Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4972
25.1.10 00:16

Já vás holky obdivuju s tím učením.. Já byla líná jak veš a třeba na maturu jsem se začala učit až o svaťáku, pak jsem teda měla hysterický záchvaty, že to nezvládnu a že k maturitě ani nepůjdu, ale nakonec jsem tam šla a zvládla jsem to líp jak přítel, kterej mi prorokoval, jak to nezvládnu se svým přístupem.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.1.10 00:17

Uvidíš, třeba se změní, když máš malého.
A kampak nám zmizela JAna :nevim: .....asi už šla spát…nj, to se tak někdo má, když se nemusí učit a Karolínka jí spinká 11hodin :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.1.10 00:19

Hele,kdo se vrátil :mrgreen: .....vítej mezi nočními sůvami. Už spinká malá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.1.10 00:19

Samuel se narodil 2.11 2009 a měl 2800g a 47cm ted má 5240g a 60 cm a nevím jak se ten metřík dělá…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.1.10 00:21

zoubky: a co se vlastně učíš na jaký seš škole?

• Citovat
  • Upravit
4972
25.1.10 00:22

No spinká, jen odbíhám nasazovat jí dudlíka, chytily jí prdíky, nějak jsem to zakřikla.. :twisted: Přemýšlím, jstli jí vytáhnout na krmení, ale jedla před dvěma hodinama a teď je na ní asi brzo, dřív jak po třech nejí ani přes den, plive to.. tak jí nechám a hold až se přihlásí o papání, tak jí nakrmím..
Za chvíli mě ale asi přítel od PC vyrazím, kvůli ranní spí na gauči v obýváku a cvakání do klávesnice ho asi bude rušit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.1.10 00:25

Míšo ten metřík je jednoduchej..
Na jedný ze stránek, např. http://lilypie.com/…ay_step1.php nebo http://allticker.info/ticker/en/ nebo http://ticker.7910.org/ si vybereš motiv, vypíšeš datum narození a v posledním kroku se ti zobrazí link, který zkopíruješ tady v nastavení do podpisu a je to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.1.10 00:26

jani no tak stím dudlíkem mi to je důvěrně známí přemejšlela jsem kdy začnou dělat na ty dudlíky gumičky jako šnurky na brejle :-)

• Citovat
  • Upravit
17226
25.1.10 00:27

Míšo, já studuju Bilogii na Přírodovědecké fakultě UJEP v Ústí nad Labem. Letos v listopadu odevzdávám bakalářku a v dubnu nebo květnu 2011 dělám státnice - to je síla, už je to za chvilku
Metřík - pokud se ti líbí nějaký styl našich metříků, tak si na něj klikni a dostaneš se na anglické stránky(většina je jich bohužel v AJ), kde si můžeš vytvořit svůj z rzných typů. Pak tu adresu metříku skopíruješ a vložíš u svého nastavení profilu do „podpisu“ a je to :-D Jinak, přesný návod, jak vložit, je tady na diskuzi pod „Dotazy pro admin“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.1.10 00:28

Aaa, Jana ti poradila dřív :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.1.10 00:29

Míšo to by se mi taky hodilo, přidělat ho gumičkou jako mají klaunové přidělaný nos :lol:
Zoubky v Ústí jsem pracovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.1.10 00:31

Já taky, v optice na Lidickém nám. Ale bydlím V Litoměřicích.
U nás je taky dneska střílení dudlíku - čím dále, tím lépe, hlavně z postýlky :mrgreen: Proto má v postýlce 3dudáky, abych stihla měnit a omývat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.1.10 00:36

Já na Bukově v O2 a jsem ráda, že jsem odtamtud vypadla :lol: Jinak z ústí taky nejsem, bydlím v Teplicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.1.10 00:36

Holky mě chytla žravá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.1.10 00:37

Holky, já to dneska balím. Jsem grogy. Hezky se s vámi kecá, ale zítra bych byla nepoužitelná jako matka i jako studentka......jako manželka ani nemluvím :lol:
Tak přeju doborou noc, a kdyžtak se zítra „uvidíme“ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna