždycky nejisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
24.2.23 09:07
@Kejm píše:
Ahoj děvčata..minulý týden jsem našla na testu dvě čárky a zavítala tak i mezi vás do skupiny “těhotenství”..Je to moje 1. těhotenství a chci vědět vše…tady jsem však získala dojem, že to nemá šanci vyjít na poprvé. Když jsem pak začala slabě špinit, byl to pro mě jasný konec..Je tu tedy někdo, kdo za sebou nemá žádný potrat, ZT a vyšlo jí hned první těhotenství? Omlouvám se za divný dotaz, jen potřebuji trochu naděje.. :? :hug:

Jestli se počítá i historie…tak rozhodne mně..čtyřikrát 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.2.23 11:35

@Kejm ja mam 3deti na poprve. Jsme az moc plodni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
24.2.23 14:29

@Kejm první těhu na první pokus a je z toho zdravý syn, nyní opět těhotná na první pokus a věřím že to zase dotáhneme do konce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí