Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Aha, ale jen se jí zeptej. Já jsem se s Dr. dohodla tehdy velmi rychle, řekla mi jen , jakou značku mám dávat a že mám akorát přijít na další kontrolu. No uvidíš. Tak držím palce. My byli na vymačkávání abscísku po TBC minulý týden ![]()
a co to vůbec je co oni z toho zjistí?
to TBC vím co je ale ten vřídek potom
Míšo, oni z toho nic nezjišťují, ale Kubíkovi se to trošku zanítilo a museli jsme tam, aby mu to vymáčkli…ten brečel, protože mu to museli trošku rozříznout ![]()
Ale proč to měří? Asi se podle nějaké míry, zjistí, kolik má v sobě protilátek, ale nechci ti kecat ![]()
rafankovi se tubera vubec nechytla, me napadlo, ze kdovijak to bylo u me, nemam na rameni zadnou jizvu
Pudloslavo, já taky nemám na rameni žádnou jizvu. Ale prcek ml ten vřídek pěkně ošklivý. Ale to neznemná, že máš nebo nemáš málo protilátek. Kždé tělo a kůže reagují jinak. A hlavně taky prý záleží na typu vykcíny - tehdy prý bývaly trošku jiné ![]()
¨jo ja mam protilatek hromadu, zvlaste co jsem zacla pracovat, tak mi hezky pribylo, mantouxe mam hezky pozitivniho, ale nevim, jestli se mi hnedka ten porodnicovej chytl… rafranek se bude taky muset preockovat
do ramene se tehdy myslim davaly i nestovice, ja jsem posledni ockovanej rocnik
To já taky nemám na rameni žádnou jizvu.. A Káje se vřídek po TBC hezky hojí, vůbec jí to nehnisá, má to jen trošku červené..
My jdeme na kontrolu až 8. a rovnou dostaneme očkování proti pneumokoku ![]()
To já taky nemám na rameni žádnou jizvu.. A Káje se vřídek po TBC hezky hojí, vůbec jí to nehnisá, má to jen trošku červené..
My jdeme na kontrolu až 8. a rovnou dostaneme očkování proti pneumokoku ![]()
Jani, jééé ty sis změnila ikonku - sluší vám to holky
Kuba měl minulý týden hexavakcínu, za týden taky pneumokoka, a takhle s e to bude střídat každých 14dnů. Tak jsem mu ho objednala, když to pojišťovna platí. Já bych na to zapomněla, ale Dr. se mě zeptala sama, zda ho nechci.
to my jdeme 11 na pneumokoka rotaviry i hexavakcnu snad to na nej nebude mooc.
To jsem se taky bála, že to bude na Kubu moc, tak jsme to právě s Dr. rozdělily po 14dnech. Naštěstí po hexa neměl žádné teploty, jen byl ten večer trošku protivný.....ale to by byl každý po injekci, že? ![]()
Zoubky díky ![]()
Myslíte, že bych měla doktorce písnout email jakou chci tu vakcínu? Já se s ní minule bavila o Prevenaru, protože říkala, že by měl být zdarma ten nový, ale není, tak chci radši ten synflorix, je to proti více nemocem než ten hrazený prevenar.. A na ten nový nemám, abych ho platila..
Jani, mně Dr. řekla, že ten Prevenar je hrazený od pojišťovny, ale teď nevím, jestli to hradí jen VZP nebo všechny. Ale o žádném novém nemluvila, prostě jen Prevenar
A o tom sinflonixu mi řekla, že má blbé zkušenosti, že se vpich zanícuje......nevím, možná je jen zastáncem Prevenaru. Tak jsme dala na ní, když to nemusím doplácet.