Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pudloslava píše:Katy2 píše:myslim, ze se ji malej moc v noci budi, tak aby se napraskl
Michaelakkk nějak jsem přehlídla proč chceš dávat na noc UM?
Hmm tak nechci kazit iluze, ale v tomto UM moc asi nepomůže, taky jsme to jednu dobu zkoušeli a výsledek žáden, budila se stejně jako bez UM.
Katy2 píše:Pudloslava píše:Hmm tak nechci kazit iluze, ale v tomto UM moc asi nepomůže, taky jsme to jednu dobu zkoušeli a výsledek žáden, budila se stejně jako bez UM.Katy2 píše:myslim, ze se ji malej moc v noci budi, tak aby se napraskl
Michaelakkk nějak jsem přehlídla proč chceš dávat na noc UM?
nam po odstaveni jeste casteji
Teda holky já to s tím buzením skoro neznám, od začátku spinkala hezky, to jsem jí teda budila na kojení. Od doby, co je jen na UM, tak vydrží celou noc..
Dneska opět od 12ti do 9ti ![]()
Tak to fakt závidím, I když Kuba taky vydrží dlouho, ale nejvíc 9hodin. On teda usíná o těch 5hodin dřív něž Kája, kolem 19hod a probouzí se kolem 4, někdy v 5, takže psychicky je pořád noc ![]()
Holky mě pořád nechodí upozornění, nevím co s tím je ![]()
Takže se jaksi nestíhám zapojit, a docela mě to štve, asi sem zavítám vždy každý den, koukám, že se tu schází docela super parta a i to tu ožilo
to jsem moc ráda.
Terka očkování zatím má klasické povinné, teď na 10 měsících se zeptám na meningokoka a prevenar zatím nevím, mám podobný názor jako panuška a neznamená to, že když jsou dětičky očkovaný, tak jsou chráněný před všemi kmeny této nemoci, je jich strašně moc. Každopádně očkovat nechám, ale říká se, až půjdou prcci do kolektivu, vyslechnu dr. a nechám si poradit ![]()
Nás teď trápily zoubky a to teda pořádně, i přes den byla Terka řádná protivka v podstatě mě visela na noze celý den, docela záhul na moje nervíky
ale už se vyklubaly a už máme 6 zoubků ![]()
Dneska se mi Terezka poprve postavila u gauče, je to šikulka, mám z ní strašnou radost ![]()
Tak dost chlubícího okénka, zase vás začnu řádně číst a zapojím se, tak nějak se mi nechtělo dočítat vše, omlouvám se ![]()
Luci, malá je kočka
princezna … a koukám že máte vodolepky
už se těším až se to začně líbit naší Heli ![]()
Luci, a zmáčkla jsi si „Sledovat příspěvky emailem“? ![]()
Malá je moc krásná, a nestraš mě s těma zoubkama
Můžu se zeptat, co to je za ty obrázky ve vaně? To se dá někde koupit? Klidně se chlub s vašimi pokroky a úspěchy, aspoň tě můžeme za ně pochválit.....nebo teda spíš tvojí malou ![]()
Holky já to zapnuté právě mám, stále a pořád, teď jsem to vypla a zapla a už to funguje ![]()
Zoubky
no jo, je to hrozný, ty první ještě tak nějak šly, ale ta vrchní jednička nás hodně potrápila, už jsem myslela, že to nemá konce, měla to chuděra i krvavý
hlavně ten den byl pro mě šilený ![]()
A ty hračky jsou vodolepky, mám je od téhle paní
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Zatím stejně Terku nejvíc zajímá kelímek, ale vodolepky krásně ozdobí vanu
navíc ještě k tomu
![]()
jeeeeeeeeeeee ahoj Luci, malá je tedy šikulka to zírám
a zoubky pozlobily, to teda nezávidím, ale tak snad máte to nejhroší za sebou.
Veru teda začíná jít na kolínka,a le moc jí to nejde šmudle, teď trošku když je na předloktí tak už i zapéruje, ale jinak je to drak, tak se těším až se rozleze, to bude fičák. Zoubky má dva dole, ale v naprostém tichu tak doufám, že to tak i zůstane. ![]()
Teď už je to pohoda s příkrmama co? člověk už nestresuje s tím kolik vypila mlíka, kolik ne. Fuj když si na to vzpomenu, teď už se směju ![]()
jj Panuško máš recht
my baštíme zeleninku jak fík ![]()
já jsem dneska zjistila a přiznala si nahlas že ikdyž mě nekojení mrzelo strááášně dlouho tak vlastně díky UM máme od 2 měsíců krásný režim (ťuk ťuk ťuk
) - a to věřím že s kojením by teda nebylo
Zoubky - my máme vodolepky od lektorky plavání …
Jo jo zoubky nás zlobí pořádně, panuško to je dobře, že vás nezlobí a trošku závidím ![]()
Terku když jí zlobí, tak mě stávkuje s jídlem a nechce oběd, celkově jí nějak už nechutnají, je to někdy boj, podle nálady, ale jinak jí vše, kaši, jogurty, přesnídávky, ráda tedy nemá banán, propašovala jsem do jogurtu a neprošlo mi to
![]()
Terka neleze, ale plazí se, ale strašně srandovně, začala den po 8.měsíčninách
, dala si na čas, ale mě to nějak nevadí, oni na vše přijdou
Tady pro pobavení čerstvé video, jak se dá plazit ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Já si myslím, že už snad ani klasicky nepoleze a to je na 4 pořád, i vstává do áčka a dneska tedy začla vstávat o gauč, já si myslím, že asi začne možná rovnou chodit, no uvidíme, nechám se překvapit. ![]()
http://photos-f.ak.fbcdn.net/…898538_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/…640287_n.jpg
Tak jsem vás zase po dlouhé době zahltila a zase jdu…
tak ale to nemá chybu
fakt má svůj styl
a co by ne - je rychlá jak blesk a dostane se všude kde potřebuje
… jak píšeš, na všechno samy přijdou a proč je honit … podle dosavdních úspěchů naší mladé taky nevypadá že bude rychlík a nějak mi to tak nevadí, ať nespěchá
teprve v 5 měsících se začala otáčet ze zad na bříško a jinak nic moc ![]()