Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
25.1.10 00:46

když chci dát ten metřík sem co musím udělat ještě jednou prsím mám to sem dát jako url nebo html odkaz nebo jak? klikla jsem na ten tvůj ZOUBKY tak porad pls

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.1.10 00:46

tak nic a je to:-) jen to trochu upravím :-)

• Citovat
  • Upravit
17226
25.1.10 00:47

Míšo, gratuluju ke krásnému metříku, jsi šikulka.....tohle by nám šlo, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.1.10 00:47

Jé, koukám, že už máš metřík hotovej, hezkej :-)
Tak já už to taky balím dobrou noc.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.1.10 00:48

tak jakej je?

• Citovat
  • Upravit
4972
25.1.10 00:49

Taky mily miluju :lol: Já je jeden čas nesnášela, pár let jsem je nejedla, nedávno jsem jí zkusila a zjistila, že se bez nich neobejdu :lol: a horalky od sedity, ňam..

Tak už fakt dobrou.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.1.10 00:49

KRÁSNEJ - jak metřík tak Samuelek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.1.10 00:50

tak a ted nevim jak mi má zmizet ten nadpis nad tim

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.1.10 00:51

díky dík a je to :-) dobrou noc :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.1.10 00:53

tak ještě změna metříku :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.1.10 00:59

tak housku jsem snědla a malej je nakojen tak hurá taky do hajan :D

• Citovat
  • Upravit
4972
25.1.10 07:33

Ahoj holky, tak já jdu krmit teprve teď, malá zase chrápe.. A to jí ještě jdu budit, protože už je mi to blbý :lol:
Jinak jste mě nakazili těma metříkama, že jsem si ho musela taky změnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.1.10 09:20

Dobré ráno. Teda holky, vy máte fotogenické děti - ten náš vypadá jak Homer Simpson :-x
Jani, to je aktuální fotka malé? Pořád je tak krásně vlasatá :lol: A co ti řekla na to, že jsi ji vzbudila??? Teď jsem zapomněla, kdy jdete na 3.měsíční prohlídku?
Kuba dneska taky chrněl na jeho zvyky dlouho - 9hodin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
25.1.10 10:01
Michaelakkk píše:
holky prosím poradte… Když nekojíte spí vám děti celou noc, nebo se budí na krmení… já zatím kojím, ale musím třeba i 5 krát za noc(to je extrém) vztávat a to mě ubíjí… synovi je ted 2,8 měsíce… poradte vím že kojit by se mělo že je to pro dítě zdraví, ale studuju a potřebuju se trochu vyspat… díky

hele ja odstavovala kvuli alergii, ale jako vedlejsi efekt jsem si slibopvala to spani a naopak - na UM se zacal budit stale casteji, az jsem nakonec krmila po hodine a pul 30 ml a musela jsem rict dost - tedka krmim jen jednou v noci, ale minimalne jednou ho nechavam vyrvat a asi tak 20× vracim dudlicek …

segra zkusila davat kvuli nespani UM na noc a nepomohlo to - podle me je to z 90% zvyk a z 10% hlad. Samik je dost malej, ale cetla jsem navod, jak omezit nocni i kojeni - ma se prej prodluzovat interval o pul hodinby (tzn nechat rvat) a zaroven zkracovat dobu kojeni. Myslim, ze kdyz budes kojit po 3 hodinach, tak si nemuze na nic stezovat.

zkus par noci trenovat, nam se to zlepsilo dost rychle, ale na tom dudlickovani uz se to nejak ustalilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.1.10 11:28

Pudloslava: děkuji za radu ale v noci ho nechat řvát nemůžu nebydlím sama a u toho bych se stejně nevyspala…
Jano , Zoubky : normálně se ten můj holomek asi zalekl toho že chci přejít na UMa od půl 1 spal až do půl 7 a pak až do půl 10 je to poprvé takhle dlouho tak to nechci zakřiknoutr :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová