Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
10.1.10 16:38

pudlo, vodu s glukopurem už jsem zkoušela, ona prostě nevezme do huby nic, prostě nic, jen dudan, jak cití že tam dávám něco jinho, tak hubu zatne a nedostanu to do ní. :roll:
Já včera jí zkusila do ruky strčit kukuričnou křupku, tak jí tak trochu žužlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.10 17:34

pudlo hele mám se něčeho obývat? Zrovna před chvíli jsem objevila v Eliščiné stolici krvavé nitky a taky hlen. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
10.1.10 17:36

No já Majdě ten hrnek dala už v pěti msících určitě, ona tam jen strčila jazyk a jako tu vodu - čaj lízala, něco ukáplo, něco dostala do sebe, teď už pije docela obstojně, u nás to máme tak, že mlíko z flašky, ostatní z hrnku - i jí manžel dal včera napít piva ze skleničky :cert: … ale oblizovala se :cert:

A kousek jídla dostala jakmile uměla držet a dostat to do pusy, což bylo taky tak v té době - kukuřičná křupka, mrkev, žužlala to a byla klidná a spokojená. Jen je potřeba hlídat, aby se ten bambula nezakuckal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
10.1.10 19:19

Teda holky, vy mě strašíte. Koukám, že jsme tady nejmladší, a zatím se Kuba cpe jak o život (už má 6060gramů a 66cm) :-D Ale doufám, že mě problémy s krmením, jako máte vy, nečekají :think:
Držím vám palce, ať se vaše děti zlepší v jídle a vám hlavně výdrž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.1.10 23:17

ahojky kočky

tak koukám že Pudla bojuje neustále viď :roll:

jinak k tomu objemu jídla - mě malá za prosinec snížila dávky ze 150 na 120 a 90 (tak 5× někdy 6× denně) … no ale přibrala mi, tak si říkám, že jí to prostě v tu dobu stačilo :nevim:

s příkrmy jsme už začaly jen teda pokulháváme s pitím čaje nebo vody :roll: nějak se jí nechce a už máme 2 příkrmy denně - zeleninu v poledne a ovoce jako svačinku …

holky, kaše se taky bere jako tekutina? - dělám teda řidší, spíš jenom na zahuštění mlíčka …

krásnou dobrou a klidnou noc :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
11.1.10 09:04

aaa Katy - tak to jemmi temoc lito, ale nejspis vitej v klubu alergiku na mlecnou bilkovinu… vysvetlovalo by to i to dlouhodone nechutenstvi

podle Fuchse ale mohou byt za temi priznaky i nejake strevni infekce, je to cele opredene tajemstvim
psala jsem o tom denicek: https://www.emimino.cz/…fuchse-6651/

Nejlepsi postup v tuto chvili by bylo jit ke sve pediatre, aby udelala vyte a kultivaci stolice (na ty infekce) a hned vysadit ze tve stravy vsechny mlecne vyrobky, kysane i nekysane a vse co obsahuje mlecnou bilkovinu (stopy mleka nevadi). Pokud davas i UM, tak prejit na nutrilon allergy care (stoji 250 kc, na recept 150), kterej je desne hnusnej a mala to nebude pit uz vubec..... A objednej se k fuchsovi do letňan http://www.immunoflow.cz/…tor/kontakty - terminy jsou za 4 mesice, ale kdyz reknes, ze jde o kojence, tak ti snad daj drivejsi - kamaradce tak dali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.10 09:20

pudlo ona je jinak ale v klidu, nevypadá že by jí něco bolelo, jen prostě zase nechce žrát. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.1.10 12:35

holky holky co bych vám tak poradila, fakt neívm. S pitrím prostě zkoušet zkoušet - mě malá hodně vypije u oběda, prostě pár lžiček jídla trochu napít, z hrnku jí to nejde, zkoušela jsem i ten učící a to kouše, takže jedem na normoš flašce s dudanem.

PUdli já dávala něco do ruky na kousání s příkrmama takže křupku, teď občas kolečko rohlíku nebo dětskou sušenku, ale stejně sní tak jednu denně a nechci jí to moc cpát před jídlem a jindy je buď najedená nebo spí. Ale baví jí to, jen je pak jak prase, takže to dělám před koupáním. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.1.10 13:37

Holky, teĎ trošku techniky.Dostala jsem k narozkám nečekaně ohřívač kojeneckých lahví Ariete (Medvídek Pú), i když jsem na začátku nekojení řekla, že je pro mě zbytečný :-x No dobře, budu ho používat, ale asi nechápu jeho princip. :-? Nemáte s ním někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.1.10 13:39

Panuško, prosímtě, jak si můžu taky napsat pod metřík údaje o Kubíkovi? To závisí, jaký druh metříku zvolím nebo je na to někde nějaká úprava? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.1.10 14:30

ahojky

Zoubky - tak s ohřívačem nevím :roll:

ale údaje si normálně napíšeš do podpisu, buď pod adresu metříku nebo pod něj - záleží na tobě :wink:
( v nastavení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.1.10 15:14

tak koukám, že už ti odpověděla ibbu a s ohřívačem jsem na tom stejně, žádný jsem nikdy neměla, přišlo mi to hrozně zdlouhavé takže používání netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.1.10 15:19

Holky, mně to taky přišlo zbytečné (možná se bude hodit na dovolenou), ale tchýni to nevysvětlíte. On tam sice je návod, ale podle mě to nefunguje dle mé potřeby. ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.1.10 20:24

Zoubky, tak pěkně zkoušej a pak poreferuj ju?

my půjdeme na vítání a dávají 1000,– na nákup pro děti … tak jsem na to myslela

ale pořád odolávám, jestli to není jen zytečné vyhazování peněz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.1.10 20:29

Ibbu to máte dobrý to je super, my jsme na vítání dostali přívěšek se znakem města :roll: no pěkný ale na krk si ho asi nikdy nepověsí že?

Ale jinak podle mě je ohřívačka zbytečná, ani teď v době příkrmů si neumím představit jak bych jí využila. :nevim: To raději kup plíny nebo nějaké oblečení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová