Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zoubky teď to ještě jde, ještě vycházíme dobře a jak jsem psala, můžu malý koupit zatím vše, co potřebuje (vlastně i co nepotřebuje, viz ta hrazdička).. Ale pak to bude síla no.. Radši nemyslet
Přijdu o nějakých 10 tisíc měsíčně
Pokud seženeme jiný byt, bude to lepší, tenhle je předražený a navíc třeba začne zase nabírat sklárna konečně a přítel by se tam vrátil a bylo by to úplně nejlepší.. Ale uvidíme no, nechci na to radši moc myslet a stresovat se, stejně tím ničemu nepomůžu.. A stěžovat si taky nechci, asi to vyznělo trochu blbě
Stěžovat si budu až pak, až přijde ta rodičovská, to padnu na hubu ![]()
Holky dneska mi malá zase málo jí.. Fakt je to normální? Nevím, kolik váží teď, ve dvou měsících měla 5140 g.. A denně vypije průměrně 740 ml, třeba dneska vypila zatím 630, tak snad si ještě jednu dávku dá, než půjdem spinkat.. Dokonce mi jednou vypila jen 520 a naopak nejvíc zase 860. Ale většinou to bývá mezi 700 a 800 ml.. ![]()
Jani, asi je to normální. Kuba má dle tabulek vypít cca 1000ml, ale vypije tak 900ml, ale někdy necelých 800ml, a podívej se do mé tabulky, jak krásně přibral. POkud máš doma osobní váhu na deka, tak se zvaž s malou, a pak bez ní.Za týden by měli přibrat 100-150gramů. Ale taky to není podmínkou.
No mám klasickou váhu, ne digitální a ta není moc přesná, takže podle ní toho tolik nepoznám..
Mě ale taky nabírá ukázkově, v jednom měsíci měla 4110 g a ve dvou 5140, takže vlastně za měsíc přibrala 1030 g
Jsem zvědavá, kolik bude mít ve třech
Tak snad to nevadí, já jen, že ty dny,kdy jí méně, jsou docela častý..
Jinak mě podle tabulek má vypít 780 - 910 ml. Pije 6× denně, dělám jí těch 130 ml (4 odměrky), někdy ale vypije jen 100 ml, někdy zase dokonce 170 ml.. Ale většinou je to právě pořád pod těch 800 ml..
Hmm, s tou váhou je to blbé. My měli půjčenou tu dětskou od Dr., když Kuba přecházel na UM. A teď vážíme na digitální. Pak jedině takovou tu s háčkem - je to takový kvádřík nebo válec do ruky s háčkem, na který se dá cokoliv zavěsit - tzn. taška s malou. A ta je přesná na deka. Já bych asi byla nervozní, kdybych nemohla Kubu vážit aspoň jednou týdně ![]()
No jo, jenže si nemůžu dovolit kupovat ještě váhu..
Ale tak předtím taky jedla pořád stejně.. Teda míň, jelikož byla mladší, tak menší dávky.. Ale taky střídavě, někdy víc, někdy míň a přibrala za měsíc přes kilo, tak to je asi dobrý, ne? Jak poznám, že jí krmím málo? Nebrečí, je spokojená, víc prostě nechce.. Jsem hrozná, řeším to pořád dokola ![]()
Nejsi hrozná, jen máš strach, zda je malá v pořádku.....to je úplně normální. Proto jsem psala, že bych bez váhy byly nervozní. Hele, a nestálo by za to se zeptat Dr., zda by neměla jednu váhu na půjčení? Ale ta, co jsem ti popsala určo není drahá. My jí teda dostali, takže nevím, kolik stojí. Kdybys bydlela blíž, tak ti jí půjčím.
Ale pokud malá nebreká a je spokojená, tak jí určitě nic nechybí. ALe chápu tě, že chceš mít aspoň trošku přehled a jistotu.
Jo, ta váha, jak jsem ti popsala, se jmenuje asi „mincíř“ a neměl by přesáhnout 300Kč
jani m myslim ze mala je uplne v pohode, rafanek mi pil daleko min, furt jsem to resila, tedka to neresim a myslim, ze diky tomu se konecne zbavil averzi k flasce a pije lip.
tu vahu, jak doporucuje zoubky, koupis na aukru asi za 150 - ja si koupila asi za 800 digi zelinarskou, diky ni vim, ze rafane kyne jak vzducholod a nemusim jeho davky jidla resit.
No snad je to teda normální.. Ale váhu radši nekoupím, to bych jí zase jak debil asi furt vážila a bylo by t ještě víc na palici ![]()
uprimne ja se vazenim celkem ukjlidnila. ale chce to dobrou digitalni, mela jsem kuchynskou s posuvnym zavazickem a to bylo teprve o nervy
Ahooj všem
No Jani nejsi hrozná chceš aby malá byla spokojená.....
Jak psaly holky bud zkus koupit tu váhu a nebo se prostě kochej jejím úsměvem ona by ti dala najevo že má málo to se neboj.......... ![]()
Jani, nemusíš vážit pořád. Stačí jen jednou za týden, jestli aspoň trošku přibrala, abys měla klid. Jinak, kdyby hladověla, tak by měla vodnatou zelenou stoličku. Tu měl Kuba´, když jsem měla málo mléka a on měl stále hlad. ![]()
Jako kdo jste z Pha (pha vychod), tak se muzete jezdit vazit ke me, ta zelinarska je presna na 5g.