Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4972
19.1.10 21:54

Havlice tak týhle větě - Když se ted někdo zeptá zda kojím řenu jen ne ne, já bych kojila až bych brečela ale Zuzanka brečela že jsem jí kojila - jsem se srdečně zasmála, tos napsala moc hezky :lol:
Díky, taky máš krásnou holčičku, koukala jsem na fotku v profilu.. :-)
Mě přijde, že od doby, co je malá jen na UM, tak je všechno lepší. Krmení není stresující ani pro jednu z nás, přešly jí prdíky. Jen měla tuhý kakání, pořád jsem to řešila, i otravovala doktorku, ať něco poradí. A včera se vykadila sama a dokonce 3×!! Dneska zatím jednou, ale je to super, předtím to bylo skoro pokaždý s rourkou :-D A přibírá po UM parádně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
20.1.10 14:06

Hoky přesně jen co jsme nasadili UM malý spal spokojeně, já jsem se vyspala spokojeně, malému se uvolnily prdiky a já jsem konečně po 4 m nebyla ve stresu.
Holky nevíte jestli existují různé příchutě UM Hami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
20.1.10 17:54

Děkuju za pochvalu malé, ted zrovna řádí pod hrazdičkou :-D

Je to fakt že co jsme na UM jsme klidnější obě.........
Ono jim to nejdřív dělá problémy s kakáním ale pak si zvyknou a jde to.......

Jerryno taku Hami o příchutích nevím jen u Nutrilonu a snad u Beby ale třeba něco bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.1.10 20:16

jerry mrkni na jejich stránky - tam mají banánový Hami ale je to až trojka což je od roku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
20.1.10 20:53

Holky tak vam zavidim, ze muzete takhle experimentovat s mlikem. neocate je jen jeden, neni ani blbej antirefluxni .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.1.10 21:58

Pudli nesmutni, lepší jedno mlíko než žádný. Mě občas přepadnou myšlenky jak by to bylo kdybych žila ve středověku - to by moje malá možná umřela hlady a nebo bych se třeba fakt nakonec rozkojila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
20.1.10 23:51

Tak Babydream taky dělaj jen ten klasickej a žádný příchutě.. Teda aspoň jsem si toho nevšimla..

Pudlo byla jsem docela zvědavá, co je to ten Neocate, protože o tomhle UM jsem ještě neslyšela, tak jsem si to zkusila najít a docela zírám, jak je to drahý.. 8-o To si to musíš kupovat? Nebo přispívá pojišťovna? Promiň, jsem zvědavá.. :oops:

Panuško to mě taky už párkrát napadlo, jak to dělali ve středověku, když neexistovalo UM :lol: Tak vyšší společnost si najala kojnou, ale co ta spodina? :lol: I když třeba dřív neřešili to, že mimčo by nemělo kravské mléko od narození a dokrmovali tím? No ještě že žijem v týhle době a máme ty naše ratolesti čím uspokojit :lol:

Jinak mi Kája začala už fakt asi kadit konečně sama, dneska už třetí den, to vypadá slibně.. :-) Dneska jsem teda použila i rourku, protože se ráno svíjela jak žížala a potřebovala se vyprdět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.1.10 08:34

jana neeee, mam to na recept, do konce roku bez doplatku (v jedne jedine lekarne v pha), tedka za stovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.1.10 10:24

No tak koukám Pudli že tě to vyjde ještě levněji než nás :lol: :lol: :lol: No co ale hlavně že Rafánek přibírá a je spokojenej.

Hele ted jsem někde četla tvojí diskusi jak krmíš s dudlíčkem. Buď v klidu, malá jí krásně ale večer je to pravidelně s hysterákem a díky tomu jí min tak 2× zaskočí :roll: Dlouho pomáhalo u toho zpívat ale teď už moc nepomáhá ani to. Jak dojí tak se zase směje od ucha k uchu a pak padne v postýlce. Ale neřeším, většinou i s tím cirkusem vše sní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
21.1.10 10:31

Aha, tak to jo.. Já si říkala, že tě to snad nemůžou nechat kupovat, to by pak tvůj manžel mohl vydělávat jen na UM..
To má Panuška pravdu, že tě to vyjde ještě levněji, než nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.1.10 11:58

Jani, tak vydělávání jen na UM znám. Kuba ten 400g Nutrilon 1HA(270Kč) má tak na 2,5 dne (zatím, než zvýší dávky)+ denně cca 1litr kojvody(8Kč), takže za měsíc je to cca 3000Kč. A teĎ si vem, kolik stojí pleny, a kolik dostaneme za pár týdnů rodičák 7600Kč :-( TeĎ to je ještě pohoda, mám docela slušnou mateřskou, ale od dubna se asi budu pást. Proto jsme zkoušeli levné varianty jako je BEBA nebo obyč. NUtrilon, ale ani jedno Kubovi nedělá dobře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
21.1.10 12:12

Zoubky to já taky teď beru slušnou mateřskou (mnohem víc než přítel výplatu :lol: ), jenže od března těch 7600 Kč, to si asi můžem hodit mašli, radši na to moc nemyslet.. Navíc přítel přišel o práci, když jsem byla už těhotná a teď vydělává prakticky jen na nájem + služby, já platím vysoký úvěr (když byl na pracáku, nechala jsem ho pozastavit, teď už to znovu nejde a splátka narostla) a pak nám nebude nic zbývat.. Takže hledáme levnější podnájem, to je asi naše spása :lol: Hold jsme si plánovali, jak to budem super zvládat, sice dluhy byly, ale bylo i na ně a zbývalo, jenže hold nikdo nepočítal se změnou práce.. Ale nějak bylo, nějak bude, zvládnout to musíme a zatím malý můžem dopřát vše, co potřebuje a navíc máme rodinu, co nám pomůže a důležitý je, že se máme rádi, jsme zdraví, hold nemůžou být všichni bohatí :lol:
Ty jo, nějak jsem se tu rozepsala a úplně mimo téma :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
21.1.10 12:22

Já mám teda velký štěstí, že malá je nespokojenější na tom Babydreamu, já to zkoušela od nejdražších po nejlevnější a to nejlevnější nám nejvíc vyhovuje.. A bydlím v Teplicích, kde je hooodně kvalitní voda, takže kojvodu vůbec nemusím řešit, i to je úspora.. Plíny kupuju zásadně v akcích a zatím to tak nějak zvládáme :-) Dokonce mám stranou prašule pro případ, že budem nutně potřebovat něco.. Třeba předevčírem jsem si řekla, že „nutně“ potřebujem deku s hrazdičkou :lol: Jsem magor, dokud ty koruny jsou, utrácím a nedovedu ušetřit, ale až nebudou, tak nevím nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.1.10 12:51

Jani, tak to mě mrzí, že jste v takové situaci. A mimo téma nejsi - je tu téma nekojení a vše s ním společné, a peníze na UM do toho prostě spadá. Tak to se i stydím, že já tu brečím, že mám málo peněz. Ale naštěstí my nemáme splátky.
No, v Ltm moc kvalitní voda není, takže kojvoda je nutná. Ještě jmsme teda nezkusili UM od Hipp a HAmi, ale to se prý špatně rozpouští.Škoda, že BAbydream nedělá HA.
Ale jak píšeš, hlavně, že se máme rádi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.1.10 13:05

my máme slusnou vodu a stejne davam kojo - fakt ho nechci pridusit, chci aby byl chytrej, kdyz uz nema omega3 z ryb, tak at se alespon nedusi :-)))) navic kupovana zelenina kdovijak na tom je tedka v zime, nejde ani tak o hnojeni, ale o osvetleni, zelenina ma hodne dusicnanu, kdyz je malo svetla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová