Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
pudlo, vodu s glukopurem už jsem zkoušela, ona prostě nevezme do huby nic, prostě nic, jen dudan, jak cití že tam dávám něco jinho, tak hubu zatne a nedostanu to do ní. ![]()
Já včera jí zkusila do ruky strčit kukuričnou křupku, tak jí tak trochu žužlala.
pudlo hele mám se něčeho obývat? Zrovna před chvíli jsem objevila v Eliščiné stolici krvavé nitky a taky hlen. ![]()
No já Majdě ten hrnek dala už v pěti msících určitě, ona tam jen strčila jazyk a jako tu vodu - čaj lízala, něco ukáplo, něco dostala do sebe, teď už pije docela obstojně, u nás to máme tak, že mlíko z flašky, ostatní z hrnku - i jí manžel dal včera napít piva ze skleničky
… ale oblizovala se ![]()
A kousek jídla dostala jakmile uměla držet a dostat to do pusy, což bylo taky tak v té době - kukuřičná křupka, mrkev, žužlala to a byla klidná a spokojená. Jen je potřeba hlídat, aby se ten bambula nezakuckal…
Teda holky, vy mě strašíte. Koukám, že jsme tady nejmladší, a zatím se Kuba cpe jak o život (už má 6060gramů a 66cm)
Ale doufám, že mě problémy s krmením, jako máte vy, nečekají ![]()
Držím vám palce, ať se vaše děti zlepší v jídle a vám hlavně výdrž ![]()
ahojky kočky
tak koukám že Pudla bojuje neustále viď ![]()
jinak k tomu objemu jídla - mě malá za prosinec snížila dávky ze 150 na 120 a 90 (tak 5× někdy 6× denně) … no ale přibrala mi, tak si říkám, že jí to prostě v tu dobu stačilo ![]()
s příkrmy jsme už začaly jen teda pokulháváme s pitím čaje nebo vody
nějak se jí nechce a už máme 2 příkrmy denně - zeleninu v poledne a ovoce jako svačinku …
holky, kaše se taky bere jako tekutina? - dělám teda řidší, spíš jenom na zahuštění mlíčka …
krásnou dobrou a klidnou noc
![]()
aaa Katy - tak to jemmi temoc lito, ale nejspis vitej v klubu alergiku na mlecnou bilkovinu… vysvetlovalo by to i to dlouhodone nechutenstvi
podle Fuchse ale mohou byt za temi priznaky i nejake strevni infekce, je to cele opredene tajemstvim
psala jsem o tom denicek: https://www.emimino.cz/…fuchse-6651/
Nejlepsi postup v tuto chvili by bylo jit ke sve pediatre, aby udelala vyte a kultivaci stolice (na ty infekce) a hned vysadit ze tve stravy vsechny mlecne vyrobky, kysane i nekysane a vse co obsahuje mlecnou bilkovinu (stopy mleka nevadi). Pokud davas i UM, tak prejit na nutrilon allergy care (stoji 250 kc, na recept 150), kterej je desne hnusnej a mala to nebude pit uz vubec..... A objednej se k fuchsovi do letňan http://www.immunoflow.cz/…tor/kontakty - terminy jsou za 4 mesice, ale kdyz reknes, ze jde o kojence, tak ti snad daj drivejsi - kamaradce tak dali…
pudlo ona je jinak ale v klidu, nevypadá že by jí něco bolelo, jen prostě zase nechce žrát. ![]()
holky holky co bych vám tak poradila, fakt neívm. S pitrím prostě zkoušet zkoušet - mě malá hodně vypije u oběda, prostě pár lžiček jídla trochu napít, z hrnku jí to nejde, zkoušela jsem i ten učící a to kouše, takže jedem na normoš flašce s dudanem.
PUdli já dávala něco do ruky na kousání s příkrmama takže křupku, teď občas kolečko rohlíku nebo dětskou sušenku, ale stejně sní tak jednu denně a nechci jí to moc cpát před jídlem a jindy je buď najedená nebo spí. Ale baví jí to, jen je pak jak prase, takže to dělám před koupáním.
![]()
Holky, teĎ trošku techniky.Dostala jsem k narozkám nečekaně ohřívač kojeneckých lahví Ariete (Medvídek Pú), i když jsem na začátku nekojení řekla, že je pro mě zbytečný
No dobře, budu ho používat, ale asi nechápu jeho princip.
Nemáte s ním někdo zkušenosti?
Panuško, prosímtě, jak si můžu taky napsat pod metřík údaje o Kubíkovi? To závisí, jaký druh metříku zvolím nebo je na to někde nějaká úprava? Dík
ahojky
Zoubky - tak s ohřívačem nevím ![]()
ale údaje si normálně napíšeš do podpisu, buď pod adresu metříku nebo pod něj - záleží na tobě ![]()
( v nastavení)
tak koukám, že už ti odpověděla ibbu a s ohřívačem jsem na tom stejně, žádný jsem nikdy neměla, přišlo mi to hrozně zdlouhavé takže používání netuším ![]()
Holky, mně to taky přišlo zbytečné (možná se bude hodit na dovolenou), ale tchýni to nevysvětlíte. On tam sice je návod, ale podle mě to nefunguje dle mé potřeby. ale díky
Zoubky, tak pěkně zkoušej a pak poreferuj ju?
my půjdeme na vítání a dávají 1000,– na nákup pro děti … tak jsem na to myslela
ale pořád odolávám, jestli to není jen zytečné vyhazování peněz ![]()
Ibbu to máte dobrý to je super, my jsme na vítání dostali přívěšek se znakem města
no pěkný ale na krk si ho asi nikdy nepověsí že?
Ale jinak podle mě je ohřívačka zbytečná, ani teď v době příkrmů si neumím představit jak bych jí využila.
To raději kup plíny nebo nějaké oblečení. ![]()