Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
12.1.10 17:05

jasne zoubky, poreferuj - ja slysela, ze je to dobre v noci - ale potom to asi musi temperovat tu flasku furt, aby to bylo pohotove, ne?
ja mam celkem rada technicka udelatka, ale musi byt prakticka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
12.1.10 18:18

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat ještě na ty laktobacílky. Vůbec se mi nezdá, že by to mělo vliv na to kadění, pořád je to tuhý a malý to jde ztěžka (často pomáhám), můžu jí to dát 2× denně?
Jinak jsem začala kontrolovat to papání a už se mi zdá celkem dobrý, většinou vypije celou dávku (130 ml), vyjímečně ne a pije tak 6× denně (má mít 6 - 7 dávek). Včera ale měla jen 5 a víc nechtěla.. No ale 1/6 váhy to není, ale přibírá, tak je to asi v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
12.1.10 18:19

S tím vítáním občánků to máte dobrý, v Teplicích ho nedělaj.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
12.1.10 19:52

Jani, na mě i na Kubu laktobacílky působí. Naštěstí už Kuba zase kadí i bez nich, takže teď nedávám. A jinak taky nevypije 1/6 váhu, ale přibírá, a to je důležité. Tu kontrolu, kolik vypije si dělám pořád, už jsem si na to nějak zvykla - hlavně si nepamatuju, kdy naposledy jedl a kadil:roll: Hlavně, že ti malá přibírá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
12.1.10 20:20

janca zkus trosku te laktulozy, kdyz ti hezky pije. tim se ta stolice zmekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
12.1.10 21:20

Pudlo a tu laktulozu můžou už takhle malý mimča? Máme teprve dva měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.1.10 09:59

Holky, ohřívač lahví zkouším už 3.den. No, že bych z něj byla nějak unešená, se říct nedá :-?
Ale zkusím popsat výhody a nevýhody pro mě.
Výhody :-)

• v noci to nedělá rámus(žádné pípání mikrovlnky ani cvakání rychlovarné konvice)
  • sotřeba elektr. menší než mikrovlnka a konvice

Nevýhody :-(

• musíte to nechat puštěné pořád, aby to netrval ohřev moc dlouho, a to se v noci dost bojím
  • na vodní lázeň do té nádoby je velká spotřeba vody, aby se netvořil vodní kámen manžel mi proto nosí destilovanou vodu, která kámen netvoří a může tam zůstat několik dní

Ten můj ohřívač má 3teploty(prog.A=40st,B=75st a C=99st). Na Nutrilonu píšou"prášek míchejte do 40st kojvody". Nojo, ale lahev se mi na 40ohřeje v programu A až po 2min,Kdy jí tam musím nechat stát, pokud nehřeju celou noc nebo den. Takže ohřívám na B, a hlídám si teplotu kojvody „hmatem“.
Takže je to takové všelijaké Ale budu ho používat kvůli nehlučnosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
13.1.10 10:28

Laktuloza funguje tak, ze se ze streva nevstreba a zustane na ni navazana voda, takze zmekci stolici. Podle me by skodit nemela, zkus se kdyztak jeste zeptat dr. honzika v poradne na prozeny.cz Nebo zkus to klyzma MM, tim se podle me taky nic nezkazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
13.1.10 14:21

Tohle je ono? http://www.leky-lekarna.cz/detail.php?… Nebo dělaj nějakou speciální pro děti? Radši písnu email naší doktorce a když mi to schválí, zítra to zaběhnu koupit.. :-) Díky za tip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
13.1.10 16:18

jo, ja mam jen vetsi flasku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
15.1.10 07:47

Tak jsem písla doktorce a pokud to schválí, tak vyzkouším :-) Snad odepíše brzo. Nechci totiž experimentovat bez jejího souhlasu.. Ale kdyby mi to schválila a pomohlo to, bylo by to super :-) Ona mi vždy radí změnu UM, ale pochybuju, že to pomůže, už jsem jich zkusila tolik.. BabyDream mi pomohl na prdy, nebo možná pomohlo hlavně to, že jsem přestala kojit, sama nevím :lol: Každopádně prdy jsou pryč, mlíčko jí chutná víc než Hipp, po Nutrilonu a Bebě byla úplně zabetonovaná, takže už u něj zůstanu, ať se to zase nezhorší. Jen to kakání no.. :-(
A včera mi potvůrka nechtěla moc pít, vypila jen 700, jindy dá těch 780.. A podle doporučené dávky by měla vypít 780-910. Ale jelikož přibírá (kilo za měsíc), tak jí to zřejmě fakt stačí, tak jí moc nenutím, když to nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
15.1.10 09:14

Jani, včera asi byly erupce na Slunci :-) Kuba taky vypil mnohem méně než jindy. Kmtrolovala jsem mu teplotu, zda není nemocný nebo zda ho něco nebolí, ale nikde nic. Prostě neměly naše dětičky svůj den :-?
Koukám, že Beba ucpe srokor každé mimčo. Nám naštěstí Nutrilon problém nedělá - kromě ceny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
15.1.10 09:26

Na malou Nutrilon působil stejně jako Beba :-( Sunar zase blila, ale fakt co krmení, to šavle.. Hipp jí pomohl na chvilku, než na něj navykla, ale byl chuťově hnusnej a špatně se rozmíchával, hrudkoval.. Tak jsem zkusila tohle nejlevnější a ono je fakt nejlepší :lol: Snad nemůže být špatný, občas o tom přemýšlím, ale tím, že jí vyhovuje, tak jsem u něj zůstala. Špatný by přece nesměli prodávat.. Nutrilon je předraženej stejně jen kvůli značce podle mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.10 09:31

Jano, určitě malé nic špatného nedáváš, všechny mlíčka musí dodržovat nějaké normy, tak že kdyby ty normy to mlíčko nedodželo, tak se tady nemůže prodávat, tak že buď v klidu.
Jinak co se týče množství pití, tak holky, pokud děti přibírají tak to moc neřešte, moje malá má 5 měsíců, 7kg a s bídou vypije 750ml a taky žije. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
15.1.10 09:33

Nutrilon je asi předraženej, ale já už po Bebě nemám sílu zkoušet nové UM, když mu Nutrilon nevadí. No, možná za měsíc, až mu budou 4.m a nebude muset mít HA, tak zkusíme ten Hipp nebo Babydream, ale zatím mu chci nechat tohle.
O tom Sunaru jsem taky slyšela, že se zvrací. Ale kamarádka si ho zase chválí. Jenže ho nasadila až ročnímu klukovi, takže ten už má mnohem lepší trávení.
Holky, kupujete UM na internetu? Já bych si chtěla koupit levný UM do zásoby za pěknou cenu, ale mám strach :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová