Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
jano: no vidiš to já bych zase chtela aby mi bylo tak 30 měla bych po škole 10 letý dítko se kterým se dá už něco podnikat třeba už i práci nojo to si nevybereš
Mě taky čajík moc nepije, mám fenyklový Sunárek, ten ještě jakžtakž občas trochu usrkne, protože je slazený. Ale pak mám od Hippu pro spokojené bříško, ten je hořký, háže po něm držky a všechen ho vyplive ![]()
To mě bude letos 25 a už teď si připadám stará
Občas si tak říkám, že bych vrátila čas, abych zase byla bezstarostná studentka bez závazků
Nemít starosti, z čeho zaplatit nájem, půjčku..
Ale to bych zase neměla to naše sluníčko.. ![]()
no tak mě háže ksichty i po těch sladkých mám od Hipp.. ale myslím si že mu to nechutná jen díky tem hnusnejm kapkám… já je chunala a je to fakt hnus a to jsem mela jednu kapku on jich chudáček musí dostávat 12 2× denně
Jani, když přetáčím na jeho levý bok a následně na bříško, tak malého chytím svojí pravou rukou za jeho taky pravou a pomaličku ho přetáčím na levý bok, aby se točil v jedné ose celým tělem, tzn. druhou rukou mu postupně dorovnávám hlavičku a nožičku, aby jeho tělo netvořilo vrtuly
Když je na boku, tak mu levou ručičku(ta je pod tělem) trošku ohnu a překulím ho na bříško a dorovnám obě ruce aby se opíral o lokty - dlaně směřují k sobě, lokty od sebe.A případně orovnám tělo do osy.
Pěstičky cvičím tak, že leží na zádech a já mu masíruju hřbet ruky a do dlaně mu dávám takový malý gumový míček s výběžkama - jakoby masážní balonek - mají ho Vietnamci nebo v hračkárně. Sice ho nedrží, ale cítí ty výběžky a to ho nutí reagovat. Nebo mu tam dávám nějakou neplacatou hračku. Nemusíš dlouho, ale když drží jen tenké chrastítko, tak má pořád sevřenou dlaň.
Tím balonkem mu taky masíruju chodidla. Ještě ho mám ve větším provedení a nechávám ho do něj chodidlama kopat - to strašně
miluje
Míšo, nemáš zač. JInak jsem tu asi nejstarší - před pár dny mi bylo už 29let a jsem z toho špatná ![]()
Pokud ty máš AE a alergie, tak to dostaneš určo UM HA. Ale nelekni se, je víc hořký než ostatní UM. Kuba naštěstí nedělá problém a pije jak o závod ![]()
tak vám tady napíšu plusy a mínusy a poradíte mi že? já to totiž nemám s kým probrat…
Plusy: bude spát déle
nebudu utrácet šílený peníze za prsní vložk
zlepší se mu železo
nebudu ho muset tahat na všechny zkoušky a vydrží chvilku na hlídání u babičky
minusy : bude mít tušší kakání
budu utrácet šílený peníze za UM
doktorce se to nebude líbit
Np nevím pokud vás ještě nějaký napadnou poradte prosím… ![]()
prosimtě 29 je ještě hezkej věk
moje mamka šílí z toho že je babičkou ve 38 a nevlastní macecha ve 26 vid ![]()
HA je UM pro mimča, která mají dispozice k alergiím..
Tak to otáčím podobně, tak snad to dělám dobře.. Já nevěděla, jestli můžu za tu ručičku ![]()
Tak jsem se rozhodla, že malou budit nebudu, ona se vzbudí sama, až dostane hladík.. Jaká doba nejezení je únosná?
Budou tě zase ale hrozně bolet prsa, když je budeš mít plná a nenakojíš.. No nevím, je to fakt dilema, nevím, co bych dělala.. Já začala s UM protože jsem měla mlíka málo, malá nenabírala tak, jak by měla..
Míšo, já bych to trošku doplnila
Plusy
Mínusy
Je pravda, že se nám i Janě zlepšila psychika a jsme my i mimískové klidnější - ale mi neměly MM.
Nenutím tě kojit, ale ani neříkám, že UM není kvalitní.
jani. : co já bych dala za to abych se mohla rozhodnout jestli vzbudit nebo ne… já mám zaručený že se vzbudí… cca za 15 min a pak můžu jít na max 3 h spát…